Ha számodra is ismerős az érzés, amikor feszélyezve takargatod magad, mert azt érezed, hogy az izzadás a lehető legrosszabb pillanatban foltozza be a ruhádat, akkor találtunk valami igazán különleges dolgot, ami még neked is beválhat. Eljött az ideje annak, hogy magabiztosan tudj viselkedni bármilyen helyzetben és ne kelljen a kínos pillanatok miatt aggódnod.

Nem olyan dolgot ajánlunk, amihez egy komplett rituálé szükséges és nem is olyat, amit a világ másik feléről kell majd beszerezned. Egy külsőre teljes mértékben átlagosnak tűnő izzadásgátlóról van szó, de a tudása pótolhatatlan.

 

Változtasd meg a rutint; használd lefekvés előtt

Ennek a csoda izzadádgátlónak a hatásmechanizmusa nagyon egyszerű, mégis hosszú távú megoldást kínál. Krämer Máriával, a Perspirex  brand menedzserével beszélgettünk; ő mindent tud a termékről, amit tudni érdemes.

PerspirexOriginal Plus Comfort Med Boxe_2

„A Perspirex hatékonysága annak köszönhető, hogy az alumínium-klorid alkoholban oldva található meg a termékben. Ez az összetevő reakcióba lép a vízzel a verejtékmirigyekben és egy úgynevezett átmeneti dugó keletkezik, amely nem engedi a verejték bőrfelszínre kerülését; ráadásul az irritáció lehetősége is minimális.
Ez a gél alapú dugó néhány nap alatt oszlik el, a hámsejtek természetes leválása révén.” – mondta Mária.

Ezt a izzadásgátlót lefekvés előtt kell felvinni a kívánt bőrfelületre, mert a verejtékmirigyek ilyenkor kevésbé aktívak. A kezelt területet hagyni kell megszáradni, reggel pedig egyszerű, tiszta vízzel kell lemosni. Mosakodás vagy zuhanyzás után már nem kell újra használni, hiszen a termék így is aktív.

Túlzott használat esetén felléphet ugyan némi bőrirritáció, de Mária egyébként is azt javasolja, hogy a kezdeti időszak után heti egy-két alkalomnál többször ne használd a Perspirex-et, mert így is teljes mértékben kifejti a hatását, azaz szabályozza az izzadást. Ilyen mértékű használat mellett nem fogja megterhelni a bőrt, és nem okoz irritációt a termékbe lévő bőrápoló rendszernek köszönhetően.

A kórosan izzadóknak is megoldást jelenthet ez a termék, számukra a Perspirex Original lesz alkalmas. Meg fogja könnyíteni az életüket, hiszen többé nem fogja őket a mindennapi életükben zavarni az erős verejtékezés vagy a kellemetlen szagok. Akik csak alkalmanként, bizonyos élethelyzetekben, például stresszes szituációkban szenvednek a túlzott izzadástól, számukra a Perspirex Comfort nyújthat megfelelő védelmet.

 

Tinédzserek és szoptatós anyukák, várandós hölgyek is használhatják

Szinte minden korosztályban és élethelyzetben használható; Mária tanácsát azért érdemes megfogadni. Súlyos vagy sajátos betegség esetén mindenképpen érdemes a kezelőorvos tanácsát kikérni. Arra is figyelnünk kell, hogy nem szabad a Perspirex-et sérült vagy irritált bőrfelületen használni, valamint borotválás, gyantázás vagy depiláció után is várni kell negyvennyolc órát a használatával.

Érdekelt bennünket, hogy a terméket alkalmazók mit emelnek ki, miért szeretik használni.

„A vásárlók, illetve a tesztelők visszajelzései egyértelműen pozitívak. Véleményük szerint a termék rendkívül hatásos, ezért magabiztosnak, felszabadultnak érezhetik magukat minden helyzetben, és ez rendkívül fontos. Pozitívumként megemlítették még azt is, hogy nem hagy foltot a ruhán, valamint azt, hogy a Perspirex-et elegendő csak heti egy-két alkalommal használni, nem kell naponta többször újra felvinni a hatékonyság érdekében; így eggyel kevesebb rutintevékenységet kell ismételniük minden nap.” – folytatta Mária.

 

 

(X)

 

(szöveg: Hangai Lilla)