A Womanity Magazin olvasói már ismerhetik a Kyäni étrend-kiegészítőit, amelyek összetevői között megtalálható a a zord alaszkai éghajlat gyöngyszeme, a vadáfonya, a  a Csendes-óceán trópusi régiójában élő Noni gyümölcs vagy az alaszkai vadlazac olaja. A Kyäni a tökéletes együttállás jegyében a jó közérzet támogatása mellett most egy bőrápolási termékcsaládot is kifejlesztett: íme, az ellenállhatatlanul elegáns Fleuresse. A Womanity Fesztiválon ki is próbálhatod!

 

Szinergia mindenekfelett

A Kyäni étrend-kiegészítők és a Fleuresse kozmetikumok önmagukban is kitűnően helyt állnak, de a készítményeket azzal a szándékkal alkották meg, hogy egymás hatását kiegészítsék, támogassák. A termékek gondos összehangolása kulcsfontosságú tehát, továbbá ez az oka annak is, hogy a márka csak kevés produktummal van jelen a piacon. Ha eltökélt aranymosókként a tökéletességre törekszünk, az út során lassan minden felesleges sallangot magunk mögött hagyunk, míg a végén már mindenből csak a legfontosabb és legértékesebb marad fenn.

 

Ur Alexandra

 

Ur Alexandra, a kelet-európai régióért felelős marketing asszisztens néhány tanáccsal is szolgál nekünk, mindenekelőtt a termékek összehangolt használatát illetően:

 

„Az étrend-kiegészítő és a bőrápolási termékcsalád  tagjait is érdemes rendszerben használni. Egy példa: a legnépszerűbb étrend-kiegészítő termékcsomagunk a Wellness Háromszög. Ebben található a vízben oldódó vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó Kyäni Sunrise, az omega-3 zsírsavat tartalmazó Kyäni Sunset és a Kyäni Nitro FX vagy Nitro Xtreme, amely a maximális biológiai hasznosulást segíti. A két termékcsaládban ráadásul több azonos kulcsfontosságú összetevő is van, így támogatva a testet kívül-belül.”

 

Szupergyümölcsök kívül-belül

Miután a Kyäni hosszas kutatás során felfedezte és használni kezdte a természet adta legelőnyösebb tulajdonságokkal bíró, elképesztő hatóanyagtartalmú növényi összetevőket, többé érthető módon nem akart megválni ezektől a kincsektől, melyeket belsőleg és a bőrünk kíméletes ápolására egyformán használhatunk.

Ennélfogva az áfonya, amely a Kyäni Sunrise alapeleme, kozmetikai minőségű kivonatával erős antioxidánsként és bőrvédőként működik, míg a Kyäni Nitro titkos szuperfegyvere, a Noni gyümölcs egészen hasonló előnyökkel bír a bőrápolás során, mint étrend-kiegészítőként fogyasztva, a fokozott nitrogén-monoxid termelés ugyanis segíti a bőr vérkeringését. A Kyäni Sunset-ből már ismerős tokotrienolok erőteljes antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, a bőr alatt víz- és zsírréteg található, ezért a bőrápolási termékek vízben és zsírban oldódó antioxidánsokat is tartalmaznak.

Ilyen gondosan megkomponált, rendkívüli hatékonyságú termékcsalád nem hagyhatja ki az évtized kozmetológiai nagyágyúját, a növényi őssejtek használatát sem. Ur Alexandrától megtudtuk, hogy az eredetileg Svájcban termesztett Uttwiler Spätlauber almafajta már évszázadokkal ezelőtt híres volt hosszú ideig tartó frissességéről, a tudomány akkori állása szerint azonban nem volt megmagyarázható, hogy miért. A modern kutatások alapján azonban kiderült, hogy a növény sejtfelépítésének köszönheti, hogy ellenáll az idő múlásának és a környezet káros hatásainak.

 

„Az alma héjában természetesen előforduló növényi anyagok megvédik a gyümölcsöt az UV sugarak által kiváltott oxidatív stressztől és gyulladástól, illetve visszafordítják a napsugárzás káros hatásait – szól a magyarázat. – A Fleuresse bőrápoló termékcsalád minden terméke tartalmazza a svájci alma őssejt kivonatát, így járul hozzá a bőr hidratálásához és táplálásához, hogy a bőr ragyogóbb és fiatalabb megjelenésű lehessen.”

 

A Kyäni által elkötelezetten képviselt természettel való azonossággal nem férhet össze a kozmetikai ipar melléktermékeinek használata sem, ezért azok a kencebolondok is fellélegezhetnek, akik összetevő-tudatos választásaikkal már nem engednek a bőrük közelébe férkőzni parabéneket, kőolajszármazékokat, ftalátokat, felesleges színezékeket és tartósítókat. Különösen szimpatikus a Kyäni azon törekvése, hogy egyáltalán nem tesztelt állatokon, minősített termékeik pedig fenntartható gazdálkodásokból származó alapanyagokat használnak.