bannerfesztival

womanity_fesztival_jegyvasarlas

nyil2ticketexpress2nyil3

Ha meghalljuk azt: „kézműves termék”, valami hagyományos, nagyon magyar, tradicionális termék jut eszünkbe. Ami ugyan nem negatív, de ma már nem csak a mézeskalácsszív és a nagymama lekvárja lehet kézműves termék, hanem olyan új, modern köntösbe bújtatott dolgok is, mint mondjuk a kandiscukorpálca.

Vannak helyzetek, amikor a nem létfontosságú dolgok is rengeteg pozitív élményt tudnak adni. Számunkra a szerkesztőségben, a teázáshoz és kávézáshoz fűződő szokásaink mindig rituálisak. Ki ezt, ki azt részesíti előnyben, de abban mindannyian megegyezünk, hogy a szertartás teszi egésszé és valóban megnyugtatóvá a forró italok élvezetét. Gondosan előkészítjük a csészéket, felforraljuk a vizet, kiválasztjuk az aktuális teafüvet vagy kávékülönlegességet és megengedjük magunknak azt a luxust, hogy akár csak negyed órára, de félretegyünk minden egyéb dolgunkat.

Néhány hete megakadt a szemünk néhány nagyon különleges, mégis klasszikus, Magyar Kézműves Remek Díjjal kitüntetett terméken, a kandiscukorpálcákon és a formacukrokon.

Rocca_koktel (1)

 

Újjáélesztett hagyomány

Azonnal tudni szerettük volna, milyen filozófia alapján hozták létre a céget, mert a webshop kínálata teljesen beszippantott bennünket. Így megkerestük a Candyfour munkatársát, Hódi Renátát és részletesen kikérdeztük.

„Cégünk kávék és teák stílusos édesítésére kialakított kandiscukorpálcákat és formára préselt formacukrokat gyárt. Kandiscukorpálcát már évtizedek óta használnak világszerte, és szerettük volna ezt a teázási és kávézási élményt a hazai fogyasztók számára is elérhetővé tenni.

A manufakturális eljárással, természetes alapanyagokból, barna és fehér nádcukorból készült termékeink kellemessé és különlegessé teszik a hideg és meleg italok fogyasztását. Örömmel tölt el bennünket, ha stílust és exkluzivitást varázsolhatunk a hétköznapi megszokásokba.

Fontos számukra a kávézással, teázással eltöltött idő minősége. Azoknak ajánljuk, a Figurina és Rocca termékeinket, akik az édesítés területén is a természetes alapanyagokat részesítik előnyben és szeretik a különlegességéket.”

 

A Figurina formacukrok egyedülállóak a magyar piacon. Természetes színezékkel színezik, préselő eljárással formázzák őket. A stílusos „kockacukor”, hiszen a csomagolása miatt nem csak otthoni használatra alkalmas, hanem tökéletes ajándék lehet a tea vagy a kávé szerelmeseinek is.

A Rocca kandiscukorpálcák egy különleges, újrakristályosítási technológia eredményeként születnek. A barna, karamellel színezett verziók mellett már szószerint a szivárvány minden színében elérhetőek. Ám az mind a két termékcsalád esetében elmondható, hogy kézműves élelmiszerként, manufakturális eljárással, folyamatos ellenőrzés mellett, magas minőségi követelményeknek megfelelve, gondos emberi munkával készülnek.

 Figurina_rozsaszin_feher_sziv (1)

Partyk, esküvők, fogadások páratlan kiegészítői

Ezekkel az édesítőkkel nem csak a hétköznapokba csempészhetünk különleges stílust. Reni elmondta nekünk, hogy nagyon sokan választják ezeket a szépségeket gasztrodekorációs kelléknek is, hiszen innovatív édesítő és díszítő elem, amely keverőpálcaként is különleges, stílusos megoldást nyújt fogyasztójának.

Mi is kaptunk egy hatalmas csomagot a Candyfourtól és azóta sem tudunk betelni a látvánnyal. Először sajnáltuk felhasználni, most pedig már a következő rendelést tervezgetjük, mert folyamatosan rájártunk a készletre. Mivel a mi véleményünk ennyire pozitív, megkérdeztük Renit, hogy mik a vásárlói visszajelzések.

 

„Nagyon sok kedves visszajelzést kapunk a fogyasztóktól, hiszen ezek a színes és különböző formában elérhető cukrok vidámságot hoznak az édesítési szokásokba, a kockacukor helyett elegáns és stílusos alternatívát nyújtanak az édesítéshez. Az esküvői köszönetajándékaink is újdonságnak számítanak és egyre kedveltebbek, hiszen színeiben és a csomagolásában is a most divatos pasztellszínű esküvők színeihez igazodnak. Egyedi igényeket is teljesítünk, ha valaki nem talál megfelelőt a webáruházban feltüntettek között.”(X)

 

 

 

 

(szöveg: Hangai Lilla, képek: Candyfour Facebook)

KANDISCUKORPÁLCA A KÁVÉDHOZ ÉS A TEÁDHOZ
100%Összpontszám
Olvasói értékelés: (2 Szavazások)
100%

Kapcsolódó bejegyzések