A Glaminarium Istennő Program ezt a rövid, velős jelmondatot helyezi a középpontba, amikor fogadja azokat a hölgyeket, akik megújulásra, feltöltődésre és kényeztetésre vágynak. Aradi Nóra és csapata eszköztára bővült, így garantálják az exkluzív, energiával teli perceket, melyet te is átélhetsz a kezeik között.

 

Nóra csillogó szemekkel mesélt az új lehetőségekről a programon belül, melyek igazán széleskörűen lefedik a női lét majd minden területét. Fontosnak tartják, hogy mindenki saját maga dönthesse el, hogy mely dolgokra van szüksége egy átalakításon belül, ezzel is támogatva az egyéni igényeket, a különböző egyéniségeket, az elfoglalt hölgyek sűrű időbeosztását és az eltérő anyagi lehetőségeket; hiszen a filozófiájuk szerint mindenki megérdemli a különleges bánásmódot. Ezáltal pedig pozitív változásokat generálhatnak a saját életükbe. A Glaminarium Istennő Program mindig a nőért van.

 

Tréningek, workshopok, partyk

Nincs az a nő, aki ne rajongana az olyan interaktív programokért, melyeknek szerves része, hogy jobban megismerheted önmagadat és szakavatott kezek között szépülhetsz meg testileg és lelkileg is. A Glaminarium csapata ezúttal már személyi edzővel és táplálkozási tanácsadóval is bővült, hiszen jó egy biztos pont ezekben a témákban is, aki segít eligazodni a rengeteg információ között, mely a helyes táplálkozást és a testmozgást illeti.

Hogy a megszerzett ismeretek ne csak felszínesek legyenek, hanem olyan mindennapokban használható tudássá formálódjanak – melyek minden nő eszköztárában kötelező elemek kell, hogy legyenek – az Istennő Programban mindig egy workshop vagy kurzus keretén belül sajátíthatják el ezt a résztvevők. Ilyen például a Női tréning egy lelki tréner vezetésével, a sminkes tanfolyamok vagy a különböző mozgásprogramok.

balloons-388973_960_720 (1)

Már komplex csomagok is elérhetőek, lehetőség van már arra is, hogy kisebb rendezvények szervezését is a csapatra bízd. A Bachelorette csomag mellé kérheted a lánybúcsúd megszervezését, vagy a Birthday csomag mellé egy feledhetetlen szülinapi partyval egybekötött vacsorát. A részletekről a Glaminarium honlapján tájékozódhatsz.

 

Hölgyeknek, nőknek, lányoknak, anyáknak, feleségeknek

„A program során iskolás lánytól a családanyáig találkoztam hölgyekkel. Tényleg nem tudok általánosítani, és ennek igazán örülök. Amikor megálmodtam a Glaminarium Istennő Programot, valóban az volt a célom, hogy minden nőnek kortól, foglalkozástól függetlenül adhassak valami pluszt az életébe. Úgy érzem, nagyon jó úton haladunk, és ez még csak a kezdet. Csodálatos, értékes nőket ismerhettem meg, és nagyon boldog vagyok, amiért minket választottak.

Neked pedig, aki ezt a cikket olvasod ez az üzenetem: Drága Istennő, te is különleges vagy! Te is arra születtél, hogy ragyogj! Engedd szabadjára a benned rejlő Istennőt!” – mondta Nóra lelkesen.(X)

 

(szöveg: Hangai Lilla, képek: pixabay.com)

„Minden nő különböző, mind megérdemli a különleges bánásmódot”
100%Összpontszám
Olvasói értékelés: (2 Szavazások)
100%