Amikor ilyen és ehhez hasonló címeket olvasunk, mint a fentebb látható, minden okunk megvan a bizalmatlanságra. De amiről most mi írunk, minden kétséget kizáróan a leginnovatívabb, leghatásosabb és legbiztonságosabb arckezelés, melyet nem árnyékol be a műtét és lábadozás sötét felhője.

A kollagén egy fehérje, mely természetesen megtalálható az emberi bőrben. Ettől rugalmas és tónusos, ám az idő előrehaladtával a kollagén sem termelődik újra a szervezetben. Ennek hatására fokozatosan ereszkedik meg a bőr és enged a gravitáció csábító hatásának.

Mi hiszünk a csodákban és ez alkalommal a két szemünkkel láthattuk. Az Ultherapy eljárás egy nagyon egyszerű folyamat, melyet a laikusok is azonnal átlátnak. Egy speciális, FDA tanúsítvánnyal ellátott készülékkel hatvanhét fokos hőt juttatnak a bőr különbözőrétegeibe. Először a legmélyebb, 4,5 mm-es, majd a 3 mm-es, végül az 1,5 mm-es réteget kezelik, ezzel elérve, hogy a bőr a stimuláció hatására szépen fokozatosan újra beindítsa kollagéntermelő folyamatait, ezáltal megfiatalítva az arcot, dekoltázst és nyakat, akár 5-10 évvel. A megszerzett eredményt pedig 3-5 évig tartósan, büszkén viselhetik az alanyok.

nu1

Szépészeti kezelés nem egyenlő Szörnyella De Frász

A biztonságos alap megteremtéséhez először át kell esnünk egy konzultáción, ahol minden fontos információt megkapunk a további lépésekhez. Sajnos vannak kizáró tényezők, az aranyszál beültetés, a szilikon implantátumok, az immunbetegségek,az epilepszia, a daganatos betegségek és az immunbetegségek esetén a szakemberek nem ajánlják a kezelést.

Már a konzultáció alatt maximálisan ügyelnek arra, hogy a vendég elégedetten távozzon, így mindig felmérik az egyéni igényeket. Például, ha valaki a mély homlokráncaitól szeretne megszabadulni, igyekeznek lebeszélni a pácienst, hisz a kezelés a bőr megereszkedését gátolja meg és fordítja vissza, a mély ráncokra nincs hatással. Ezután fényképet készítenek az ügyfelekről, hogy a kontrollvizsgálaton meg tudják állapítani a hatékonyságot. Ezt követően indulhat a kezelés.

„A kezelő berajzolja a vendég arcát, azaz egy fehér sminkceruzával területekre osztja az arcot. Ezek a területek szabják meg, hová lehet kezelni és hány ultrahangnyalábbal. A kezelő ezen területeken haladva, az Ultherapy készülék által megszabott protokoll alapján végzi a kezelést. Ennek során nem juttatunk semmiféle idegen anyagot a bőrbe, csupán az ultrahang zselén milliméterről milliméterre mozgatva a kezelőfejet lejutunk a bőr legmélyebb rétegébe, ahol az ultrahang nyaláb hatvanhét fokot generál. Ezt a műveletet minden területen három alkalommal ismételjük, hiszen az Ultherapy révén három mélységben kezeljük az arcot, a nyakat és a dekoltázst is. Miután minden területen mindhárom mélységben kezeltünk, egy nyugtató fekete nadálytő krémes masszázst kap a vendég, és ezzel véget is ér az Ultherapy kezelés.” – magyarázta Dr. Sasvári Tímea, társtulajdonos.

nu

Mi mindig attól tartunk a legjobban, hogy majd a jókedvű Szörnyella De Frászra hasonlítunk a szépészeti kezelések után. Ebben az esetben semmi okunk a nőies pánikra. Nincs szike, nincs vágás, nincs véraláfutás, nincs lábadozási idő, nincs duzzanat, mindenféle mellékhatástól megmenekültünk; hiszen nem juttatnak idegen anyagot a bőrbe és az előzetes konzultáció biztosít bennünket arról, hogy minden terv szerint zajlik majd, és nem kell fehér szőrmebundával kiegészíteni az új imázsunkat.

Ügyelj a megbízhatóságra!

Mint minden népszerű kezelésnél, itt is előfordulhat, hogy olyan személyek is hirdetik magukat, akik nem megfelelő, FDA tanúsítvány nélküli, garázsban barkácsolt eszközzel végzik az eljárást. Emellett sajnos az Ultherapyt még a szigorú engedélyeztetési eljárások ellenére is végzettség nélkül lehet gyakorolni. Szerencsére a Nu-Medical Orvosesztétikai Stúdióban nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy száz százalékig biztonságban érezzük magunkat.

„Remekül megközelíthető, központi helyen, ám teljes diszkrécióban, hangulatos környezetben várjuk vendégeinket a Nu-Medical Orvosesztétikai Stúdióban. Bizalmas légkörben, egészségügyi végzettséggel rendelkező kezelőkkel és az eredeti, FDA engedéllyel rendelkező Ultherapy készülékkel gondoskodunk a kezelést választó vendégeink biztonságáról.”– oszlatta el minden kétségünket Tímea. (x)

(Szöveg: Hangai Lilla, fotók: http://www.numedical.hu)

 

 

Kapcsolódó bejegyzések