Ha művészetkedvelő vagy, tudod, hogy az idő fogalmának ábrázolását számtalan dimenziólehetőségben kihasználták már az alkotók. Egy kisvárosi vállalkozás most egyszerű, mégis zseniális produktumban alkotta meg az idő és a művészet kapcsolódását.

Kifejezetten szeretjük, amikor a reklámoktól hangos világmárkák mellett, kisebb, ám rendkívül figyelemreméltó, kreatív brand-eket is megmutathatunk a Womanity felületein. A makói Borvilág Ajándék & Borszaküzlet profilja magától értetődően elsősorban az általános ajándékkereskedelemre és a széles választékú vinotékára épül. A vállalkozás 2006-ban indult és az évek alatt az egyik legnépszerűbb üzletté nőtte ki magát az alföldi kisvárosban és környékén. 

A népszerűséget a minőségi és széles kínálatuk mellett annak is köszönhetik, hogy abszolút rugalmassággal dolgoznak. Keresik a nagyobb cégekkel való együttműködéseket, emellett viszont a legkisebb kéréseknek is eleget tesznek. „Természetesen a személyre szabott kisebb munkákat is teljesítjük az ügyfeleinknek, legyen az a cégük logójával ellátott falióra, vagy éppen Jancsi Juliskának szánt szerelmes üzenete” – meséli a vállalkozás tulajdonos házaspárja, Hegyes István és Hegyes Istvánné.

Az idő művészet. A művészet idő.

A vállalkozás komoly hangsúlyt fektet az órakereskedelemre is, így az idő különösen nagy szerepet játszik az életükben, innen jött az ihlet, hogy alkossanak valami újat a témában.

Az órák iránti szenvedélyünk már elég korán, körülbelül huszonöt éve indult. Ekkor még a karórák piacán tevékenykedtünk, ami fokozatosan átalakult. Modernizált világunk egyre háttérbe szorította a karórák iránti keresletet, így eveztünk át a dekor, lakberendezési órapiacra.

Ezen a területen az Unicorn az egyik legmeghatározóbb brandjük. Olyan egyedi órakülönlegességeket gyártanak, melyek egyéni mintakialakítással készülnek, azaz a vásárló kívánságához igazítva helyezik el az adott képanyagot. „Az Unicorn, mint márkanév, már a korábbi termékeinkben is szerepelt. Rajongásunk a művészetek iránt adta az ötletet, hogy ebben az irányban folytassuk utunkat, amihez ez a brand tökéletesen illett. Igazából két erősebb vonalat képviselünk: az egyik az abszolút művészi Klimt és Mucha munkái, másodsorban pedig a modernebb, minimalista ág. Egy kis titok a jövőből, hamarosan piacra kerülnek a saját fotóval bővíthető óráink is, ezzel Magyarországon az elsők között leszünk, akik ilyen típusú terméket dobnak piacra.

Földes Eszter mondta, hogy az idő csak egy fogalom, amit az ember kitalált, hogy keretek közé szorítsa a mindennapjait meg az életét.

Ha így is van, akkor legalább adjunk az időnknek egy olyan művészi, inspiráló, szép keretet, mint ezek a különleges Unicorn órák.

X