Emlékszel? „Jégvirág” – ezzel a szóval végződött a kampányfilm a kultikus, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című filmben. Amikor izgatottan letéptük a csomagolást a frissen érkezett csomagról és megláttuk ezeket a szikrázó, Swarovski köves ékszereket, egyszerre kiáltottunk fel izgatottságunkban: olyan, mint a jégvirág!

Marilyn Monroe szerint a lányok legjobb barátja a gyémánt. A szerkesztőségben egyetértettünk abban, hogy Swarovski követ viselni szinte ugyanolyan élmény, ráadásul ez a befektetés nem csak a mi barátunk lehet, hanem a pénztárcánké is.

„Az internetes boltban található összes ékszer antiallergén, ón- és nikkelmentes ötvözetből készül, arany, fehérarany, ródium illetve bizonyos esetekben platina bevonattal. Minden esetben „Made with CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements” Swarovski kristály felhasználásával” – mondta Grosz Ferenc, az Órabizsu webshop tulajdonosa.

orakollazs

Már csak negyvennégy nap van karácsonyig

Az idő szorít, közben pedig mindenki igyekszik szeretteinek megvásárolni a legtökéletesebb ajándékot, amivel őszinte mosolyt csalhat a számára legfontosabbak arcára. Elmerülve a kínálatban alig tudtunk csak néhány kedvenc darabot kiválasztani, mert minden stílusban és kivitelezésben találunk itt ékszereket.

A bájos, zöld köves, négylevelű lóhere formájú fülbevaló biztosan szerencsét hozna a kishúgnak, így a dolgozatoknál sem kellene úgy izgulnia. Az édesanyák kifinomultságát kiemeli a gyönggyel kombinált kristályos nyaklánc, a divat iránt rajongó legjobb barátnő kritikus stílusát is maximálisan ki fogja elégíteni egy fehérarannyal bevont vastag, geometrikus formában kirakott karkötő. Az önajándékozás állhatatos hívei vagyunk, így azt tanácsoljuk, hogy ha rendelsz, mindenképpen lepd meg magad is valamivel. Például azzal a pazar, sárga köves koktélgyűrűvel.

ora8

A minőségi ékszer mindig öltöztet

Az Órabizsunál igyekeznek lépést tartani a divattal, de sokkal fontosabbnak tartják, hogy az ékszer kiemelje viselője szépségét és illeszkedjen a személyiségéhez. Hiszen egy jól megválasztott darab, melyről az ajándékozottnak mindig mi jutunk eszébe, pont olyan nyomot hagy utánunk, mint a parfüm, melynek illata évek óta változatlanul leng körül bennünket. Védjegy lesz belőle.

Az Órabizsu webáruház lehetővé teszi, a biztonságos és gyors bankkártyás fizetést, így teljesen elkerülhetők a visszaélések. Az ékszerek garanciálisak, ezzel kifejezve, hogy a minőségért is vállalják a felelősséget. (x)

(Szöveg: Hangai Lilla)

Kapcsolódó bejegyzések