Zárd az edzést wellness-szel! Legyen az a hagyományos finn vagy az infraszauna, gőzkabin, esetleg jacuzzi, nem sok kellemesebb, ugyanakkor hasznosabb módját találhatnád a pihenésnek, feltöltődésnek – az előtte szigorúan teljesített testmozgás után.

Három olyan sportkomplexumot gyűjtöttünk össze, ahol nem kell választanod a jól esően kimerítő edzés és a rekreáció között.

  1. Millenium Wellness

A Duna-parton, a Milleniumi Kulturális Központnál elhelyezkedő komplexum összesen 1500 m2-en várja a sportolni, pihenni vágyókat. A wellness részleg minden igényt kielégít: egy 14 és egy 6 személyes finn szauna, egy 6 személyes gőzkabin és egy 2 személyes infraszauna mellett 6 személyes jacuzzi és egy 120 m2-es Wellness-terasz is a feltöltődésünket szolgálja. Emellett szépülhetünk is, hiszen szolárium és fodrászat is helyet kapott a Milleniumban.

 

  1. Brill Fitness

A 13. kerületben található Magyarország elsőként megnyitott egészségcentruma, a Brill Fitness. A wellness-részleg itt is impozáns: a finn szauna, az infra- és a gőzkabin mellett egy úgynevezett tengeri klímás kabinjuk is van, amelyben a tengeri levegő (sópára) keveredik ionizált oxigénnel. Az itt elöltött 20-30 perc után nem véletlenül érezzük úgy magunkat, mintha órákat sétáltunk volna tenger- vagy óceánparton. A kellemes, friss érzésen kívül az itteni levegő egészségünket is karban tarthatja: hatására erősödik az immunrendszer, tisztulnak a légutak, lassul a bőr öregedése.

 

  1. MOM Wellness

A MOM Parkban található az 1200 m2-es MOM Wellness, ahol a hagyományos órák mellett aqua fitness-re, sőt baba-és ovis úszásra is van lehetőség. A komplexum medencéje 6m x 10m széles és 135 cm mély, vízhőmérséklete pedig 28 fok. A medence egyik felében jacuzzi sarok, míg a másikban ellenáramoltató található. A finn szauna innen sem hiányozhat, egy 4 fős kabinjuk van, az infrakabin pedig 2 személyes, különlegessége, hogy himalájai sótéglával épült.

aycmujjj