A HERBioticum szenvedélyesen hisz a természet kínálta ősi és szelíd gyógymódokban, s abban, hogy a bennünket körülvevő világnak az ember is szerves és elidegeníthetetlen része. Ha megpróbáljuk eltávolítani magunkat a természettől, azzal saját egészségünket, vitalitásunkat károsítjuk. Ideje visszatérni a gyökerekhez!

 

Csak a legtisztább forrásból

A márka célkitűzése, hogy utat mutasson a számunkra – méghozzá visszafelé: a kemikáliák ipari világából a modern kor előtti időkhöz, amikor az emberiség sokkal inkább egységben élt a természettel, mint napjainkban. Ha kivonjuk magunkat a természetes körforgásból és módszeresen áthatolhatatlan műanyaggal vesszük magunkat körbe, úgy le kell mondanunk a gyógynövények csodálatra méltó erejéről, amely az egészségünk és a vitalitásunk megőrzésének egyik leghatékonyabb, mégis legszelídebb módszere lehetne. Napjainkban szerencsére a tudatos fogyasztási szokások mind jobban erősödő tendenciájával egyre többen fordulnak ismét bizalommal a természet gyógyító ereje felé, s fedezik fel újra ezeket a velünk élő, rendkívül hatóanyaggazdag kincseket.

A HERBioticum nevében is jelzi az egyre népszerűbb felfogást: gyógyszerekkel való tüneti kezelés és kemikáliák helyett sok esetben a megelőzésre érdemes helyeznünk a hangsúlyt, a szervezetünk természetes megújításában és folyamatos karbantartásában pedig a növényi drogok jelentenek hathatós segítséget. Czakó Anita brand manager a következőképpen mutatta be a márka törekvéseit:

 

„Szortimentünkben elsősorban funkcionális, gyógynövényes krémekkel rendelkezünk. Terveink között szerepel, hogy a szépségápolás felé nyissunk. Összetételben továbbra is az egyediséget keresve, illetve koncepcióban valami kis pluszt nyújtva a felhasználóknak, a magas színvonalú szakmai munka és a természetes növényi kivonatok bevonásával, felhasználásával.”

 

Vadonatúj termékükkel, a Shevarázs fantázianevű, sheavaj és kakaóvaj egyedi kombinációjával megalkotott, intenzíven tápláló testápoló az első lépés ebbe az irányba.

 

A szépség fontos, az egészség elengedhetetlen

A HERBioticum a növényvilág kincseiből összeállított, lehengerlő illatú kencecsodákon kívül egy másik nagyon fontos területen is kiaknázza a természet egészségmegőrző erejét: kivételes minőségű, tiszta és természetes forrásból származó étrend-kiegészítőket fejlesztenek. A paletta igyekszik a legkülönfélébb igényeket lefedni, a széleskörűen használható, általános multivitamintól és gyerekvitamintól kezdve különféle ásványi anyagok, antioxidánsok, nyomelemek is elérhetőek, egészen az olyan komplex termékekig, amelyeket a nagy igénybevételnek kitett szervezet számára, például sportolók, vagy nehéz fizikai munkát végzők számára fejlesztettek.

 

 

Anita elárulta, hogy ezen a vonalon is készülőben vannak jelentős újdonságok, jelenleg például egy natúr tisztaságú fehérjén dolgoznak. Ez egy speciális gyógyászati célra szánt tápszer lesz, mely az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére szolgál majd fehérje, élelmi rost, vitamin és ásványi anyag ideális kombinációval. “Készítményeink svájci receptúra alapján készülnek, a natúr tisztaság jegyében – hangsúlyozza Anita. – Odafigyelünk arra, hogy krémkészítményeink mesterséges adalékanyagoktól mentesek legyenek. Így nem tartalmaznak mesterséges szín- és illatanyagot, valamint parabén- és kőolajszármazék-mentesek. Egyediségünk, hogy a fő növényi hatóanyag, illetve kivonat mellett, a HERBioticum termékek további 6 növény kivonatával is gazdagabbak.”

Utóbbi nem csupán az ár-érték arányt növeli jelentősen, de a termék hatékonyságát is pozitívan befolyásolja. “Ezen kivonatok passzolnak egymáshoz, szinergens módon egymás hatását erősítik. Így egy alap bázis krém helyett már egy komplexebb, funkcionális krémhez jutunk” – tudjuk meg Anitától, ahogyan azt is, hogy nem véletlenül az egyik legnépszerűbb termékük a beszédes nevű Mesterbalzsam, amely nem kevesebb, mint 56 aktív hatóanyagot tartalmaz. A HERBioticum a legjobb példa arra, hogy a természet erejével semmi sem veheti fel a versenyt.