Nem olyan régen beszámoltunk neked egy női autósiskola oktatási rendszeréről és az ott dolgozók merőben más hozzáállásáról. Arról is lerántottuk a leplet, hogy mi nők nem vezetünk jobban, vagy rosszabbul, mint a férfiak, csak máshogy. Ahhoz, hogy a vezetést élményként éljük meg, kell egy korrekt autósiskola oktatása és egy olyan autó, amit szinte ránk terveztek.

Mondhatjuk, hogy annak, aki szeret és tud is vezetni mindegy milyen autóban ül, ám ez csak részben igaz. Pontosan annyira, mint hogy a fagyi finom öntet nélkül is, de azért sokkal jobban esik a könyökünkig csurgó csoki öntettel elnyalni azt a vanília és pisztácia kombinációt.

Mi pontosan így gondolunk az autózásra is. Ha egy kocsi igazodik az igényeinkhez és vizuálisan is gyönyörködtet, nőként sokkal nagyobb élvezetet lelhetünk a vezetésben. Ha ez pedig párosul a megbízhatósággal, – ugyanis nem akarunk mindig attól rettegni, mikor történik valami baj – na, akkor bizony célba találtak nálunk. Kotroczó Balázzsal, a MINI brand managerével beszélgettünk erről a karakán, de mégis könnyedén személyre szabható márkáról.

 

A MINI családtag lesz

A MINI márka a BMW Group tagjaként a prémium fejlesztések és innovációk legjavát kapja meg, ezért megbízhatóbb, mint egy hollywood-i romantikus vígjáték happy end-je. Az a lüktetés és habitus, ami a BMW-t a világ egyik legsikeresebb autóipari szereplőjévé teszi, a MINI-be is beágyazódik.

Balázs mosolyogva mesélte, hogy a vevők a vásárlás után szinte azonnal családtagként tekintenek az autójukra. Ha csak ránéznek, tudják, hogy valami különleges és valami igazán megbízható, remek befektetésre tettek szert, ami sosem hagyja őket cserben.

kepatmeretezes_hu_13230088_1016038901784583_5108491876520395028_n

Balázs és egy MINI

„Nincs igazán legnépszerűbb a MINI modellek között, hiszen itt mindenki megtalálja az igényének megfelelőt és ezek legtöbbször nagyon különbözőek.

Akik a klasszikus MINI formát szeretnék a három- vagy ötajtós kivitelt választják, akik nagyobb belső teret és csomagtartót, azon ügyfelek elsősorban a Clubmant-t. Amennyiben az összkerék-meghajtás, a markáns megjelenés, a tágas belső tér a fő szempont, akkor legtöbbször a MINI Countryman-re esik a választás.

2001 óta a BMW Group égisze alatt megjelenő MINI is jelentősen változott a fogyasztói igényekkel együtt. Ma már egy nagyon széles vásárlói igényre is tud a MINI különböző alternatívákat kínálni és ezzel a legtöbb esetben élnek is a vásárlók.” – mesélt Balázs.

Külön zene volt füleinknek, amikor megtudtuk, hogy a komplett belső tér is személyre szabható. Szinte az összes felület az anyagválasztásban és a színvilágában is a tulajdonos igényeire szabható, ezzel tükrözve a személyiségét. Sőt, tovább mentek, a MINI Yours-al még inkább tudják ezt a hatást fokozni. Különleges keréktárcsákat és belsőtéri kiegészítőket is a rendelkezésedre bocsájtanak, hogy az autód biztos ne jöjjön veled szembe egyetlen úton sem.

kepatmeretezes_hu_13339519_1024430807612059_2686472230137364573_n

A MINI értékrendjének legfőbb alappillére a lényegre való koncentrálás. Fontos, hogy azok az esszenciális értékek, melyek egy megbízható és jó autót jellemeznek, sose szoruljanak a háttérbe. Ezt a bázist pedig kiegészítették a személyre szabhatósággal, az utánozhatatlan go-kart szerű vezetési élménnyel. Így alkottak meg egy generációkat kiszolgáló, évtizedek óta összetéveszthetetlen stílusú családtagot.

 

(X)

 

(szöveg: Hangai Lilla, képek: Budapest Motors MINI Facebook)

Kapcsolódó bejegyzések