plakat tömöritett

Szeretnéd a mozgást egy bensőséges élménnyé tenni, amit nőtársaiddal élhetsz át? A jó hír, hogy ezt már egyre több helyen megteheted! Olyan fitnesztermeket kerestünk, amelyek kifejezetten a nőkért vannak – így tényleg nem lehet több kifogás a testmozgás elkezdésére vagy rendszeres végzésére.

Két budapesti és egy érdi helyszínt ajánlunk figyelmetekbe.

Diamond Fitness Női Mozgásstúdió

A kispesti edzőterembe és mozgásstúdióba egész Dél-Pestről érdemes ellátogatni: már csak jó megközelítése és hosszú nyitva tartási ideje miatt is. (Hétköznapokon reggel 6-tól egészen este 10-ig, míg hétvégén reggel 8-tól este 6-ig vár minket a jól felszerelt konditerem.) Változatos típusú órákon vehetünk részt: a már “hagyományosnak” számító kangoo, zumba vagy TRX-edzések mellett olyan különleges mozgásformákat is kipróbálhatunk itt, mint például a Boot Camp (egy kemény fizikai kihívás, amelyet az amerikai fegyveres erők kezdtek el alkalmazni katonáik kiképzése és edzése során: az intenzív intervall, saját testsúlyos mozgás kombinálja az állóképességi, ellenállásos és sportspecifikus kondicionális edzést, így fejlesztve pszichés képességeidet és kitartásodat is!) Az Iron Pump szintén izgalmasan hangzik: egy csoportos súlyzórudas edzés, melynek célja az izmok tonizálása mellett a testzsír csökkentése, ezáltal a testkompozíció javítása.

Fresh Fitness

Az érdi edzőtermet hasonlóan jó szívvel ajánljuk. Itt hétfőtől péntekig reggel 7-től este 9-ig, míg szombaton reggel 8 és dél között sportolhatunk. Professzionális személyi támogatást kapunk, akár egy teljes életmódváltáshoz is. Érdekességként pedig a BODYROPE szúrt szemet nekünk: a XXI. századi innovatív funkcionális tréning eszköz szuperintenzív edzést ígér. Hatásai többek között: arányosan megdolgoztatja és átformálja a teljes testedet,  esztétikus és tónusos formába hoz, mozgásod során bekapcsolja a tested teljes törzsizomzatát, egyszerre stimulál és nyújt. A teremben edzéseid alkalmával szabadon használhatod vagy választhatod a személyi edzővel irányított, rád szabott programodba a BODYROPE-ot is beépítő tréningeket. 

Színes Női Torna Stúdió

A kifejezetten hölgyeket váró mozgásstúdió igazi kis ékszerdoboz Budapest szívében. Céljuk hogy  ebben a fitness teremben mindenki megtalálja  a számára megfelelő edzést, legyen az könnyedebb fitball, callanetics, gerinctorna, Pilates, jóga vagy Nippon Taiso, a keményebb has-láb-popsi, interwall, cross fitt, TRX vagy akár személyi edzés, illetve kicsit pörgősebb mozgásforma, mint mondjuk egy zumba, illetve dance aerobic óra.

A különböző korosztályok képviselőit szívesen látják egy helyen. A babáktól egészen a nagymamákig bárki kikapcsolódhat náluk. Az anyukák vagy nagymamák nyugodtan hozhatják foglalkozásaikra a gyerkőcöket, hisz számukra külön szobát alakítottak ki, ahol kedvükre játszhatnak, amíg az anya vagy a nagyi tornázik. A Baba-Mama órán pedig már 3 hónapos kortól várják a babákat anyukáikkal.

aycmujjj