plakat tömöritett

A mai felgyorsult, cél- és teljesítmény orientált világban, legtöbbünk megfelelési kényszerben él, még akkor is, ha ez nem tudatosul benne. A napi 24, a heti 168 órából mennyit töltünk, úgy igazán önmagunkkal? A számtalan képzés mellett, mennyi energiát fordítunk önmagunk megismerésére? Valljuk be, nem eleget. Annak ellenére sem, hogy  sikereink alapköve, az önismeret.

Lehetünk fiatal lányok, vagy épp felnőttként élő nők, családanyák, a munkájuknak élő egyedülállók, helyüket kereső 40-esek, a nyugdíjas évekre vágyó, vagy talán attól rettegő idősödő hölgyek… a közös bennünk az, hogy tele vagyunk LEHETŐSÉGGEL! Ám, van ebben egy buktató; a lehetőséget egyrészt fel kell ismerni, másrészt élni kell vele.  A III. Womanity Fesztivál EXTRA Előrendezvényének is ez a fő témája; TE KI VAGY?

Mi különböztet meg, egy magát “karrierista szinglinek ” valló nőt, egy olyantól, aki a “munkájának élő egyedülállóként” jellemzi magát? – könnyedén rávághatnánk, hogy semmi, pedig van különbség; a MAGABIZTOSSÁG! Míg az első a munkájába menekül attól a felismeréstől, hogy képtelen találni egy társat, és szívesen használ magára valami divatos kifejezést, áthárítva a felelősséget, addig a másik vállalja, hogy a munkája a szenvedélye, és jelenleg még nem találta meg a számára megfelelő férfit.

womanity_koztes

A magabiztosság nem csupán onnan eredeztethető, hogy a környezetünktől számos pozitív visszacsatolást kapunk/kaptunk. A tényleges, szilárd magabiztosság belülről fakad. Ezért is annyira fontos az önismeret; hogy tudd, TE KI VAGY! Álmaid valóságba való átültetése közben, sosem szabad levenned a szemed a célról – ami lehet üzleti vagy épp magánéleti.  A felismerés, az, hogy az önmagadról alkotott képed ne legyen hamis – önámító, vagy épp lekicsinylő – a legfontosabb dolog az elérni kívánt irány meghatározásában!

Ehhez mérten érdemes a III. Womanity Fesztivál EXTRA Előrendezvényén is sorra venned az előadásokat. Sokunk azért nem lép az önkiteljesedés irányába, mert túl komplikáltnak érzi, fél, hogy sok energiájába kerülne az első pár méter. Nos, itt a remek alkalom, hogy eltölts egy kellemes napot, és halogatás helyett, aktív részesévé válj az életednek!

Lesz olyan előadó, aki az üzleti életben való hatékonyabb kommunikációhoz, stratégiához, érvényesüléshez ad segítséget, más a személyiségfejlődésedhez, a boldogabb, teljesebb élet eléréséhez mutat majd utat. Marisa Peer motivációs tréner előadása komplexen fogja össze a magabiztosság alappilléreit, míg Varga István business szakember kézzelfogható tanáccsal látja el a A tudás, mint igazi versenyelőny előadásra kiváncsiakat.

Sokszínű lesz tehát a program; épp, mint Te, épp, mint egy Nő!