oriasplakatkicsi

Mindig is azon a véleményen voltunk, hogy a karóra több, mint kiegészítő, vagy egy eszköz a pontos idő megállapítására. Egyesülnek benne ezek a faktorok, ezáltal egy új dimenzióba emeli a megjelenésünket. Arról árulkodik, hogy megbecsüljük a saját és mások idejét is.

Mennyivel elegánsabb, ha nem a mobilunkat vesszük elő folyton, hanem a karóránkra pillantva segítünk ki egy idegent az utcán a pontos idővel, vagy erre sandítunk rá diszkréten egy elhúzódó beszélgetés alatt, nem megbántva a partnert. Az óránk jellemez bennünket, és elsősorban nem a pénztárcánkat, hanem a stílusunkat.

Arra ugyan feltétlenül biztatunk, hogy az anyagi lehetőségeidhez mérten mindig a legjobb minőséget válaszd, de ami még ennél is fontosabb, hogy tükrözze az egyéniségedet. Mindig próbálj fel több modellt, színt, fémszíjasat és bőrszíjasat, díszesebbet, egyszerűbbet, és azt válaszd, amelyiknél megdobban a szíved. Értelmezd úgy ezt a kiadást, mint egy befektetést, hiszen ha jól döntesz, hosszú évekre hű társad lesz az új darabod.

ext

Az olasz design és a japán-svájci minőség garanciája

Ha ez a két összetevő érvényesül, a mi olvasatunk szerint nagy baj már nem lehet; és valóban, az EXTRÓ ITALY órákban a személyes tapasztalatok után sem kellett csalódnunk. Sőt, ennél sokkal többet kaptunk, hiszen ezeknek az óráknak egyénisége van. Eldával és férjével, Giancarlóval az EXTRÓ órák megálmodóival beszélgettünk a történetükről. Nagyon becsüljük az ilyen lelkes és tudatos embereket. Ez az attitűd pedig az órákon is nyomot hagy.

„Az EXTRÓ név Olaszországban született 1992-ben egy utcai művésszel való találkozás alkalmával, aki számos ébresztőóra hangját bolondos, szeszélyes módon összehangolva szórakoztatta az összegyűlt tömeget. Nekünk és a mi tervezőinknek éppen erre volt szükségünk; egy olyan névre, amiből később márkát építhetünk, ugyanis a cégünkben mindannyian egy kicsit bolondosak (egészségesen bolondosak), és „extrosi”- szeszélyesek vagyunk. Erre az egészséges őrületre most minden eddiginél nagyobb szükség van, hogy előreléphessünk, haladhassunk.”

villa (1)

Ebben az épületben készülnek az órák. Lenyűgöző, igaz? Fantasztikus érzés lehet minden nap ebben a 600-as években épült velencei villában alkotni. Olaszországban, ha valaki ilyen villában készíti a termékeit, az automatikusan egyet jelent a minőséggel. Ahogy az órák, úgy az épület sem csak anyagi értelemben érnek sokat, hanem történelmi szempontból is nagyon jelentősek.

Az órákhoz felhasznált alapanyagok között megtalálható a zafír, a műanyag, a fa, az ásványi üveg is, de az uralkodó a nikkel mentes acél, ami az egyik legminőségibb anyag az óragyártásban. (Fémérzékenyek is használhatják.) Ráadásul minden darabra három éves nemzetközi garanciát is vállal a márka.

Eldáékat megkérdeztük arról is, hogy mennyire követik a divatirányzatokat, vagy inkább a saját stílusukat helyezik előtérbe. Igyekeznek ebben is az arany középúton járni, de a saját stílust tartják a legfontosabbnak egy márka tekintetében. A letisztult, egyszerű vonalvezetés időszakát éljük, így hamarosan a kínálatban is találhatunk ehhez igazodva néhány nagyon szép darabot, de az EXTRÓ óráknak elsősorban mindig a bolondos, szeszélyes vonalat kell követniük, hiszen így lehetnek hűek önmagukhoz.

 

 12523877_210970595932256_3073455070117290627_n (1)

Amikor az órádra pillantasz, nem csak az időt olvashatod le

A márka arcának Vastag Csabát választották, aki első látásra tökéletes illik az olasz brand hitéhez. Elda mosolyogva jegyezte meg miért Csabára esett a választás. Ugyanolyan természetesen döntöttek ebben a témában is, mint a tervezési és gyártási folyamatokban. Szimpatikus nekik Csaba egyénisége a zenéjét pedig szeretik, hallgatják, így nagyon jó összhangot alkot az órák stílusával. Ráadásul köztudott róla, hogy szereti a minőséget, így hitelesen tudja képviselni a márkát.

„Az EXTRO esetében mindig ki szoktuk emelni a minőséget és a minőség-ár viszonyát. De most inkább arra fektetem a hangsúlyt, hogy egy EXTRÓ órát használni, vagy ajándékozni mindig egy öröm, méghozzá azért, mert nem egy megszokott óráról beszélünk. Minden modell különleges a maga módján, már ezerhatszáz különböző modellt gyártottunk mostanáig, és folyamatosan újak születnek. Ha tőlünk választanak, nem fogják soha azt érezni, hogy mindenkinek olyan órája van, mint nekik…

A mi óráinkkal a kezeden mindig eszedbe fog jutni a stratégiánk is, ami azt mondja, hogy fantáziával és kreativitással lehet előre haladni. Szeretjük azt hinni, hogy ily módon mindig, minden megoldódik.”

Különösen közel áll hozzánk Eldáék hitvallása, a Womanity szerkesztősége is egyöntetűen ezen a véleményen van, mi is ezzel a szemlélettel tesszük a dolgunkat minden egyes nap.(X)

 

 ELŐVÉTELES WOMANITY FESZTIVÁL BELÉPŐDDEL MOST ÉRTÉKES EXTRÓ ÓRÁT IS NYERHETSZ!

kollazsnyer

 

(szöveg: Hangai Lilla)