A legmeghatóbb olvasói élménybeszámoló
93%Összpontszám
Olvasói értékelés: (1 Szavazás)
93%

Egy-egy magazin eseményünk legeslegmeghatóbb pillanatai között tartjuk számon, amikor Ti írtok arról, milyen klasszul éreztétek magatokat. Német Szilvi beszámolót és fotókat is küldött nekünk a Womanity siófoki élményhétvégéjéről. 

“A Womanity egyik nyerteseként ért az a szerencse, hogy egy női programokkal fűszerezett hétvégét tölthettem legeslegjobb barátnőmmel (22 éves barátságról van szó) 2015.06.12-14-ig a Balaton egyik legszínvonalasabb szállodájában, a siófoki Azúrban.

Már a nyeremény híre is lázba hozott, hiszen először átgörgettem a nyertesek listáját, s egy egysoros gratuláció mellé odabiggyesztett 🙁  jel után, egy ismeretlen hívta rá fel a figyelmemet, hogy mintha én lennék mégiscsak az egyik nyertes, ráadásul  nem is akármelyik, hanem, aki a egy egyik 3 nap/2 éjszakás fődíjat megnyerte. Miután újra lecsekkoltam a nyertesek listáját, döbbentem vettem észre, hogy pont azt a 2 nevet nevet nem figyeltem, akik a fődíjat nyerték. S ekkor jött a felismerés, hogy valóban én lennék, én, aki soha, semmit nem nyert.

nsz

Az e-mail-es fiókomban is ott volt az értesítő ugyan, de valahogy azt sem sikerült észre vennem. Mindez történt éjjel 01.00 környékén, mert aznap valahogy épp nem jött álom a szememre – véletlenek nincsenek! – s még akkor, izgalmamban írtam egy válasz e-mailt, amiben továbbra is csak örömujjongások közepette érdeklődtem ennek valódiságáról. Mondanom sem kell, utána ez miatt az extázis miatt nem sikerült elaludnom még úgy kb. félóráig. Természetesen a barátnőmnek is ellöktem az e-mailt azon nyomban, hogy úgy alakítsa ezt  a hétvégét, hogy ez csak a miénk lesz!

De aztán a másnapi – Czagány Alexandra főszerkesztő – ráerősítő e-mail-je hitette el velem igazán, hogy valóban, én lehetek az, aki ezt a remek, kimondottan nőkre szabott programokkal tarkított hétvége minden percét élvezheti másodmagával.

Az, hogy már a helyszín is igen egyedi csak fokozta a 4D-ben elém táruló látvány. Már érkezéskor nem akármilyen kerttel, növényekkel tarkított övezetbe érkeztünk, s a recepció felé közeledve csak felerősödött a kíváncsiság, hogy ez vajon a belső látványban fokozható-e még. A szállodába belépve hatalmas tér fogadott, úgy éreztem, igen, itt igazán elfér majd az a sok érdeklődő, akik kimondottan erre a programra érkeznek. A kiállítók még nem vonultak fel teljesen, de már az előkészületek látszódtak a rendezvényteremben s környékén. Bejelentkezést követően irány a szoba, s kezdődhet az élményekkel teli hétvége!  

A délután hátralévő részét az általam oly nagyon kedvelt Balaton parton töltöttük, alföldi lány révén mindig is a vízpart volt, ami igazán megnyugvást árasztott felém. 

A programot újra átböngészve lelkesen vártuk, hogy megkezdődjön a szombati egész napos programáradat. A reggelit követően felkerestem a főszerkesztőt, mégiscsak így illik – remélem ezt a kiállítók közt jelen lévő Etikett iskola is díjazza – „lejelentkezni”, ha már én vagyok az egyik nyertes.

nsz1

Ezt követően a Lélekkozmetika előadásra sikerült becsatlakoznunk, ahol egy igen kellemes megjelenésű, annál még kellemesebb hangszínű hölgy tartott előadást, az általam még sosem hallott lélekkozmetikáról. Előadását követően sikerült néhány szót váltanunk vele, bája magával ragadott, személyesen is továbbfejtette, hogyan s miként zajlik a lélekszépítészet.

