A Porsche M5 márkakereskedése az Audi, a Volkswagen, a Volkswagen haszonjárművek, a Skoda és a Das WeltAuto autócsodáinak széles választékát sorakoztatja fel telephelyén. Az autóértékesítésen kívül általános és karosszéria javítással, fényezéssel, műszaki vizsgáztatással is foglalkoznak, autóvillamossági műhelyük pedig teljesen egyedülálló az országban.

Na de ne is menjünk ebbe bele, ez máris több, mint amit mi nők általában tudni akarunk, szóval ide kell hozni az autót, ha úgy adódik.

Nézzünk mást! Például gondoltad volna, hogy bár vásárlás előtt lehet, hogy miénk az utolsó szó, mégis csak 10-20%-ban vagyunk közvetlenül mi a vevők? Úgy tűnik, az autóvásárlás azon dolgok közé tartozik, amit inkább rábízunk a párunkra, de persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek elvárásaink. De melyek is ezek?

 

Milyen szempontokat részesítünk előnyben a szalonok statisztikái szerint, amikor álmaink autója után kutatunk?

Legfontosabbnak a biztonságot tartjuk. Az élet más területeihez hasonlóan autónkban ülve is szeretnénk, ha mi magunk és családunk is biztonságban lenne. Ha ez garantálva van, akkor jöhet a típus és a szín. Többségünk a közepes méretű családi autókat kedveli. Nem túl nagy, nem túl kicsi, a lényeg, hogy a gyerekek és a sífelszerelés is kényelmesen elférjen benne. Persze vannak köztünk olyanok is, akik inkább valamelyik végletet kedvelik jobban.  

 

A színek kapcsán nálunk semmi sem lehetetlen. Legyen bármilyen és bármekkora az autónk, nem szabunk határt elképzeléseinknek, mert számunkra fontos a megjelenés és a stílus. Mit kell érteni ez alatt? Ha egy pink CrossOver-t képzeltem el magamnak, akkor azzal fogok a délutáni dugóban manőverezni, ha tetszik, ha nem.

Végül jöhetnek az extrák! Ugyanis olyan egyediek és sokszínűek a női igényeink, mint mi magunk. Egyikünk a bőr üléshuzatot preferálja, másikunk a szövetet, míg én parkoláskor rábízom magam a parkolóradarra, addig te szeretsz inkább a helyzet ura maradni és magad dönteni.

Adunk egy tippet:

Az Audi új Q2-es modellje egy urbánus, városi autó, magas hasmagasságának köszönhetően nagyon jól ki lehet látni belőle, így a biztonságérzet garantált. Praktikus belső térelosztása mindenki számára biztosítja az élvezetes utazást. Egyaránt tökéletes választás arra, hogy reggel suliba vidd a gyerekeket vagy arra is, hogy elmenjetek nyaralni a családdal.   

Mellette a megújult Audi Q5 a márka egyik legsikeresebb SUV-modellje, amely az Audi limuzinjainak sportosságát sokoldalú karakterrel és széleskörűen variálható utastérrel kombinálja. Vezető beosztásban lévő hölgyek számára abszolút reprezentatív ez a modell.

Miért különösen fontos mindez? Azért, mert a III. Womanity Fesztivál kiállítóterében magad is szemügyre veheted a Q2 és Q5 modelleket és nem akartuk, hogy felkészületlenül érkezz! Sőt, mi több bele is ülhetsz az autókba és megnézheted, hogy áll neked vagy te hogy állsz neki. 

X

/szöveg: Czagány Blanka/