Minden szakmának, így a műkörömépítésnek is megvannak a maga művelői, hozzáértői. Ki-ki saját stílusán szűri át a mesterséget, ez teszi egyedivé a megszerzett szaktudást. Császárné Ruby Mariann, a Belvárosi Creative Stúdió tulajdonosa azonban nem egy hétköznapi szakember. Ő szó szerint a műkörömépítés nagyasszonya.

 

Egy emberöltő a körömkozmetikában

Valaki, aki a nyolcvanas években kezdte a szakmát – már ekkor a nemzetközi piacon elérhető legjobb minőségű anyagok használatával –, az azóta tartó folyamatos fejlődéssel pedig mára egy egész birodalmat épített fel, joggal nevezhető szakmája királynőjének. A közel harmincéves működés során a Belvárosi Creative Stúdiónál már alighanem mindent láttak és tapasztaltak, amit ez a terület nyújtani tud. Divatirányzatok jöttek-mentek, egyetlen dolog maradt mindvégig állandó: a kompromisszumot nem ismerő minőség. A kezdetekkor találtak rá az amerikai CND (Creative Nail Design) cég termékeire, amelytől többé nem is váltak meg: egy páratlan, sok évtizedes hű kapcsolat kezdődött ekkor. „Ült már álomautóban? – teszi fel magabiztosan a költői kérdést Császárné Ruby Mariann, amikor a Belvárosi Creative Stúdió és a CND márka titkáról faggatjuk – Ugye, utána nem szeretne tömegközlekedni?”

Ez tehát az évtizedes siker végtelenül egyszerű titka: a lehető legjobbnak lenni.

A CND világvezetőnek számít a professzionális kéz- és körömápoló termékek innovációjában, emellett – összhangban a kortárs trendekkel és felmerülő új igényekkel – különösen nagy hangsúlyt fektetnek a természetes körmök megóvására, ápolására és a hipoallergén termékek fejlesztésére.

Belvárosi Creative Stúdió a III. Womanity Fesztiválon

Szépet, gyorsat, tartósat

Márpedig a vendégek egyre igényesebbek és öntudatosabbak, nem érik be ennél kevesebbel. Jelenleg a 14+ napig tartó CND Shellac a sláger, mert a csodálatosan magas fénye mellett elképesztően bírja a mindennapok igénybevételét. A tartósság pedig alapkövetelmény, a Belvárosi Creative Stúdió vendégei között mindenféle korosztályhoz tartozó hölgy megfordul, akiknek aktív életvitelét nem akaszthatja meg egy-egy szemkápráztató, ám könnyen tönkremenő alkotás a kezeken.

Napjaink körömdivatjára a szakember szerint az abszolút változatosság jellemző, hiszen végre „minden lehetséges”. „A vendégek azzal az igénnyel érkeznek hozzánk, hogy minél gyorsabban, minél tartósabb és leginkább az egyéniségüket tükröző, ápolt és vonzó körmökkel hódíthassanak.” – magyarázza Mariann. Ahol pedig csaknem harminc éve folyamatosan foglalkoznak kéz- és körömkozmetikával, idővel felgyűlik annyi tapasztalat, amelyet már érdemes lehet átadni másoknak. Ezért a Stúdióban rendszeresen tartanak oktatásokat is a CND márka magyarországi forgalmazójaként és nem utolsó sorban a szakma valódi hivatástudattal bíró úttörőiként.

 

Belvárosi Creative Stúdió

www.creativenails.hu

 

X