A következő előadást pedig már abszolút a racionalitás uralta, Müller Zoltán LifeDirector tréner remek előadó személyében, egy igazán előretervezhető, mindenki által interneten is elérhető lehetőséget ajánlott egy tudatosabb, átláthatóbb élethez olyan kulcsszavak, mint tervek, célkitűzések, célok, eredmények, értékelés kíséretében. Tudtam volna még hallgatni.

Az asztrozófiáról sem hallottam még sosem, így erről a témáról is érdeklődve hallgattunk a halkszavű előadó személyében, aki a csillagképek részletes elemzésével több információhoz juttatott arról, hogy kire/mi lehet a jellemző, előadása végén egy önkéntes jelentkezőn végzett konkrét példát statuálva.

Én személyesen leginkább a sok nő által példaképként emlegetett Németh Dorottya fittness VB előadását vártam legjobban, akit barátnőmnek is mintegy „akarattal igenis minden elérhető” példaként statuáltam már napokkal korábban. A személyes konzultáció során igazán hasznos testépítéssel és sporttal kapcsolatos információkhoz jutottam ill. jutottunk. Pontosítottuk a táplálékkiegészítők és fehérjeporok körüli anomáliákat is. Dorottya igazán vonzó jelenség, állta a kérdéseink záporát, és hát azért valljuk be őszintén, mégiscsak más élőben látni őt, mintsem egy fotóról.

nsz4

Almássy Kitti pedig még a néhány hete műtött térdével is megjelent ezen az eseményen és egy igazán érdekes előadást tartott a hétköznapi félelmeinkről, gátlásainkról. Azt hiszem, sokan ismerős szituációkra bukkanhattunk saját életünkből is ez alatt az előadás alatt.

Az előadások közti időtöltést sem kellett keresni, rengeteg kiállító tett arról tanúbizonyságot, hogy igenis, mi nők sokoldalúak vagyunk, mind érdeklődés, mind pedig sikeres szakmai jelenlevőként. Képviseltette magát sminkes, ékszerész, lélekszépítész, párkapcsolati tanácsadó, jelen volt az etikett iskola is, de volt lehetőség egy olyan lekvárcsalád ízeinek megkóstolására is, akik páratlan ízvilággal ellátott, cukormentes termékeiket ismertették meg a közönséggel. S a délután folyamán még egy élő körkapcsolás is belefért az M1 részéről egy sminkbemutatóval s a magazin főszerkesztőjének meginterjúvolásával egybekötve.

Sallai Edina előadása már ugyan nem fért bele, de személyesen volt alkalmam felkeresni őt, aki nyitott, magával ragadó személyiségével együtt lehetőséget teremtett egy mélyebb, kötetlenebb beszélgetésre, amelyre korábban sosem volt példa az életemben, hiszen eddig a velem történt pozitív/negatív pillanatokat mindig a hozzám legközelebb álló személyekkel osztottam meg, viszont ezúttal kiderült, hogy igenis van létjogosultsága szakemberrel megvitatni az élet, akár a magánélet kérdéseit, nehézségeit.

Ezek után egy tombolasorsolás vette kezdetét, melyen ugyan nem nyertünk, viszont hogy jelen lehettem és számos pozitív, sikeres, céltudatos személyiséggel találkozhattam máris túlszárnyalta bármelyik tombola nyereményt.

nsz2

Pozitív benyomást keltett az is bennem, hogy annak ellenére, hogy a rendezvény egy konfereciateremben zajlott, mindhárom nap volt lehetőség egy kültéri, ún. Sup oktatásra – SUPtúra, SUPFitness, SUPYoga keretein belül, hiszen az idő igazán kedvezett ennek a kültéri programnak is.

Akik gyermekkel érkeztek, azok sem csalódhattak, rájuk is gondoltak a szervezők, bűvész show várta őket 2 napon át is. Az ellátás igazán sokoldalú volt, mindenki megtalálta a maga ízlésvilágának megfelelő ételeket. A program az est folyamán a bowling étteremben megrendezett kötetlen beszélgetéssel, gyümölcs svédasztalos zenés koktélparty-val zárult.

Köszönöm a Womanity magazinnak, hogy jelen lehettem! Ez a hétvége minden értelemben ÉLMÉNY- és ajándékhétvége volt! 

Német Szilvia”

 

 

Kapcsolódó bejegyzések