Igazi menedzsersport, nem rabolja az idődet. Csak beugrasz a terembe és levezeted a feszültséget. De ezen kívül még mennyi mindenre alkalmas ez az edzésforma!?

 

Javítja a szív-és légzésfunkciót, alaposan átmozgat, fejleszti az izomerőt, kiváló stressz-oldó, a játéktér kihívásai fejlesztik a koncentrációs képességet és nem utolsósorban rendkívül szórakoztató. A fallabdázás az egyik legjobb kardió edzés, amely 60 percen keresztül mozgásban tart. Mégpedig úgy, hogy közben észre sem veszed, hogy keményen edzel.

Fontos hangsúlyozni, hogy az aktív fallabdázásról beszélünk, amikor szaladsz, ugrasz, hajolsz a pályán azért, hogy visszaüsd a labdát. A „nem találtam el, oda sétálok érte” verzió természetesen nem falja a kalóriákat. Ha átadod magad a játékélménynek, garantált a kikapcsolódás és a testi-lelki-szellemi fejlődés.

Squash pálya ajánló:

Viadukt Sportközpont, Biatorbágy

Komfortos helyszín, négy pályával. Mivel rendszeresek az oktatások, bajnokságok, így jobb, ha időben foglalsz pályát. Minden kedden és csütörtökön squash délutánt szerveznek, ahol profi edzők és jó hangulatú társaság inspirálják a fallabda iránt érdeklődőket. Különösen szimpatikus a hely atmoszférája: gyerekek és felnőttek egyaránt megfordulnak a központban, kifejezetten pozitív sportélet érződik a levegőben.

viadukt

Aktív Fitness, Debrecen

A város egyetlen szabványos pályáival rendelkező sportközpontjában nem csak bérelheted a felszerelést, de meg is vásárolhatod a labdádat vagy az ütődet. Felújított squash pályáik alkalmasak országos és nemzetközi versenyek megrendezésére is.

debrecen

RSC –Rózsadomb Squash Club

Egy nagyon szép sporthelyszín, ahol minden a fallabdáról szól. A világ legjobb legjobb játékosait vonzotta már ide egy-egy verseny, de a club nagyon népszerű az amatőrök körében is. Szakedzőkkel, szakbolttal rendelkeznek, minden nap 23 óráig tartanak nyitva. Minden hétfőn és pénteken klubdélutánt szerveznek, de rendszeresek az ünnepi, alkalmi rendezvények is.

rsc

(szöveg: Czagány Alexandra, nyitókép: pixabay.com)

womanity_banner_új_design

FEJLESZD A KONCENTRÁCIÓS KÉSZSÉGEDET FALLABDÁZÁSSAL!
92%Összpontszám
Olvasói értékelés: (5 Szavazások)
92%