bannerfesztival

womanity_fesztival_jegyvasarlas

nyil2ticketexpress2nyil3

 

 

Szerencsére munkaköri kötelességünk lett tesztelni minden izgalmas kozmetikumot és szépségápolási terméket. Természetesen az a nemes cél vezérel bennünket ebben az esetben is, hogy veled is megoszthassuk a véleményünket, ezzel segítve az eligazodást a termékpiacon.

A Joico egy professzionális hajápolási márka, mely a Shiseido-val (a világ egyik legrégebbi kozmetikai márkája Japánból) kötött szövetsége révén garantálja nekünk a minőséget. A márka hitvallása, hogy a durva, száraz, megviselt hajból is varázsolhatunk pillekönnyű, lebegő, egészséges hajkoronát, ha a megfelelő termékeket használjuk hozzá. Azonnal felcsillant a szemünk. Annyira izgatottak vagyunk, hogy nem bírjuk ki, le kell lőnünk a poént még az elején: nem kellett csalódnunk az ígéretben.

A legtöbb nőt nem áldotta meg az Anyatermészet azzal a típusú fantasztikus hajkoronával, melyen reggel elég átszaladni az ujjakkal, patakvízzel leöblíteni este és úgy tündököl, mintha három mesterfodrász négy éjjelen át dolgozott volna rajta. Mi sem tartozunk közéjük. Festjük, melírozzuk, forró levegővel kínozzuk, ha nem akarunk vizes fejbőrrel az utcára menni, egyenesítjük, göndörítjük, tupírozzuk… Leírni is fájdalmas volt. Mind ennek a tetejébe természetesen elvárjuk, hogy a sörényünk bírja a strapát. Valószínűleg ezzel minden nőtársunk tud azonosulni.

 

JOICO K-PAK SAMPON

Az elsődleges feladata ennek a samponnak a tisztítás mellett a hajújjáépítés. A honlapon lévő leírásnál jobban mi sem tudnánk megfogalmazni: „Azt mondani a K-Pak samponra, hogy csak megtisztítja a hajad, olyan, mintha azt mondanád a Chanel kabátra, hogy csak jó meleg.”

A hagyományos 250 ml helyett 300 ml terméket kapunk ezért az árért, masszív műanyag tubusban, amelyet nyugodt szívvel utaztathatunk is, mert biztosan nem fog eltörni vagy eldeformálódni. Az illata mennyei, friss gyümölcsös és nagyon sokáig megmarad a hajban. A vékony szálú hajjal csodát művelt. Bár konkrétan nem a feladata, de nagyon szépen megemeli a szálakat, nem kell tartanunk a lelapulástól, ráadásul ennek köszönhetően még a hajmosást is ki tudtuk tolni egy nappal. Még csak néhány hete használjuk, de már most látszik a hajszálakon, hogy sokkal erősebbek és a fényük is szebb. Plusz pont, hogy nagyon jól habzik, ezáltal rendkívül kiadós mennyiség.

 12965961_1045629522173833_164332611_n (1)

JOICO DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR BALZSAM

Szintén újjáépítő termék ez a balzsam. A csomagolásról ugyan azt tudjuk elmondani, mint a sampon esetében, együtt használva pedig az illatélmény is megduplázódik. Napokig lehet érezni a hajban, szerencsére nem fullasztó, a parfüm illatát sem nyomja el.

Itt a megszokottnál kevesebb terméket kapunk, de az az igazság, hogy sokkal, de sokkal kevesebb is elég belőle, mint egy hagyományos balzsam esetében. Sűrű állaga és könnyen oszlathatósága miatt minden hajszálat elér és befed. Közvetlenül festés után kezdtünk a teszthez, mert az ígéretek szerint segít a hajszín megtartásában is. Valóban élénkebb színű és egészségesebb fényű maradt a loboncunk, még a sötét haj esetében is, pedig ebben az esetben a harmadik hét után már alig várjuk, hogy újra festhessünk.

 

 bannerfesztival

 

JOICO K-PAK COLOR THERAPY STYLING OIL

Ez a tömény luxust rejtő kis flakon minden fillért megér! Akinek szöszösödésre hajlamos a hajkoronája vagy tele van babahajakkal, az tudja milyen érzés örökké azzal küzdeni, hogy bármit csinál az ember lánya, olyan a haja, mint egy szénakazal; a rendezetlen fajtából. Aki nem ismeri ezt az érzést, az mormoljon el egy imát minden nap, mert igazán hálás lehet.

Nedves hajon használtuk és néhány mozdulattal, mesterfodrászokat megszégyenítő ügyességgel (na jó, majdnem) szárítottuk be a hajunkat. Gyönyörűen lesimította a lázadó babahajakat és rekordidő alatt sikerült végeznünk a szárítással. Nem nehezíti el a frizurát és ragacsos sem lesz, természetes hatású és gyönyörűen csillogó végeredményt kapunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a hajápolási rutinunk oszlopos tagja lesz ez az olaj.

 

JOICO GLAMTEX SPRAY

Ez egy nagyon különleges finish termék. Ha a vékonyszálú vagy a nagy tömegű hajunkat szerettük volna megemelni, eddig a tupírfésűért nyúltunk. Közben néha könnybe lábadt a szemünk, mert tudtuk, hogy a lehető legborzalmasabb dolgot műveljük a hajszálainkkal. A Glamtex spray pedig hozza, amit ígér. Fújjuk közvetlenül a száraz hajtőre és egy szempillantás alatt dús hatást érhetünk el vele, ami több órán keresztül is tartós marad, ha nem érzünk késztetést arra, hogy piszkáljuk az elkészült mesterművet.

Kipróbáltuk a teljes haj hosszán is, amivel matt hatásúvá tettük a hajat, ragacsos érzet nélkül. Idén nyáron is nagyon divatos lesz a beachstyle, ami a matt, kócos hatást takarja. Fonatokkal, behullámosítva, de egyenes hajjal is nagyon jól mutat; multifunkcionális kis termék, megéri beruházni rá.

 

(szöveg: Hangai Lilla)

TESZTELTÜK: JOICO K-PAK TERMÉKCSALÁD
49%Összpontszám
Olvasói értékelés: (63 Szavazások)
49%

Kapcsolódó bejegyzések