A borotva csak tűzoltásra alkalmas, a szőrtelenítőkrémek mérgezőek, a gyantával mindent összekenünk, az epilálás hosszadalmas és a vártnál is fájdalmasabb, amikor egyesével kell száműznünk az illetéktelenül ott tartózkodó szőrszálakat. A kozmetikus által végzett gyantázás pedig drága és még több időt igényel, amiről ugye tudjuk, hogy a legdrágább kincs.

A legnagyobb gond mégis, hogy a legjobb esetben is, néhány hetente meg kell ismételnünk az egész lélekölő procedúrát. Újra, újra és újra…

 

Mi az a HPLTM?

A HPLTM (Home Pulse Light) az IPL villanófényes tartós szőrtelenítő technika egy továbbfejlesztett változata, de ebben az esetben újabb előnyökkel bővült a gép használata. Ez a technológia alacsony energiát alkalmaz, így védettebbé válik a fényugárzással szemben. Ezt a fényt a szőrtüszőben lévő melanin nyeli el, ott hővé alakul, így a szőrtüsző elhal. A bőrt, a környező szöveteket természetesen nem károsítja. A HPLTM technológia újabb változata, az eHPLTM galvanikus energiával dolgozik, amely kitágítja a pórusokat, így az optikai energia még nagyobb hatékonysággal roncsolja a szőrtüszőt.

Ennyit a tudományról. Bizonyítottan sok éves szőrtelenséget garantál egy ilyen kezelés. Ha szalonban csináltatod, főként, ha több testrészedet szeretnéd megszabadítani a szőrszálaktól, biztos lehetsz benne, hogy a kifizetett összeg a csillagos eget verdesi majd. Ráadásul itt is a rendszerességen van a hangsúly, tehát egyetlen kezeléssel nem érhetsz el tartós eredményt. Ehhez jön még a rengeteg idő, amit a szalonban és az odáig vezető úton töltesz, és a tudat, hogy egy idegen ember végzi rajtad a kezelést az otthonod melegétől távol.

Megkerestük az egyetlen helyet, ahol Magyarországon megvásárolhatod a HPLTM és az eHPLTM szőrtelenítőgépet.

LFF_6432 (1)

 

A bizalom jele: három hónapos kipróbálás garancia

Néha a rengeteg pozitív vélemény és a csábító élmény sem elegendő, ha egy beruházás előtt állunk. Itt azonban három hónapos kipróbálási garanciát biztosítanak minden olyan termékre, aminek hatása nem érzékelhető azonnal, tehát például a HPL tartós szőrtelenítő gépekre is. Ez azt jelenti, hogy három hónapon belül kérdés nélkül visszaveszik a terméket, ráadásul az újonnan nyílt bemutatóteremben mindent ki is lehet próbálni.

Kocsis Nikolettet, a Silk’n marketing menedzserét kérdeztünk az otthoni szépségápolásról: „Vásárlóinkkal igen jó a kapcsolatunk; tőlük tudjuk, hogy sokan azért választják az otthoni szépségápolást, mert félnek a kozmetikai szalonokban, orvosi központokban elvégzett kezelésektől. Egyrészt otthon a saját ritmusukhoz tudják igazítani a kezeléseket, másrészt sokkal kényelmesebbnek tartják a saját, megszokott körülményeik között, feszengés nélkül kezelni magukat. Sokan félnek attól, hogy fájdalmat éreznek a kozmetikai kezelések során, például a tartós szőrtelenítésnél; a Silk’n gépei viszont nem okoznak fájdalmat, amit bemutatótermünkben ki is lehet próbálni. A Silk’n gépei úgy lettek kialakítva, hogy nincs szükség szakavatott kézre a használatukhoz, így bárki el tudja végezni a kezelést ugyanolyan, ha nem még jobb hatékonysággal, mint a kozmetikai szalonokban. Ráadásul az otthoni szépségápolással egy terület kezeléséért több százezer forintot is elkérnek, addig a Silk’n szőrtelenítő gépei az egész testfelületet képesek teljes mértékben kezelni, jóval kedvezőbb áron.” (X)

 

 

(szöveg: Hangai Lilla, képek: Dunartis)

 

Élet az IPL után: HPL
57%Összpontszám
Olvasói értékelés: (13 Szavazások)
57%