Neked is feltűnt már, hogy akárhány fotót látsz az ázsiai nőkről, mindegyiken gyönyörű, hibátlan porcelán bőrük van? Talán meglepő, de ezt nem a jó szerencsének köszönhetik, hanem sokat tesznek azért, hogy a lehető legjobb kondícióban legyen a bőrük.

Az ázsiai szépségápolás világszerte hódít, hiszen az elért eredményeik magukért beszélnek. A kozmetikumaikban lévő magas hatóanyag-kombináció és a rétegező, a bőr egyedi igényeikhez igazodó tudatos szépségápolás követői legtöbbször már nem is akarnak visszatérni a korábbi bőrápolási rutinjukhoz.

Izgatottan kezdtük az ismerkedést egy különleges tajvani márkával, a Neogence-szel. Dévényi Szilviával, a Szépségcenter értékesítési igazgatójával, a Neogence szakértőjével barangoltunk az ázsiai kozmetikumok világában.

 

A jelszó: innovatív biotechnológia

„Nem véletlenül figyel az egész világ arra, hogy mi is történik az ázsiai szépségiparban. A távol-keleti kozmetikai ipar és termékfejlesztés rohamléptekkel halad előre. Az ázsiai nők nagyon sokat várnak a szépségápolástól, mind időt, mind pénzt sokat szánnak arra, hogy a bőrük tökéletes formában legyen.

Amíg Japánban a hagyományos receptúrák zárt világa maradt meg, Koreában pedig a trendkövetés és folyamatos megújulás a hangsúlyos, addig a tajvaniak a hatékonyság, a magas tisztaságú összetevők és a kiváló ár/érték arány mellett tették le a voksukat. Ez pedig fantasztikus döntésnek bizonyult, amit ma már világszerte élvezhetünk. Egy tajvani kozmetikumtól méltán várhatjuk, hogy messze az árszínvonala felett teljesít, és hogy kispórolják belőle a térkitöltő, felesleges anyagokat.

A Neogence kifejezetten innovatív biotechnológiát alkalmaz a kutatás és a fejlesztés során. A hatékonyság, biztonság és gyors eredmények hármasát ötvöződik minden egyes arcápolási termékében, így a fejlődés nem áll meg. Magas gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája lehetővé teszi, hogy látványosan kiemelkedjen még a minőségi, luxuskozmetikumok közül is. Az egyedi hialuronsav koktéljai, és hatásos formulái nem csak azonnali és látványos eredményt adnak, de támogatják a bőr gyógyulását és megújulását is.” – mesélt Szilvi.

Imádjuk, amikor a hagyományos és az innovatív technológiák keveredéséből valami igazán különleges és hatékony dolog születik, hiszen ez biztossá tesz bennünket abban, hogy a múlt és a jövő értékei megférnek egymás mellet, sőt kiegészítik egymást.

A Neogence termékek legfőbb jellemzői az egyedi fejlesztésű, magas hatóanyag-tartalmú NAHSA hialuronsav koktélok. Hogy ki tudjuk fejteni ezt a gondolatmenetet, először térjünk ki arra, mi is az a hialuronsav.

Neogence-hialuronsavas-hidratalo-eszencia

Neogence Hialuronsavas Hidratáló Eszencia

A hialuronsav egy természetes, nagy molekulájú szénhidrát, amely az összes emberi szövetben megtalálható. A szövetekbe való bejutása és szintézise után lebomlik. Az emberi testben leginkább vízmegkötő szerepe van, azért nagyon látványos a hatása; feltölti, feszesíti a bőrt.

Hatalmas előnye abban rejlik, hogy természetes jelenléte miatt érzékeny, vagy akár szépészeti beavatkozások után lévő bőr esetében is nyugodtan használható, a NAHSA koktélok pedig úgy lettek kifejlesztve, hogy a lehető legkönnyebben szívódjanak fel, így segítve a dolgunkat. Minden egyes molekula az ötszázszorosát képes megkötni vízben, így nem csak rövidtávon, hanem hosszútávon is intenzíven táplálja a bőrünket. Vízhiányos vagy érett bőrtípusra különösen jó választás, de a prevencióban is nagy segítségünkre lehet. A zsíros bőrűeknek sem kell lemondani erről a varázslatról. Könnyűsége miatt nem terheli meg a bőrt, súlytalan érzés viselni. A problémás bőrűeknek is nagy segítség lehet, szépen karbantartja a megviselt hámréteget.

 

Neked is ki kell próbálnod: Hialuronsavas hidratáló eszencia

„A legnépszerűbb kozmetikumunk a Neogence hialuronsavas hidratáló eszencia, amiből világszerte másodpercenként négyet adnak el. A többszörösen díjnyertes eszencia a kozmetikusok kedvence lett itthon is, mert rendkívül jól kombinálható, ultramagas a hialuronsav tartalma és azonnali, látványos hatást érhetünk el vele, miközben biztonságosan használható. Figyelmeztetünk, ha egyszer kipróbáltad, könnyen függővé válhatsz, és utána már mindig helyet kell adnod neki a polcodon.

11238231_1590720431186156_3368655807938053473_n

Neogence Hialuronsavas Fátyolmaszk

Vásárlóink másik nagy kedvencei a fátyolmaszkok, hiszen amikor maszkot használunk, mélyen tápláljuk a bőrt, ráadásul közben szánnunk kell magunkra húsz-harminc nyugodt percet. Pillanatnyilag tizenötféle maszkunk van, azért, hogy mindig pont azt adhassuk a bőrünknek, amire a leginkább szüksége van.” – folytatta Szilvi.

Amikor megkérdeztük Szilvit arról, hogy leginkább kinek ajánlja a termékeket, mosolyogva csak annyit válaszolt, hogy igazából mindenkinek. Minden olyan nőnek és esetleg férfinek is, akiknek fontos, hogy nagy tisztaságú kozmetikumot használjanak, ami rövid idő alatt és hosszú távon is garantálja a látványos eredményeket. Ráadásul a Neogence termékeit a szépészeti beavatkozáson átesettek is biztonsággal használhatják.

Amire nagyon büszkék, hogy kiemelkedően magas a kozmetikumaik újravásárlási aránya. Aki kipróbálta, az újra visszatér hozzá és új termékeket is kipróbál. Ennél több nem is kell, ebből világosan látszik, hogy a termékek bizonyítják, amit ígérnek.

 

(X)

 

(szöveg: Hangai Lilla)

Kapcsolódó bejegyzések