Nem is gondolnád, hogy míg korábban nem szívesen vállaltuk fel, ha valamivel elégedetlenek voltunk a testünkön és szakorvos segítségét kértük, addig ma már szinte divatnak számít a plasztikai műtét. Egyre többen beszélnek róla és vállalják fel nyíltan, hogy milyen szolgáltatást vettek igénybe.

 

Határok nélkül

A legtöbben a mellplasztikát választják, azon belül is a mellnagyobbítás a legfelkapottabb. Ezt követi a sorban a hasplasztika, a zsírleszívás, az orrplasztika, a szemhéj- és arcplasztika. Az egyszerűbb ambuláns beavatkozások közül döntően a botox kezelést és a feltöltőanyagok beadását veszik igénybe. Az idő azonban a plasztikai sebészet világában sem állt meg és a fejlesztéseknek köszönhetően ma már az olyan műtét nélküli orvosi eljárások is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint például a lézeres arckezelés vagy a rádiófrekvenciás bőrfiatalítás, sőt, az elmúlt években észrevehetően nőtt az intimplasztika és az esztétikai kezelések iránti igény.

A plasztikai gyógyászat terén a Budapesti Plasztikai Intézet az egyik legsikeresebb az országban. Az intézet filozófiájában fontos, hogy a pácienst megfelelően tájékoztatni kell, beszélni kell vele arról, hogy miért van szükség a műtétre és milyen eredményeket várhat. Továbbá elengedhetetlen az alázat, az, hogy ne csak a szolgáltatás, hanem a pácienst és álmait is lássák.

 

Ördög Nóra műtét nélküli orvosi kezeléseken vett részt az intézetben, a frakcionált co2 lézeres kezelést próbálta ki.

 

Az intézetben gondossággal kiválogatott sok éves tapasztalattal és naprakész szaktudással rendelkező orvosok dolgoznak, akik nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkeznek és tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and AestheticSurgery (IPRAS) és a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebészet Társaságának (MPHEST).

A Plasztikai Intézet kínálata között szinte mindenféle plasztikai beavatkozás megtalálható, nincs olyan pont a testen, amit ne tudnának szebbé varázsolni igény esetén. Az új budai Intézetében a műtét nélküli szolgáltatásoké a főszerep. Az arcfiatalító lézeres kezelésektől az intim lézeres kezelésen, lézeres szőrtelenítésen át az ajakfeltöltésig minden megtalálható a palettán. Mindezeken kívül pedig bőrgyógyászati és nőgyógyászati szakrendelés is folyik.

 

Miért érdemes a kórházon túl az Intézetet választani?

Ne feledkezzünk meg arról, hogy emberi természetünk velejárója az, hogy stresszesek leszünk, ha valamilyen orvosi beavatkozás előtt állunk. A Plasztikai Intézet stábja erre is kiemelt figyelmet fordít, és megpróbál olyan körülményeket teremteni a hozzájuk forduló ügyfelek számára, hogy a lehető legkevesebbet érzékeljenek a folyamatból.

Az egészségügyi csapat segítő és empatikus hozzáállása, magas szintű szaktudása, naprakészsége és a teljes körű tájékoztatás mellett komoly szerep jut a kényelemre is. A kórtermek felszereltsége, hangulata nemzetközi szintű összehasonlításban is kimagasló minőséget képvisel, a kényelmi szolgáltatások pedig magasan pozicionált hotelekével egyenrangú. A nővérek a nap 24 órájában rendelkezésünkre állnak, ha valamilyen segítségre lenne szükségünk.

 

Az Intézet légköre teljesen eltér a klasszikus kórházakétól és ilyen körülmények között biztos, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg valami gubanc adódik a beavatkozás során, túlzsúfolt lesz a “kórterem” vagy esetleg magadra maradsz, ha úgy adódik.

 

Jöttem, láttam, mentem

Itt a konzultáció, a vizsgálatok és a plasztikai beavatkozás is egy helyen történik, nem kell rohangálnod ide-oda a városban és órákat sorban állni egy-egy vizsgálatért. Az elhatározást követően a lehető legrövidebb időn belül (akár 2 nap) már konzultációs és műtéti időponthoz is juthatsz. A műtétet követően pedig általában csak 1 éjszakát kell bent töltened, de kisebb, ambuláns beavatkozások esetében már pár óra után haza is mehetsz. Szó sincs több hónapos várólistáról vagy több napos “fogságról”.

 

Célkeresztben a minőség és a biztonság

Az Intézet csakis a legkorszerűbb implantátumokat alkalmazza, melyekre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal és a legmagasabb biztonsági és minőségi fokozattal rendelkeznek. Az is fontos, hogy a műtét után viselt ruházat minősége is tökéletes legyen, így csak speciális és folyamatosan ellenőrzött termékeket használnak. Ugyanez igaz a felszívódó varróanyagokra, kötöző anyagokra és egyéb fogyóanyagokra.

A Plasztika Intézet mindig újra és újra kedvezményeket biztosít egyes szolgáltatásaik áraiból. Jelenleg két akció elérhető a szépülni vágyók számára. Az egyik akció keretén belül minden általános plasztikai műtétre 217.000 Ft kedvezményt biztosítanak, továbbá ajándék vásárlási utalványt adnak.

A másik akció az új szolgáltatásokra vonatkozik: a frakcionált CO2 lézeres kezelést, a frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás bőrfiatalítást vagy az intim lézeres kezelést most 20% kedvezménnyel, a végleges szőrtelenítést pedig 50% kedvezménnyel ajánlják.

 

X

Kapcsolódó bejegyzések