Húsz év kozmetikai ipari tapasztalat után a Kelen gyógyszerészházaspár úgy döntött, létrehoznak egy olyan természetes, mégis korszerű kozmetikumcsaládot, mely használata tökéletesen beilleszthető az egészség-és környezettudatos életmódba. Mindez ’92-ben történt, azóta pedig – hogy kerek legyen a családi történet-, szintén gyógyszerész fiuk és közgazdász lányuk is az egészségtudatos kozmetikumok gyártásának és forgalmazásának szentelték életüket. Anya, apa, gyerekek, és a munkájuk iránt elkötelezett kollégák egysége alkotja ma a kétszeres Magyar Brands díjas Dr.Kelen márkát. 

 

Termékeik mesterséges illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől mentesek. Minek is tennének bele testidegen anyagokat, hiszen a gyógynövény megfelelő koncentrációja biztosítja az illatanyagot, az esztétikus megjelenést és a biológiai stabilitást. A természetes összetevők alkalmazásával így sem szervezetünket, sem környezetünket nem terheljük mesterséges anyagokkal. A kép pedig nem lehetne teljes az állatok védelme nélkül, ezért a Dr. Kelen nem végeztet állatkísérleteket.

A Dr.Kelen minden szempontból megfelelő az igényes és egészségtudatos felhasználóknak, mert amellett, hogy termékeik többsége egészségmegőrző és gyógyhatású készítmény, klinikai vizsgálatok is igazolják a kiváló minőségű tartalmat.

Ismerjük, szeretjük, sőt, bízunk bennük

A Dr.Kelen azonban nem csak és kizárólag a természetes hatóanyag-központú termékek előállításában jeleskedik. Szépen fokozatosan egy olyan márkát építettek fel, melynek azért adták saját nevüket, hogy tudassák: ők itt vannak, léteznek, kiállnak a termékeikért, és az egészségtudatos-és környezetkímélő életfelfogásuk mellett.

Nemcsak hisznek egy szebb, egészségtudatosabb és környezetkímélőbb jövőben, hanem tesznek is érte. A nap UVA és UVB sugarai ellen egyaránt védelmet biztosító napozókrémeikkel támogatják a Transzplantációs Alapítvány nyári táboraiban résztvevő gyermekek bőrének védelmét. Több sportcsapat munkáját pedig rendezvényeiken való megjelenéssel, valamint sportkészítményeik biztosításával segítik. A Dr.Kelen kereskedelmi igazgatója – aki egyben a ParlagfűpollenNo Egyesület aktívan tevékenykedő elnöke- pedig kormányszintű kapcsolatot tart az allergiás betegek szempontjából orvosilag elvárt parlagfűpollen-koncentráció elérésének kikényszerítéséért.

A sablonos reklámok helyett pedig leginkább azzal a bizalommal kommunikálnak, mely a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítményeiket sikeresen használók tapasztalatai alapján alakult ki.

Dr. Kelen Ákos a laboratóriumban

X