Fehérneműkbe rejtett titkok
95%Összpontszám
Olvasói értékelés: (2 Szavazások)
95%

Egy szexi fehérnemű csodát művel a női kisugárzással. Ahogy megbújik egy parányi csipke a blúz alatt, nő az önbizalmunk is. Főleg akkor, ha a fehérnemű nem csak csábító, hanem kényelmes is. Bizony, egyik sem zárja ki a másikat.

 

 

Mindannyian szembesültünk már azzal az érzéssel, amikor a lelkesen kiválasztott, gyönyörű fehérnemű a bolti neonfényben és a vállfán még tökéletesnek tűnt. Ám az első éles bevetésen, az irodában üldögélve két óra elteltével azon töprengtünk, hogyan szabadulhatnánk meg tőle észrevétlenül. Szorít, dörzsöl, bevág a pánt és összességében az egész olyan hatást kelt, mintha minden levegővételért a Mount Everest-en kellene megküzdenünk.

 

anita2

Valószínűleg az a helyzet sem ismeretlen, amikor igyekszünk biztosra menni és beérjük a fehér pamut változatokkal, amelyek legalább biztosan kényelmesek. Na igen, de hol marad ilyenkor az izgalom és a kísérletezés öröme? A sport és terhesség bizonytalansággal átszőtt pillanatait már félve említem meg. Hisz ilyenkor minden megváltozik, az igények, a test, a körülmények. Mégis honnan tudhatjuk, hogy megfelelő-e amit viselünk? Hogyan igazodhatunk el a túlkínálatban? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Csak úgy záporoznak a kérdések…

Dr. Tóthné Lacza Zsuzsannával, az Anita magyarországi forgalmazójával beszélgettünk.

„Cégünk az Anita-Hungaria Kft. 1990-ben jött létre,mint az exkluzív, német Anita márkájú termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A fehérneműgyártásban igen nagy múltra visszatekintő német cég divat, kismama, sport és gyógyászati fehérneműk, fürdőruhák gyártásával, illetve forgalmazásával alapozta meg hírnevét. Az ANITA fehérneműket a világon mindenütt ismerik és viselik. Az elmúlt 25 évünk is a magyar piacon egyértelműen bizonyítja cégünk piaci hitelességét, szakmai hírnevét.

A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen a jól megválasztott fehérnemű, amely a női ruhatár egyik alapvető eszköze, a nő legintimebb ruhadarabja, személyes és gyakran titkos kifejezője hangulatának.Az ANITA fehérnemű nemcsak az érzéki formákat juttatja érvényre, hanem egyúttal biztonságos tartást és kellemes viseletet is biztosít, kielégítve mind az esztétikai, mind a funkcionális, mind a kényelmi szempontokat.”

 anita4

 

„Anita a nőkért, a nőknek minden helyzetben!”

Abban minden nő egyet ért, hogy a lehető legszimpatikusabb vonás egy fehérnemű esetében, ha napközben tudomást sem kell vennünk róla. Úgy igazodik hozzánk és a ritmusunkhoz, hogy közben teljesen észrevétlen, de az észrevétlensége nem megy a funkcionalitás kárára. Arról nem is beszélve, hogy azt a kis pluszt, amelyet a magabiztosságunkhoz ad, teremtse meg a hétköznapok szürkeségében is. Igen, talán elsőre magasnak tűnnek az elvárások, de ha van egy márka, amely mindezeket egyesíti, akkor inkább csak alapvető lesz.

Anita nem csak a divatot követi, figyel a különleges igényekre is. A gömbölyű formákra, a nagy kosárméretre, a különböző intenzitású sportokra, a fülledt nyári hónapokra és az uszodában eltöltött időre, a terhességre, a szoptatás időszakára, de természetesnek veszi azt is, hogy az esztétikai és onkoplasztikai műtéten átesett nőknek is megfelelő megoldást kínáljon. (x)

 

 

(szöveg: Hangai Lilla, fotók: anita.com)