Minden nőben ott van a díva. Ezt nem megteremteni kell, hanem lehetőséget adni neki, hogy kibontakozhasson és a hétköznapok rohanásában is a felszínen maradhasson. Hiszen, ha egy nő nőiesnek és kívül-belül gyönyörűnek érzi magát, azt mindenki meg fogja érezni a környezetében.

Mondhatnánk, hogy az unalomig ismételtük már ezt a témát, de amíg nincs foganatja, addig nem vehetjük le az aktualitások palettájáról. Egy nőnek az életben nagyon sok különböző szituációban másként kell helytállni. Hiszen másként viselkedik a kollégáival, az üzlettársaival, másként a gyerekeivel, a szerelmével, másként a barátnőivel; csak hogy néhány dolgot említsünk a sok közül. Ahhoz, hogy minden élethelyzetben magabiztos lehessen, úgy hinnie kell önmagában.

Ehhez a hithez pedig arra van szükség, hogy a benne rejlő nő mindig előtérben legyen és erőt sugározzon. Nem exhibicionizmusról van szó és nem is önteltségről. Ha egy nő jóban van önmagával, akkor boldog és kiegyensúlyozott. Ennyi a titok. Hogy ezt hogyan érheted el? Persze mindenki más és más, de mi találtunk egy helyet, ahol koncentráltan vezetnek be a nőiesség művészetébe.

 

Boudoir: parfüm illat, púderfelhő, végtelen női kitartás

A témában egy olyan nőt kérdeztünk meg, akiről tudjuk, hogy bár többre értékeli a belbecset a külcsínnél, mégis tisztában van azzal, hogy ha egy nő a külsejével is elégedett, attól még harmonikusabb kapcsolatba kerül a lelkével. Hiszen a külsőnk és a belsőnk hatással van egymásra; ha a nőiességünk felszínre csalogatása mellett döntünk, mind a kettőre ugyan úgy oda kell figyelnünk. Pirner Almával beszélgettünk.

994519_471614469600019_819645286_n

“Hiszünk abban, hogy minden nőben rejlik egy Istennő, egy Díva, amit nem kell megteremteni, mert már létezik. Csak teret kell neki engedni. Mi ebben segítünk a Dollhouse-ban.

A Dollhouse Boudoir világa egyedülálló, nincs még egy ilyen hely, ahol a női mozgáskultúra, a nőiesség fejlesztése ilyen tudatos szinten halad előre. A Dollhouse Boudoir nem csak egy táncstudió. Ez egy olyan hely, ahol mi mind azért vagyunk, hogy a nőiességed kibontakozhasson, fejlődhessen; egy hely, ahol mindig menedéket találsz, ahol otthon érezheted magad.

Egy olyan különleges helyet szerettünk volna megteremteni, ahol a hétköznapok monotonitásából kiszakadva minden nő önmaga lehet, ahol minden külső körülmény adott, hogy az ide érkezők abszolút kényelmesen, biztonságban érezzék magukat. Egy olyan meghitt, zárt világot igyekszünk megalkotni mind a mai napig, ahol biztonsággal megnyílhatunk és elindulhatunk személyes fejlődésünk, nőiességünk útján.

Életkortól függetlenül minden nő, aki a nőiességét szeretné fejleszteni, a magabiztosságát növelni, útkereső, vagy csak egy igazán nőies közegben szeretne lenni, nem véletlenül talál rá a Boudoir-ra.  A korosztály nagyon vegyes, tizennyolctól hatvan éves korig járnak hozzánk hölgyek, a legtöbben önbizalomnövelés céljából az alakformálás mellett. Olyan nők, akik ki szeretnének próbálni valami teljesen újat, komfortzónán kívülit, egy biztonságos, segítő női közösségben.”

Alma elmesélte nekünk, hogy amikor megalapította a Dollhouse-t, az volt a célja, hogy a meghonosítsa a rúdtánc hagyományát Magyarországon. Egy olyan helyet szeretett volna létrehozni, ahol az alakformálás jó hangulatban, izgalmas keretek között, rendkívül hatékonyan történik. Ahogy alakult a Dollhouse Boudoir képe, egyre nyilvánvalóbb lett Alma előtt, hogy ennél sokkal többre hivatott ez a hely és az ellátogató nők is sokkal több időt töltenek itt, mint azt elsőre gondolták volna.

 

Felvonul a nőiesség fejlesztésének teljes eszköztára

Még mielőtt azt gondolnád, hogy a Dollhouseban csak rúdtáncot lehet tanulni, biztosítunk arról, hogy ez nem így van.

A pole-fitness sportosabb változata például kiváló izomtömeg növelő, nagyon szépen formálja a domborulatokat, de természetesen az állóképességet is nagyszerűen növeli. A különböző táncórák elsősorban a szép tartást és a nőies mozgást hivatottak előtérbe hozni, ezen kívül pedig nagyon jó hatással vannak a testtudatra, de ezekben az esetekben sem marad el a feszesítés, alakformálás és hajlékonyságfokozás.

156039_904727076288754_4695561585183977780_n

Mint említettük, a belsőre pont akkora hangsúlyt fektetnek, mint a külsőre, így bőven válogathatunk az önismereti programok, workshopok és meditációk közül. De személyre szabott coaching órákkal is eltökélten szeretnék segíteni a Dollhouse-ba ellátogató nőket a saját útjuk megtalálásában.

Ha egyedül szeretnél tanulni, Almáék abban is a segítségedre vannak, magánórákat is vehetsz a stúdióban.

“Ez az a hely, ami csak rólad szól, ahogy belépsz. Csak az a fontos, hogy igazán jól érezd magad, kikapcsolj, dolgozz az önbizalmadon, a nőies külsődön és belsődön egyaránt, hogy kihozd magadból minden szempontból a maximumot, mert sokkal többre vagy képes és hivatott, mint gondolnád!

Ez az a hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatsz, ahol igazi királynőnek érezheted magadat, és szexisebbnek, mint valaha.” – mesélt Alma csillogó szemekkel a megvalósult álomról.

 

(X)

 

(szöveg: Hangai Lilla, képek: Dollhouse Facebook)