A probléma adott. Leülni nem akarunk, a wc fölött egyensúlyozva, karon támaszkodva a körülbélelt ülőke fölött balesetnek vagyunk kitéve; tisztességesen kivitelezni a műveletet megtartva a büszkeségünket nem egyszerű, mégis valószínűleg nap, mint nap szembesülünk vele. Beszéljünk róla, hisz mindannyiunkat érint!

Legyen szó egy pláza vagy a munkahelyünk mosdójáról, utazás közben a benzinkút toalettjéről vagy egy fesztivál mobil wc-jéről, bizony gondban vagyunk. Nincs értelme szemérmesen elfordítani a fejünket, hiszen a világ egyik legtermészetesebb dolgáról van szó, főleg, ha a napi folyadékbevitelünk a normális két és három liter között mozog. Valószínűleg titkon rengetegen kívántuk már, bárcsak olyan előnyben volnánk, mint a férfiak. Nem kellene tartanunk a kényelmetlen körülményektől és a fertőzésektől, nem kellene fura pózba tekeredve a pici fülkében szenvednünk, ráadásul hozzá sem kell érnünk semmihez. Egy leleményes nő erre is talált megoldást, mi pedig jól kifaggattuk a termékről és a metódusról is.

 

A diszkrét és praktikus Intim Kála lesz a segítséged!

Kezdjük az elején. Hogyan segít ez neked? Ezzel a kis eszközzel állva tudsz pisilni. Igen, mint a fiúk. Higiénikus és pofonegyszerű; könnyen elfér a táskádban, diszkrét a külseje és egyszerhasználatos volta miatt a tisztántartására sem kell ügyelned. Az Intim Kála egy speciális formájú papírtölcsér, melyet a lábad közé illesztve elérheted, hogy a mosdóban ne kelljen a már fentebb felsorolt körülményekkel megküzdened nőként.

Legyen szó kirándulásról, szórakozóhelyről, kempingezésről, fesztiválról, kórházról, strandról, bármilyen olyan helyről, ahol a higiénia hiánya miatt kellemetlen metódussá válik a pisilés. Sőt, kortól függetlenül használható, már az egy éves kislányoknak is meg lehet tanítani, szülői segédlet mellett tudják is alkalmazni.

Czuk Oktáviát, az Intim Kála megálmodóját kérdeztük a részletekről.

„A probléma fennállt, fiatal nőként rengeteg helyzetben szembesültem vele. Ekkor találtam egy műanyag eszközt, ami megoldást jelentett a legfőbb problémára, de úgy gondoltam a tényleges megoldás egy egyszer használatos, eldobható eszköz lenne. Ekkor kezdtem el gondolkodni az anyagon és formán, nem sokkal később meg is született a végleges változat.

A legfőbb szempont az egyszerűség volt, és hogy mindenki könnyen elsajátítsa a használatát. Ezen kívül szerettem volna egy olyan külsőt adni a terméknek, ami finom, diszkrét és nőies. Így lett a kála elnevezés is kitalálva, a tölcsér formájából adódóan.”

 Névtelen-1

Ne légy szégyenlős!

Oktávia elmondta nekünk azt is, hogy mint minden újdonságra, először erre is kis távolságtartással reagáltak az emberek. Messziről nézték, vizsgálgatták az újítást és talán még kételkedtek is a működésében. De amint a nők megtapasztalják, milyen előnyökkel jár ennek a terméknek a használata, a táskájuk állandó lakója lesz az Intim Kála.

„Természetesen tudjuk, hogy a megszokottól eltérő újdonságokat sokan furcsának tartják az elején, főleg, hogy gyermekkorunk óta berögzültek ezek a folyamatok. A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy már az első használat után rögtön biztonságosan lehet használni az pisilőtölcsért és megéri kipróbálni, hiszen a további életünket könnyíthetjük meg vele.”(X)

 

Gyere el te is az ország legnagyobb női fesztiváljára!

Találkozz 120 kiállítóval, 30 előadóval, tanulj, inspirálódj, kapcsolódj ki!

oriasplakatkicsi

(szöveg: Hangai Lilla)