Pozitív lelki átváltozás egy fodrász székében
79%Összpontszám
Olvasói értékelés: (1 Szavazás)
79%

 

Ez nem a tizenöt perc hírnévről szól, és nem is arról, hogy mindenki megforduljon utánunk az utcán, hanem arról, hogyan legyen összhangban a külsőnk a belső énükkel. Fedezzük fel a legjobb oldalunkat, és profi szakemberek segítségével sajátítsuk el, hogyan tudjuk ezt másoknak is megmutatni!

Biztosan láttál már olyan televíziós műsort, vagy olvastál olyan újságot, ahol tetőtől talpig átalakítják a szerencsés nőket. Ezekben a projektekben mindig az a lényeg, hogy a különböző szakmák képviselői kihozzák az előttük álló – a következményektől egy kicsit rettegő – nőből a legjobb tulajdonságait, a kevésbé előnyösekről pedig eltereljék a figyelmet. Mindehhez kell egy jó emberismerettel rendelkező fodrász, egy ügyes sminkes, egy éleslátó fotós és egy ízléses stylist, valamint persze az életén fordítani kívánó alany is. Tudniillik ezek nem arról szólnak, vagy nem arról kellene, hogy szóljanak, hogy pár perc vagy egy oldal erejéig valaki szerepelt a médiában, hanem a pozitív változásról.

Legyen az életünk éppen válságban, vagy két pelenkacserélés közben örülünk a kisbabánknak, esetleg az álláskeresés gyötrelmes pofonjaival küzdünk, netán a karrierünk tervezésében akadunk el, soha ne felejtsük el tisztelni magunkat, mert minden visszatükröződik ránk.

Ahhoz, hogy a hozzánk legközelebb álló embereket igazán szeretni tudjuk, fontos,hogy magunkat is szeressük, és szánjunk időt a bennünk élő NŐre. Persze nem arra gondolunk, hogy mindig legalább fél órát sminkeljünk és minden pillanatban kifogásolhatatlan legyen az öltözékünk, csupán arra, hogy sajátítsuk el azt az egyáltalán nem titkos tudást, amivel a külsőnket a belsőnkkel összhangba hozhatjuk. Nem lehetetlen, és még átalakító-show sem kell hozzá.

life2

Ne féljünk megmutatni önmagunkat!

Sajnos ez nem olyan dolog, mint a csodákat ígérő öt perces fitness gyakorlat, viszont cserébe sokkal hatékonyabb módszert találtunk, megéri rá, vagyis a testünkre és a lelkünkre időt szakítani. Farkas Erika fodrász mesélte nekünk, hogy a munkájában töltött elmúlt húsz évben mindig azokat a momentumokat szerette a legjobban, amikor a hozzá betérő emberek szinte kivirágoznak a székében, kikapcsolódnak és a tükörben látottak után önbizalommal telve távoznak tőle. Eredetileg pszichológusnak készült, de imádott festeni és a rajzolni is, végül az emberi természet megismerése iránti vágyát kötötte össze a kézügyességével, ezért lett fodrász. Az igazi kiteljesedése idáig váratott magára.

Life and Beauty vállalkozása az élet minden aspektusában, a kívül-belül megjeleníthető szépséget hirdeti. Erikának már a honlapja is – az ősi mandala szimbólumok használatával – azt sugallja, mennyire elengedhetetlen számára mind a hétköznapokban, mind a munkában az összhang és a harmónia. Célja, hogy a hozzá forduló emberek fókuszált figyelmet kapjanak, és az ott töltött néhány óra alatt a személyiségüknek megfelelő merőben új frizurával és külsővel, valamint feltöltődött lélekkel mosolyogjanak vissza rá. Egy ilyen kényeztetéssel egybekötött átalakulás kimozdíthat a hullámvölgyünkből, pozitív irányba terelheti az álláskeresésünket, vagy a karrierünk építéséhez is hozzájárulhat azáltal, hogy tartottunk egy önvizsgálatot és szépülés közben erősítették az önbizalmunkat. Egy csapat: fodrász, sminkes, fotós és stylist, viszont rengeteg hasznos tanács, a mindennapokban is alkalmazható fortély, teljesen új megjelenés. Erika nagyon jól megfogalmazta: „ha tisztában vagy magaddal, könnyebb a céljaidhoz vezető utat bejárnod. Merd megélni a belső önmagadat, vágyaidat, és tegyél értük lépéseket.” (x)

(Szöveg: Prischetzky Réka)