Amikor a narancsbőrkezelés lehetséges otthoni módszereit kutatjuk, szeretnénk átugrani az olyan hagyományos praktikákat, mint a váltózuhany vagy a különböző krémek és masszírozók. Most rátaláltunk egy igazán kipróbálásra érdemes, otthoni terápiára.  

A zsírsejtek célzott zsugorítására több kezelés (pl. ultrahangos mélymasszázs, LED fényterápia) is képes. Bőrfeszesítésre azonban – amely a narancsbőr elleni kezelések lelkét adja – csak a rádiófrekvenciás (RF) testkezelés nyújt igazán látványos és tartós megoldást. Ha tehát szép eredményre vágyunk, olyan terápiát kell választanunk, amely rádiófrekvenciás feszesítő kezeléssel kombinálja a zsírcsökkentő eljárásokat, esetleg szerezzünk be egy saját komplex terápiás készüléket.

A Forever Beauty 3TECH azért hívta fel magára a figyelmünket, mert három professzionális kozmetikai technológia erejét egyesíti, amelyek egymás hatását kiegészítve és erősítve lendülnek támadásba a narancsbőr ellen.

narancsbor_okai_cellulit (1)

1. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (multipoláris RF)

Ez napjaink leghatékonyabb, műtét nélküli bőrfeszesítő eljárása, amely a kollagén-termelés felpörgetésével tartósan megújítja, erősíti, fiatalítja a bőrt és javítja a test kontúrját. Így a narancsbőrt okozó zsírsejtek már egyáltalán nem, vagy sokkal kevésbé türemkednek át a kötőszöveten.

2. Ultrahangos mélymasszázs (1MHz)

Felpörgeti a nyirokkeringést és erőteljesen gyorsítja a sejtanyagcserét, így valósággal kirezgeti a narancsbőrt okozó zsírt és a salakanyagokat a kezelt területről. Tehát a zsírsejtek méretét célzottan képes csökkenteni. Ráadásul a különféle narancsbőr elleni hatóanyagokat is képes bejuttatni a mélyebb bőrrétegekbe, ahol kifejthetik hatásukat. 

forever-beauty-narancsbor-soha-ne-legyen (1)

3. Vörös LED fényterápia (625 nm)

Fokozza a vér- és nyirokkeringést, valamint a kollagén termelődését, így nemcsak a zsírcsökkentést, hanem a bőrfeszesítést is segíti. Tehát a fenti két narancsbőr kezelés tökéletes kiegészítője!

Mi már elkezdtük a 10 hetes otthoni kezelést, a végeredményről mindenképp beszámolunk. Ha tesztelni szeretnél, mielőtt belevágsz, a bőrfeszesítő gépet ingyen is kipróbálhatod.