Noha a tél nem kell, hogy szükségképpen egyet jelentsen az egyhangú szürkeséggel, legalábbis ami a divatot és a megjelenésünket illeti, valahogy mégis jellemzően a tavasz érkezésével kerülnek elő a gardróbból az élénkebb, színesebb ruhadarabok.

 

A legapróbb műalkotások

Kibújunk a nagykabát és a sapka alól, kihámozzuk magunkat csizmából-kesztyűből. S ami hiányzott a lelkünknek egész télen, azt most megújuló, tavaszi lelkesedéssel igyekszünk pótolni. Színek, minták, formák, frissesség minden mennyiségben.

Az öngyógyító „színterápia” pedig akkor a leghatásosabb, ha szinte folyamatosan szem előtt vannak a szívderítő szépségek, nem véletlen, hogy ilyenkor gyakran nagyobb hangsúlyt kap a körömdivat is, hiszen ujjaink végén a tíz miniatűr műalkotás szüntelenül kéznél van, bátran merülünk hát el a vibráló színek és különleges formák világában.

Reflektorfényben: a körmeink

A körömipar megállíthatatlan fejlődése és a szervező cég, a Belvárosi Creative Stúdió 30 éves működésének tapasztalata keltette életre az egyedi és különleges tematikával felépített Nails Fashion Beauty Day szépségipari rendezvényt április 22-én a kétségtelenül impozáns Boscolo Hotelben Budapesten.

A cég megújult csapata a CND amerikai márka első magyarországi forgalmazójaként mert nagyot álmodni és követve a mai szépségipari események nyugati és amerikai  trendjét, Magyarországon is valóra váltotta az álmot Ruby Mariann tulajdonos vezetésével és Dányi András rendezésében.

NAILS, FASHION, BEAUTY egy helyen, egy olyan helyen, ahol a körmösöké volt a főszerep, de teret kaptak a sminkes és szempillaépítő szakma képviselői is.

 

A márkához méltó helyszínen, díjtalan belépéssel, luxus körülmények között pezsdülhetett fel az a közel 450 látogató, aki a szépségipari szakmai trendek követője.

Három különböző CND körömszínpadon eredményes, elismert és tapasztalt előadók workshop bemutatói biztosították számukra a legújabb technikai megoldások, színek, technológiák elsajátítását. A Belvárosi Creative Stúdió által forgalmazott CND márka tartós körömlakkjának, a CND Shellac rendszernek a tökéletes használata került a középpontba Verovszki Tímea Aranykoszorús Mester előadásában, de megismerkedhettek a szakemberek a lakossági körömlakkok részletes tulajdonságaival és helyes alkalmazási lehetőségeivel is Nyíri Miklós kézápoló – műkörömépítő szakember  által.

 

Világszínvonalú tudásával avatta be a magyar- világ és USA bajnok műkörömépítő Koppányi Emese az érdeklődőket a műkörömépítés rejtelmeibe és bemutatásra került a CND Brisa Építőzselé használatának technikája Molnár Erzsók felnőtt oktató magas színvonalú előadásában.  A CND Spa kéz- és lábápolás kezelési technológiái, csodálatos összetételű anyagainak, illatos krémjeinek alkalmazási lehetőségei sem maradtak titokban. Ezeket Molnár Erzsók és Lőrincz Anett lábápoló prezentálta.

A felfrissült szakmai tudást kiegészítette 2 kommunikációs nagyszínpadi előadás, amely arra ösztönözte a szakmabelieket, hogy fektessenek nagyobb hangsúlyt a kommunikációra vendégeikkel és partnereikkel. A vendégek igényeinek, ízlésének esetleges problémájának a megismerése további jövedelmet biztosíthat a megfelelő termék ajánlásával, eladásával. Barkó Judit kommunikációs mentor ehhez mutatott utat.  A kommunikáció csodálatos világával ismertette meg a résztvevőket egy igazán jó hangulatú előadás során Dr. Szűcs György kommunikációs tréner.

 A szervezők ígéretének megfelelően a tanulást a délutáni óráktól szórakozás követte, egy kis kikapcsolódás, felszabadulás. Szekeres Adrien énekesnő a hatalmas kifutóval megépített nagyszínpadon, a legmodernebb fény- és hangtechnika kíséretében csengő hangú előadásával motiválta egy kis szórakozásra a résztvevőket. Délután csodálatos ruhaköltemények, a képzeletet felülmúló Európa bajnoki menyasszonyi sminkbemutató, káprázatosan csillogó testre varázsolt strasszköves remekmű kápráztatta el a közönséget. A hatalmas kedvezmények mellett a szervezők értékes tombola ajándékokkal is kedveskedtek és meglepetés ráadásként a hölgyek nagy örömére egy férfi divatbemutató oldotta teljesen a hangulatot, amely a férfiak világát hivatott bemutatni a majdnem meztelen valóságtól az utcai viseletig. A modellek nem csak a bemutatott trendi összeállítású ruhákkal, frizurákkal és szakállakkal kedveztek a hölgyeknek, hanem csodálatosan kidolgozott testüket is megmutatták.

Körömdivat mindenkinek

A Belvárosi Creative Stúdió csapata olyan dolgot hozott létre, amely ma Magyarországon egyedülálló a körömiparban. Ez volt az a nap, amely bizonyította, hogy összefogással, kitartással, profizmussal lehet nagyot alkotni és a Belvárosi Creative Stúdió csapata előtt nincs lehetetlen.

Weboldal: www.creativenails.hu

 

X