A komolyan vett egészséges életmód és sok mozgás a hosszú, aktív élet titka, ezt már jól tudjuk. Az első lépés a megfelelő táplálkozás és a rendszeres sport. Pipa. Rendszerint ezen a ponton jutunk el a táplálékkiegészítőkhöz. Ez már keményebb dió: a piac hatalmas, mindenki mást mond, laikusként pedig sokszor tanácstalanok vagyunk, hogy merre is induljunk, mi lehet az igazi a számunkra, amely tényleg eléri a kívánt hatást és megfelelően támogatja az egészségünket. És ekkor jönnek a képbe az alaszkai vadáfonyák!

 

A zord idő gyöngyszemei

Miért éppen az alaszkai vadáfonya? Tulajdonképpen egy nagyon szívós, stramm kis gyümölcsről van szó, ami tudhat valamit, ha azon a zord éghajlaton is megél, ahol őshonos. Ezt a különleges tulajdonságát a héjában található, antocianinnak nevezett gazdag színű pigmentjeinek köszönheti, s ettől olyan kivételesen tápanyagdús ez a gyümölcs. Amit ez a kis áfonya tud, az bizonyára hasznos lehet a mi számunkra is, ezt ismerték fel a Kyäni alapítói, akik elhatározták, hogy felkutatják a világ értékes táplálékait, és kinyerik belőlük mindazt, ami nekünk a leghasznosabb lehet. Így kerül a palettára a vadáfonya mellé az alaszkai lazac, a Noni gyümölcs, a brokkoli, a gránátalma, a spenót, a kelkáposzta, az acai gyümölcs, az aloe vera gél, vagy az amla bogyó. Mindezt a földi jót pedig gondos tervezés során összeállítják és helyes kis tasakokba csomagolják, hogy megkönnyítsék az életmódváltók dolgát.

„A Kyäni-nál teljes mellszélességgel támogatjuk az emberek egészséges életmódra való törekvését, és szenvedélyesen dolgozunk azért, hogy készítményeinkkel segítsünk nekik elérni az optimális wellness állapotát” – magyarázta Ur Alexandra, marketing munkatárs.

Kyani termékek élőben a III. Womanity Fesztiválon

 

Gyümölcsök és zöldségek tasakokba, kapszulákba zárva

A koncentrált és plusz vitaminokkal dúsított táplálékkiegészítőket természetesen a megfelelő hasznosulás érdekében mindig az ajánlott mennyiségben kell alkalmaznunk. Az extrém igénybevételnek kitett sportolók számára kifejlesztett N-Xtreme™ésN-Xtreme POWDER™ termékeken túl a Kyäni-család többi tagja kimondottan a széles közönség igényeit figyelembe véve lett megalkotva, ezért bátran ajánlható azoknak, akik foglalkoznak az egészségükkel és javítani szeretnének a közérzetükön, szervezetük ellenálló képességén és teherbírásán.

 

A hétköznapi, kulináris élményekre is nyitott fogyasztók számára külön kecsegtetővé teszi a termékeket a tény, hogy ha a Kyänit választjuk, nem kell ízetlen gipszre emlékeztető port nyeldesnünk, a tömény zöldség- és gyümölcskoncentrátum, ami a nem véletlenül népszerű Sunrise®-tasakokban található, remek ízélményt nyújt a használat során, az ő „párja”, a Sunset®pedig egy könnyű lágyzselatin kapszula.Az életmódváltás önmagában kemény dió, ám ha jól megválasztott eszközökkel segítjük saját elhatározásunkat és egészségünket, megkönnyíthetjük a dolgunkat és közelebb kerülhetünk a céljainkhoz. Akár már egy jó adag alaszkai vadáfonyával is.

 

X