Lassan közelednek a melegebb hónapok, egyre több ruha kerül le rólunk, így az ékszerek is nagyobb hangsúlyt kapnak. Több lehetőségünk van megmutatni őket, nem kell egy hatalmas kabát, vagy sapka alatt rejtegetni, ráadásul a perzselő nyári évszakban szinte az egyetlen eszközünk, hogy bájt és furfangot kölcsönözzünk az outfitünkbe.

Az előző években a statement ékszereken volt a hangsúly. Minél nagyobb, minél markánsabb volt egy darab, annál stílusosabbnak számított. A lényeg minden esetben az volt, hogy uralja az öltözéket, direkt módon oda irányítsa a tekintetet, ahová azt szeretnénk. Sokat segített ennek a trendnek a kihangsúlyozásában a 60-as, 70-es évek trendje, amely uralkodó volt ebben az időszakban. A miniszoknyák és trapéz farmerek szinte kiáltottak egy hatalmas fülbevalóért, vagy néhány karakteres gyűrűért a kecses ujjakon.

 

2016 az ékszerek terén a finom vonalat képviseli

A Pantone minden évben kiválasztja az év színét, amely nekünk is, de a nagy divat- és beauty cégeknek is támpontot jelent. Tavaly a barnás-vöröses marsala volt a nagy betűs szín, idén mindjárt kettőt is kaptunk, hiszen párosan minden szebb: a „derűs kéket” ami egy klasszikus pasztell babakék és a „rózsakvarcot”, egy finom pasztell babarózsaszín.

A rózsaszín hét éves kor fölött talán kelt némi kétséget a nőkben, de apró részletekben ez is nagyon hatásos és nőies, mint például ez a karperec. A lágy tónusú kék már sokkal több mindenkihez közel áll, mi most egy különleges fülbevalót választottunk ki ebben a színben. Felkötött vagy kontyba csavart hajhoz tökéletes.

Névtelen-1 (1)

Végre búcsút mondhatunk a statement irányzatnak is, amit ugyan nagyon szerettünk, de a változatosság mindig gyönyörködtet. Az idei évben a finom, nőies, lágy vonalak kerülnek előtérbe. Különböző hosszúságú nyakláncok, apró medálokkal. Akár egyszerre többet is viselhetünk, kacér játékossággal dobja fel a blúzaink, vagy ejtett vállú felsőink dekoltázsát. A gyűrűinket is halmozhatjuk, de arra ügyeljünk, hogy itt is a visszafogott, kecses vonalvezetés érvényesüljön. Gyönyörűen mutat a lebarnult bőrön néhány vékony ezüstgyűrű egymásra halmozva.

Nem csak a klasszikus értelemben vett ékszerekkel dobhatjuk fel a megjelenésünket, eljött az ideje a különleges sálaknak és hajbavalóknak is. Egy csinos nyári ruhát és a kedvenc sarunkat a nyári kánikulában semmivel sem egészíthetünk ki olyan jól, mint egy magasra kötött copffal, amibe egy színes sálat csomóztunk.

 

A divatékszerek Mekkája

Egy szakértőt is megkérdeztünk a témában, mert kíváncsiak voltunk egy bizsurajongó hogyan és mennyit költ. Kassai Ritával, a Rossetti Bizsu képviselőjével beszélgettünk.

„A webáruházunk átlagos kosárértéke 5000 Ft körül mozog. Ebben közrejátszik az is, hogy 5000 Ft felett már ingyenes szállítási lehetőséget kínálunk, amennyiben Pick-Pack Pontra kéri a szállítást a vásárló. A legnépszerűbb termékkör a fülbevalóké, amelyet a nyakláncok követnek. Tavasszal az új kendő és stóla kollekciónk megjelenésével ezeket is nagyon sokan teszik a kosarukba.

Igyekszünk folyamatosan alakulni és tanulni a visszajelzésekből, keressük a fejlődési lehetőségeket, alkalmazkodunk az igényekhez, mert számunkra nagyon fontos, hogy a nálunk vásárló hölgyek mindig megtalálják a saját igényeikhez leginkább illő termékeket.

A kínálat nálunk valóban változik, mert szeretnénk áttekinthető mennyiségben bemutatni az aktualitásokat. Mivel havonta több száz új termékünk érkezik, bizonyos idő eltelte után levesszük a korábbi árucikkeinket a kínálatból, és naponta töltjük fel az újabbnál újabb darabokat. Raktárkészletről szállítunk, minden azonnal elérhető, a megrendelés másnapján már akár viselheti is a vásárló. Mivel közvetlenül mi választjuk ki és rendeljük meg az árukat a gyártótól, nem egy nagykereskedés termékeit értékesítjük tovább, nagyon kedvező fogyasztói árakkal tudunk dolgozni.”

Ahogy egyre jobban belemerültünk a kínálatba, bizony nehezen tudtuk visszafogni magunkat. A lentebb látható hosszú láncon például hasított bőr függők lógnak. A puritán elegancia nagyon szépen érvényesül benne. A másik népszerű darab a szerkesztőségben ez a leveles gyűrű volt, amely mellett megfér még néhány másik darab is a rétegezés jegyében. Ha már ajánlottuk a sálakat, nehezen kiválasztottunk egy favoritot, ezt az ekrü alapon barna virágmintásat. Tökéletes darab lesz tavasszal, de ősszel sem kell a fiók mélyére süllyesztenünk. Fülbevalók közül pedig ez lett a Womanity kedvenc, mert mindannyian megegyeztünk benne, hogy egy elegáns kis feketével és egy farmer – póló összeállítással is ugyan olyan jól mutat majd.

Névtelen-1 (2)

A Rossetti Bizsu álma, hogy a márka köré egy nagy, női közösség kovácsolódjon. Olyan nők csoportja legyen ez, akik szeretik a bizsut, a szép kiegészítőket, a divat és sminktippeket, a gyors és látványos manikűrt, egyszóval mindent, ami a női stílussal összeköttetésben van. Ezért is indították útjára saját blogjukat, hogy a témához illően igényes posztokkal színesítsék a honlap kínálatát, hiszen a Rossetti nem csak termékeket kínál, hanem inspirációt, ötleteket, tippeket is a saját stílusunk megtalálásához.

 

 

 

(szöveg: Hangai Lilla, nyitókép: pixabay.com, képek: rossettibizsu.hu)

Nagy tavaszi ékszermustra
100%Összpontszám
Olvasói értékelés: (1 Szavazás)
100%

Kapcsolódó bejegyzések