Makacs női betegség: vashiány
95%Összpontszám
Olvasói értékelés: (3 Szavazások)
95%

Ha folyton fáradtság gyötör, hiába alszol annyit, mint egy kölyökkutya, mégis hamar elfogy az energiád, ha nem bírod a tempót, nehezedre esik a koncentráció; akkor nagy valószínűséggel a te szervezeted is vashiánnyal küzd.

Ideális esetben a változatos táplálkozás biztosítja a szervezet számára a megfelelő vasmennyiséget, ám ezzel szemben a WHO felmérései szerint a világon a leggyakoribb ásványianyaghiány mégis a vashiány.

Erre az ellentmondásra magyarázat lehet az ételeink egyre csökkenő tápanyagtartalma és az olyan élethelyzetek, mint a terhesség, a szoptatás, a rendszeres sport, a betegségből lábadozás, vagy a nagy mennyiségű vérvesztés (menstruáció, műtét, véradás, stb.).

Ha a tüneteket már észleled magadon egy ideje, valószínűleg nem kell kétségbe esned, egyszerűen csak arról van szó, hogy vérszegénység alakult ki a szervezetedben a vaspótlás egyensúlyának megbomlása miatt: állandó fáradtságérzet, koncentrációs problémák, az energiaszint csökkenése, az állóképesség csökkenése, hajlam a gyakori megfázásra (gyengülő immunrendszer), sápadt bőrszín, gyengülő haj és körmök, kirepedezett ajkak, viszkető kéz és láb.

RedBloodCells

TIPPÜNK:

„A Salus organikusan termesztett növényeket és gyógynövényeket használ termékei gyártásához. Az 1990-es évek első felében egy úttörő vállalkozásba kezdtek: Chilében létrehoztak egy saját, környezetkímélő gyógynövény gazdaságot. A farm biztonságos működését a cég vezetője évente többször, saját maga is ellenőrzi.”– mondta el nekünk Fehérvári Krisztina a Sal-Bert Kft. ügyvezetője.

A Salus legkeresettebb terméke a Krӓuterblut szirup kétértékű vasat, valamint B2, B6, B12 és C-vitaminokat tartalmaz, melyek a vassal karöltve hozzájárulhatnak a fáradtság csökkentéséhez és részt vehetnek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A vas, a B6 és a B12 vitaminok még hozzájárulhatnak a vörösvérsejtek képződéséhez is, a C-vitamin pedig fokozottan támogatja a felszívódásukat. A folyékony Krӓuterblut szirup nagyon könnyen hasznosul a szervezetben, ugyanis fő összetevője, a vas (II)-glükonát (kétértékű vas) felszívódása kimagasló a vasvegyületek között, ráadásul az emésztőrendszernek a tablettázó anyagok lebontásával sem kell megküzdenie.

A Salusnál alapvető, hogy ellenőrzött, természetes hatóanyagokkal töltsék meg az üvegeket: a szirup fő alkotói még a különböző gyümölcsök koncentrátumai, főként piros bogyós gyümölcsök, a kellemes ízhatás elérése miatt is. Valamint a különféle zöldségek és növények kivonatai, mint például a csalánlevél, spenót, alga vagy csipkebogyó.

Hatékonyságát és természetességét garantálja, hogy várandós és szoptatós édesanyák is bizalommal szedhetik, gyermekek, serdülőkorúak, sportolók és idősek is könnyedén beépíthetik a napi rutinjukba a jó közérzet eléréséhez.

Ha valami ilyen ízletes, a gyerekek is előszeretettel fogyasztják, sőt, talán túl nagy lelkesedéssel. Ám a felelősségteljes szülőknek emiatt sem kell aggódniuk. Semmi probléma, ha a Krӓuterblut szirupból egy kicsivel többet vettünk be. Az oka, hogy kizárólag természetes összetevőkből áll, de ezzel együtt természetesen igyekeznünk kell mindig betartani az adagolási útmutatót.

 faradt

Fenntarthatósággal és környezettudatossággal a jövőért

Amikor megismerkedünk egy céggel, mindig fontosnak tartunk kitérni a tudatosságra is. Úgy gondoljuk, hogy a mai világban nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a jövőt, melyben gyermekeink fognak élni. A Salus nem csak a termékeik tekintetében kifogástalan, az üzletpolitikájuk is példamutató:

„A jövőre száz éves gyógytermék gyár mindent megtesz a fenntarthatóság érdekében. Előtérbe helyezve a környezetvédelmet, igyekeznek csökkenteni az erőforrások kihasználását, különösképpen a víz, energia, csomagolás és szállítás területén. Környezetbarát megoldásokra törekszenek mind a gyártósorok, mind pedig a csomagolóanyagok terén még akkor is, ha ez a megoldás több munkába kerül vagy költségesebb. A Salus környezetvédelmi programjának elsődleges célja az energiatakarékossági intézkedések fokozása; például saját vízi erőmű és napelem-rendszer használata, hulladékcsökkentés, környezetbarát csomagolóanyagok.” – avatott be minket a részletekbe Krisztina.

Ha ezek után még mindig lennének kétségeid, hogy miért lehet megfelelő készítmény számodra is a Krӓuterblut szirup, eláruljuk, hogy hihetetlenül szigorú minőségbiztosítási folyamaton esnek keresztül. Amikor legördülnek a csinos üvegcsék a gyártósorról, még két hétig nem hozhatók forgalomba, mert vár rájuk egy újabb minőség-ellenőrzés.

Összefoglalva tehát, alkohol-, tartósítószer- és mesterséges adalékanyagmentes, tisztán természetes eredetű, környezettudatos, biztonságos, finom és hatékony terméket tarthatsz a kezedben, ha ezt választod. Ezen felül vegetáriánusok is nyugodtan fogyaszthatják, mert semmilyen állati eredetű terméket nem tartalmaz. (x)

 

 

(szöveg: Hangai Lilla, fotók: pixabay.com)