Minden médiából csak az ömlik, hogy egészségesen kell élned. Egészséges ételeket kell enned, étrend-kiegészítőkkel kell pótolnod a vitaminokat és ásványi anyagokat, kímélő kozmetikumokat kell használnod és persze sportolnod is kell, hogy teljes legyen a kép. Megértjük, ha néha besokallsz az információáradattól.

Az a helyzet, hogy valóban jó, ha a fent felsoroltak alapján cselekszel, mi abszolút erre biztatunk téged, a környezetünket és saját magunk is ügyelünk arra, hogy az egészséges életmóddal biztosítsuk a létezéshez a legjobb alapokat. De néha valóban érezheti úgy az ember a sok márka és jó tanács között vergődve, hogy: a fenébe az egésszel! Valaki ezt mondja, valaki pedig azt. Követhetetlen… Had segítsünk egy megbízható márkaajánlással, ami az egészséges életmód legtöbb területét lefedi, ezért rögtön két legyet üthetsz egy csapásra.

 

Kontrolláld az életed

„A Herbalife filozófiája segít az embereknek megváltoztatni táplálkozási szokásaikat, és egy jobb, minőségi életet biztosítani az egészséges táplálkozáson keresztül személyre szóló tanácsadással és termékekkel; valamint üzleti lehetőséget nyújtani a közvetlen értékesítés területén. Mindezt kiváló táplálék-kiegészítő és testsúly-kontroll termékek, valamint arcápolási vonal biztosításával.

Tagjaink közösségeket alakítanak, hogy még hatékonyabban tudjanak segíteni a hozzájuk fordulóknak. Csapatban könnyebb a fejlődés, a haladás, és a növekedés. A Herbalife tagok nagy lelkesedéssel és szenvedéllyel végzik feladatukat. Filozófiánkhoz tartozik a rászorulók segítése és támogatása is, melyet a Herblalife Családi Alapítványon (HFF) keresztül teszünk meg. Több mint százharminc Casa Herbalife programot működtetünk világszerte, és több mint ötvenegy országban biztosítunk megfelelő táplálkozást a rászoruló gyerekeknek.” – mesélt Polgár Enikő a Herbalife marketing specialistája.

13241366_520368331501432_2054317362910008386_n

 

A Herbalife étrend-kiegészítői lehetővé teszik számodra, hogy te is megvalósítsd az életben az „intelligens étkezést”. Olyan készítményeket fejlesztettek ki, melyek könnyedén beépíthetők mindenki életébe. Az alábbi területeken nyújthatnak segítséget: testsúly-kontroll, testsúlycsökkentés, sporttáplálkozás, emsztő- és immunrendszer támogatás, szív- és érrendszer támogatás, egészséges idősödés.

A kozmetikai vonalat két termékcsalád alkotja: a SKIN és a Herbal Aloe. Az előbbi az arc, a nyak és a dekoltázs ápolásáért felelős, az utóbbi pedig a hajat és a test bőrét tartja kondícióban.

„A szép és egészséges bőr elérése és megtartása a bőr külső és belső táplálásával és rendszeres napi ápolásával kezdődik.  Fontos kiemelni, hogy a szép bőrt nem csak a mindennapos rendszeres kezeléssel, hanem a táplálkozás minőségével is  elősegíthetjük, vagy rombolhatjuk. A Herbalife étrend-kiegészítő, valamint szépségápolási termékeinek használatával nagyon jó eredmények érhetőek el, főleg, ha kombináltan használják a külsőleg és belsőleg alkalmazandó termékeinket.” – mesélt Enikő.

 

944390_488564451348487_7415510807932316596_n

Herbalife arckezelés – otthon, akár a kozmetikában

Enikő azt javasolja, hogy az arcápolási rutinunk legyen olyan, akár egy komplett kozmetikai kezelés. Ugyan néhány perccel többet vesz majd igényben, de ez egy rendkívül jövedelmező befektetés.

  1. Tisztítás: benedvesítjük az arcot, felvisszük az arclemosót, majd lemossuk és szárazra töröljük a bőrünket.
  2. Tonizálás: a különleges, permetezős adagolójú tonikot nem kell letörölni arcunkról, csak rá kell permetezni. Így a hatóanyagok hosszabb időn keresztül fejtik ki hatásukat.
  3. Helyi kezelés: felvisszük a ráncfeltöltő szérumot.
  4. Célzott ápolás: Feszesítjük a szem környéki érzékeny területet.
  5. Hidratálás: felvisszük a nappali vagy éjszakai krémet, valamint a harmincfaktoros bőrvédő krémet.

Hetente egy-három alkalommal a bőrünk igényétől függően a kezeléseket kiegészíthetjük arcradírral, valamint az egyedülálló Mentás Ásványi Arcmaszk felvitelével.

„Az azonnali hatás nem marad el. Aki részt vesz egy ajándék Herbalife SKIN kozmetikai kezelésen, az megtapasztalja, hogy a termékek azonnali eredményt produkálnak. Így általában a vásárlóink mindig visszatérnek a márkához.

A hosszú távú használók beszámolnak arról, hogy folyamatosan javul a bőrük minősége.  Feszes, rugalmas lesz, a finom vonalak és ráncok láthatósága csökken. Nincs szükség arcpúderre, vastag réteg alapozóra a hibák elfedéséhez. A bőr nagyon hamar egészséges kinézetűvé válik, jobb lesz az állaga és a fakó szín is a múlté.

Bárkinek lehetősége van kipróbálni a kezeléseket, hiszen a Független Herbalife Tagjaink által végzett SKIN Partykon bárki részt vehet, aki szeretné bőrét egészségesebbé varázsolni.

kepatmeretezes_hu_13256277_519975504874048_6787276310240090905_n

Herbalife Skin Party a II. Womanity Fesztiválon

Biztosak vagyunk benne, hogy a márka megalkotásával bárkinek segítséget tudunk nyújtani; annak, aki szeretne szép bőrt, szeretne egészségesen fogyni vagy formálódni, aki figyelmet fordít a maga és családja egészséges táplálkozására, aki sportol, akár profi, akár amatőr módon. Ezen felül azokra is gondoltunk, akik rohanó vagy stresszes életet élnek, és úgy érzik, lehetetlen megoldani az egészséges táplálkozást. Velünk ez is sikerülhet!”

 

(X)

 

(szöveg: Hangai Lilla, nyitókép: pixabay.com, képek: Herbalife Facebok)