Fogfehérítés otthon - hogyan működik?
98%Összpontszám
Olvasói értékelés: (1 Szavazás)
98%

Az önfeledt mosoly a legjobb kiegészítő. Fényesebben ragyog, mint a gyémántok, lehengerlőbb, mint egy új pár Jimmy Choo cipő és imponálóbb, mint a Chanel Mademoiselle bódító illatfelhője. Ráadásul töredéke az ára az előbb felsorolt luxusportékákhoz képest, mégis sokkal, de sokkal hatásosabb.

 

 

 

Ha még mindig az a mondás él a fejekben, hogy a szépségért szenvedni kell, ez pedig társul a fogorvos iránt érzett félelemmel, az a fehér fogaktól is eltántoríthat sok mindenkit. Egy elfoglalt ember életében pedig csak úgy záporoznak majd a miért-nem-lehet kifogások. Túl messze van a fogorvos, ahol biztonságosan elvégzik az eljárást, nem engedhetem meg magamnak, nincs időm, biztosan nem is hatásos, sok vele a bonyodalom, úgyis elrontok valamit, káros az egészségre…

Saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy a szokásaink a külsőnkön is nyomot hagynak. Lehet az a gőzölgő, illatos kávé, a lélekmelengető fekete tea, vagy a dohányzás, amelyről már nagyon régen le akarunk szokni. A fogfehérítésbe pedig még nem mertünk belevágni, mert az ismeretlentől mindig tartunk kicsit. Lássuk a medvét!

12507506_910701905665914_1009610993136532440_n (1)

Kockázat nélkül

Létezik egy termék, amely forradalmasítja az otthoni fogfehérítés fogalmát. Egyszerű, biztonságos, gyors, gazdaságos és higiénikus válasz a kétségekre. Ráadásul számtalan előnnyel rendelkezik a piacon megtalálható többi otthoni készülékkel szemben, mondta el nekünk Makó Brigitta a Rio Beauty márkaképviselet kolléganője:

  • tökéletesen a fogsorra illeszkedik a sablon, amibe a fehérítő gél kerül
  • nem kell a fogak egyenkénti ecsetelésével bajlódni, nagyon gyors és egyszerű a használata
  • többszöri fogfehérítésre elegendő (öt fecskendőnyi gél van a csomagban; nekem egy fecskendő körülbelül négy fehérítésre volt elég)
  • első használat után több árnyalattal fehérebb fogak is produkálhatók (az intenzívebben elszíneződött fogsoron még látványosabb a változás)
  • felér egy szalon minőségű fogfehérítéssel, és a Rio Beauty készüléke sem károsítja az ínyt és a fogzománcot
  • többen is használhatják a készüléket a családból.

Névtelen-1

 

A Hollywood-i mosoly már nem luxus többé

Sem mérnöknek, sem időmilliomosnak nem kell lenned ahhoz, hogy használni tudd ezt az első pillantásra női kiadású Mars-szondának tűnő helyes kis gépet. A használat előtt néhány egyszerű lépésben ki kell alakítanod a saját fogsorodra tökéletesen passzoló sablont, amely olyan lesz majd, mint Hamupipőke üvegcipellője. Aztán rögzíteni kell a sablont a készülékhez és megtölteni a fehérítő zselével. A kezelőfelületen be kell állítani a kívánt programot. Ezután a sablonba kell illeszteni a fogsort és megnyomni a bűvös ’start’ gombot. Nyertünk tizenkét-húsz percet, ahol szabadon áramolhatnak a gondolatok. Megnézhetünk egy sorozatepizódot, hallgathatunk zenét, vagy egyszerűen csak élvezhetjük ezt a néhány szabad percet. (X)

 

 

 

 

(szöveg: Hangai Lilla, képek: Rio Beauty Facebook)