Az örök fiatalság titkát ugyan saját állításuk szerint nem ismerik, a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika tevékenysége folytán mégis lenyűgöző művészi gonddal szobrászkodik sajátos alapanyagával, az emberi szépséggel. A Womanity Fesztiválon standjuknál arckezelést próbálhatsz ki!

 

A esszenciális tökéletességről és éteri szépségről mindenkinek van valamilyen elképzelése, ám a legtöbben úgy hiszik, hogy ezek a minőségek elérhetetlen távolságban lebegnek tőlük, amelyhez sohasem tudnak igazán közel férkőzni. A Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika lehetőséget ad egy személyre szabottsága miatt valódi és nagyon is elérhető tökéletességre, ha rászánjuk magunkat arra az útra, melynek során önmagunk legjobb verziójával találkozhatunk.

Amire szükségünk lesz ehhez az átalakuláshoz: fegyelemre, kitartásra és egy komplex megközelítésre professzionális orvosi támogatással. A titkos összetevő tehát egyfelől mélyen belőlünk fakad, másfelől viszont a modern orvostudomány legkurrensebb szépészeti eljárásaiban bízhatunk a hatékonyságot és a hibátlan szakmaiságot illetően.

A klinikán hisznek abban, hogy az ember külső-belső megújulásra való igénye jogos és szükséges, s a külső megjelenés harmonikus volta a belső fiatalság, azaz a testi-lelki egyensúly egymással folyamatos kölcsönkapcsolatban áll. E kettősséget kell megfelelően harmonizálnunk ahhoz, hogy elérjük azt a minőséget, amelyet kívülről a szépség szóval illetünk.

 

Dr. Kriston Renáta

 

Személyre szabott tökéletesség

„Számos tény vezetett évekkel ezelőtt az orvostudományban ahhoz a felismeréshez, hogy a korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem egy bizonyos idő után szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk. Így jött létre az anti-aging orvoslás” – tudjuk meg Dr. Kriston Renátától, a Hattyú Orvos-Eszétitikai Klinika vezetőjétől, aki ezzel az átfogó szemlélettel sikeresen győzi le az idő eddig elrejthetetlennek hitt nyomait. A minimál-invazív eljárásokkal, valamint a klasszikus gyógyászat és esztétikai orvoslás terén szerzett szakértelem és tapasztalatok segítségével, természetes biológiai folyamatok aktiválása révén az arcfiatalítás és a testszobrászat valóságos művészetévé lényegült át a Hattyú Esztétika tevékenysége.

Legyen hát szó az arc esztétikájáról vagy a test arányairól, esetleg a korunkról és életmódunkról árulkodó jegyekről, a minőség iránti abszolút elkötelezettséggel olyan orvos-esztétikai kezeléseket állítottak össze, amelyek lefedik a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkattal kapcsolatos problémákat, s ezekre komplex, egyénre szabott megoldásokat ajánljanak hatékony és tartós módszerekkel, melyek klinikai tapasztalatok alapján hosszútávon is biztonsággal és nagyszerű eredménnyel alkalmazhatók.