Természet ihlette táskák
88%Összpontszám
Olvasói értékelés: (2 Szavazások)
88%

Ha szereted az igazán különleges mintákat és formákat, ha szívesen töltöd az idődet a természet megfigyelésével, akkor megtaláltuk a számodra tökéletes márkát: a MAKE design-t. Mindegy, hogy az erdő felé vesszük az irányt, vagy csak a városban sétálunk, egy biztos, ezeket a táskákat mindenhol meg fogják csodálni.

 

Ezt a teljesen egyedi koncepciót és szimbólumvilágot a főiskolai sorstársakból barátnőkké vált tehetséges és fiatal nőknek, Szabó Zsanettnak és Molnár Rékának köszönhetjük. A 2013-ban megszületett MAKE design névválasztása hűen tükrözi a mindkettőjük számára fontosnak tartott koncepciót, miszerint mindent ők készítenek kézzel a folyamat legelejétől a végső állomásig. Ez a jövőben is így lesz, bár Zsanett külföldre költözése miatt a duójuk felbomlik, Réka viszi tovább a táskák gyártását.  Legnagyobb örömünkre, ezért tovább nézegethetjük a közösségi oldalukon a szebbnél szebb táskákat.

 

Éljen a praktikusság!

A kínálatot csodálva arra jöhetünk rá, hogy ezeket az egyszerű és letisztult fekete-fehér táskákat mindenhez fel tudjuk venni, nem kérdés, hogy a gardróbunk egy leendő alapdarabjával szemezünk. Bár felkészítünk mindenkit, hogy a választás nem lesz könnyű, mert a kényelmes hátizsákok és a klasszikus oldaltáskák mellett a mostanában olyan divatos tornazsákokon kívül, még mutatós borítéktáskák is nehezítik a döntésünket. Ahogy Réka mondja, „termékeinkre a sportos elegancia a jellemző. Ezért és a többféle típusnak és mintának köszönhetően bárki megtalálhatja a neki tetsző darabot. Újabban már unisex táskákat is készítünk, tehát minden olyan nőnek és férfinak ajánljuk őket, akik szeretik a sportos, praktikus, letisztult és elegáns darabokat.”

Ráadásul nem csak ötletesek és hordhatóak, hanem könnyen tisztíthatóak is, mivel legszívesebben vászonnal, bőrrel és textilbőrrel, valamint ezek kombinációjával dolgoznak.

make1

A természet erejéből

De mitől lesznek igazán különlegesek ezek a holmik? A mintáktól. Az első fekete-fehér kollekciójuk után az állatok domináltak, majd idén januárban jelent meg az „Arisen” kollekció, amely darabjain a növényvilág kel– szinte szó szerint is érthetjük – életre.

„Fő inspirációs forrásunk a természet. Egy egyszerű séta során is olyan ihletet kaphatunk, ami talán témája lehet következő kollekciónknak” – meséli Réka. A mintáik egyszerre absztraktak, és képes arra, hogy közvetítsék az erdők, a környezetünk rejtélyességét. Kusza, mégis annyira egyszerű képek jelennek meg a darabokon, de ha mi mindezek ellenére változtatnánk valamin, és nem valamelyik design boltban vagy vásáron tennénk szert rögtön egy ilyen ékességre, arra is van lehetőségünk, mert az igényeinknek megfelelően változtatnak a termék színén, alakján és díszítésén, csupán írásban kell egyeztetni Rékával. (x)