bannerfesztival

womanity_fesztival_jegyvasarlas

nyil2ticketexpress2nyil3

Kevés szépségápolási márka esetében mondhatjuk el, hogy nem eladási célok vezérlik a termékek megálmodását és összeállítását. Sűrűn tapasztalhatjuk, hogy olyan szerekkel töltik meg a kozmetikumokat, amelyek a tisztítószerek legfőbb alkotóelemei. Legyünk tudatosak ebben a témában is!

Szüntelenül kutatjuk és keressük az olyan kozmetikai és bőrápoló szereket, amelyek hatására a lehető legkevesebb irritációnak vagyunk kitéve. Sőt, nem csak magunknak, hanem a család legkisebb tagjainak is, hiszen az ő esetükben még jobban oda kell figyelni a felhasznált anyagok minőségére.

Amikor egy elkeseredett, évek óta bőrirritációval küzdő nő megelégeli a helyzetét és szövetséget köt egy biokémikus hölggyel, hogy létrehozzanak egy olyan márkát, ahol minden esetben a belső érték a szempont, abból valami nagyon hatásos és nagyon asszertív dolog jön létre.

 

Ne okozz magadnak bőrproblémát!

Amikor a kezünkbe vettük a Soins tégelyeket, már egy kicsit meggyőzve éreztük magunkat. Letisztult, finom és nőies csomagolásuk minden fürdőszobapolcnak az éke lehet. Néhány hete aktívan használjuk a krémeket, de egyetlen negatívumot sem tudunk elmondani róluk. Maximum annyit, hogy borzasztóan addiktívak. Természetes illatuk egyből arról árulkodik, hogy gondos kezek válogatták össze a hozzávalókat. Minden esetben illatanyag, színezék, kőolajszármazék és parabénmentesek. Az állaguk pedig olyan, mint a legfinomabb balzsamé.

A kézkrémnek bérelt helye lett a táskánkban. Gyorsan beszívódik és azonnal hidratál. A normál krém teljesen mértékben megváltoztatta a napi arcápolási rituálénkat. Mélyen hidratál, de nem zsíros és nem nehezíti el a bőrt, kiváló sminkalap és már néhány hét után egységesítette az arcbőrt. Az irritált, húzódó, vízhiányos bőr fogalmát azóta hírből sem ismerjük.

getdata

Budai Edina a Soins megálmodója kiemelte, hogy azonnal kezdjük meg a termékek használatát, mert a tartósítószer-mentességnek köszönhetően nagyon rövid a szavatossági idejük.

„A mi filozófiánk, hogy valami olyat adjunk a hölgyek kezébe, amivel nem okoznak maguknak bőrproblémát. Az a célunk, hogy forduljanak vissza a természethez és fedezzék fel, hogy milyen csodák teremnek földünkön vegyszerek nélkül.

Az gondoljuk, hogy érdekek fűznek át mindent és egy mesterséges kozmetikumban nem elsődleges cél, hogy ne legyen káros ránk és a környezetre nézve, de ez nem helyes. Annál is inkább, mert utánozhatatlan értékek vannak a természetben, melyet még őseink használtak bőrük megóvása érdekében.

Ahogy a táplálkozásban és ma már nagyon sok fronton, például az energiafelhasználásban is kezd elindulni a világban a környezettudatos gondolkodás folyamata és ez a kozmetikumokra is érvényes.

Hamarosan, reméljük nem élünk olyan világban, ahol felelőtlenül olyan összetevőket tesznek kozmetikumokban, amiről húsz-harminc év után kiderül, hogy hosszútávon mennyire károsak.” – mondta Edina.

 

„Tervezéskor a legfontosabb szempont a legjobb végeredmény”

Edináék nem alkusznak meg közepessel és nem csak a hölgyekre gondoltak. A termékeik között találhatóak baba és férfi ápolók is. A készítmények központi alapanyagi között, pedig olyan hozzávalókat fedezhetünk fel, mint az extra szűz vajak, virágvizek és olajok, amelyeket minden esetben Ecocert, Fair Trade és bio minősítésű forgalmazó cégektől szereznek be. Szinte halljuk, ahogy fellélegzik a bőrünk.

getdata (1)

A legszimpatikusabb vonás a Soins esetében mégis az, hogy Edina felismerte, lehet ugyan jótékony egy-egy alapanyag, de a hatásukat mégis a legjobban akkor fejtik ki, ha elegyítik más hozzávalókkal, amikkel hangsúlyozzák egymást.

„Nálunk soha nem gazdasági szempontok szerint vannak megtervezve a receptek, hanem hatás és hatóanyag szempontjából. Megvizsgáljuk, hogy mire is van pontosan szüksége például egy vízhiányos bőrnek, így nagyon gazdag recepteket tudunk összeállítani, beletervezve virágvizeket, növényi vajakat és olajakat minden bőrtípushoz igazodva.”(X)

 

 

 

 

 

(szöveg: Hangai Lilla, nyitókép: pixabay.com)