Legyél te is párizsi nő!
91%Összpontszám
Olvasói értékelés: (3 Szavazások)
91%

Valódi párizsi kulisszatitkokkal töltheted föl nőiséged tárházát pimasz és szórakoztató formában. Abban egészen biztos vagyok, hogy letehetetlen, mert a végére akarsz járni mi fán terem az a bizonyos párizsi női karizma. Tényleges transzformációtól nem kell tartanod, nem fogod egyetlen idegen férfi fülébe sem búgni a metrón, hogy: Je t’aime… moi non plus. Vagy ki tudja… De azt biztosan megtudod, hogyan töltheted el egy párizsi nő ideális napját bárhol a világon.

Számomra mindig is lenyűgöző volt, hogy a francia nők mindig erőlködésmentesen viselkednek, sosem takargatva a személyiségük alapjaiba ágyazott pikáns szemtelenséget. A Legyél te is párizsi nő hiánypótló kiadvány. Négy különböző élethelyzetű és személyiségű, de hamisítatlan francia barátnő szedte pontokba hogyan tehetjük magunkévá ezt a szabad létformát.

 

A párizsi nő külseje

Anélkül is végtelenül szexisek és stílusosak, hogy az erőfeszítés szikráját is felfedezhetnénk rajtuk. Letisztult ruhadarabok, szinte sminktelen arc, kócos frizura, a megszokott illat, egészséges karcsúság. Eddig azt gondoltam, hogy a francia nők így bújnak ki az anyaméhből, de a lepel lehullt. A lényeg pontosan annyi, hogy úgy tűnjön, mintha nem tennél semmit a külsődért, ilyen pompás formában ébredsz föl reggelente. Csak átfutsz a hajadon az ujjaiddal, feldobsz egy kis ajakápolót és leemeled az első ruhát a polcról, ami a kezedbe akad. Nőnek lenni még Franciaországban is nagy energiabefektetést igényel, de a kulcsszó minden esetben a természetesség. Még a plasztikai műtétek terén is.

Én például sosem gondoltam volna, hogy ők is képesek kés alá feküdni. A titok nyitja ez: úgy kell igazítanunk a külsőnkön minden egyes esetben, hogy az senkinek ne tűnjön föl.

 PARIZS

A párizsi nő lelke

Ez a típusú nő romantikus, érzéki,intenzív és érzékeny. Mindig szem előtt tartja a pillanat múlandóságát és sosem próbálja a férfiak elől eltitkolni a női szeszély létezését. Mi több, talán élvezi is, ha garázdálkodhat kicsit.

Fontosnak tartja, hogy a gyermeknevelés viharos éveiben se feledkezzünk meg a saját igényeinkről, hogy a gyermekünk mindig egy kiegyensúlyozott, boldog anyához fordulhasson tanácsért. Nem szégyelli a rossz szokásait és minden apró trükköt tud azzal a nyugtalanító témával kapcsolatban, hogy hogyan rendezzen könnyed, bőséges vacsorapartit a barátainak.

A párizsi nő szabad és praktikus minden élethelyzetben, ráadásul sosem fukar, ha veled is meg kell osztania a huncutságait, melyeket a család nőtagjai generációkon keresztül hagyományoznak egymásra.

 

A párizsi nő élete

Pontosan ugyanolyan nehézségekkel küzdenek, mint bármilyen nő a modern nagyvárosokban. A különbség a helyzet kezelésében rejlik. Csak könnyedén! Hisz minden úgy alakul az életben, ahogy annak alakulni kell. A párizsi nő örökérvényű tanácsa minden nőtársa számára, hogy merjük megélni a valódi személyiségünket.

Kit érdekel, ha a szilvesztert egy jó bor és egy tál tengergyümölcse társaságában töltjük, mert az előszilveszteri buli felülmúlhatatlan lett? Kit érdekel, ha tengerkék zakóban állunk az oltár elé, mert ez fejezi ki legjobban az egyéniségünket? Kit érdekel, ha a számunkra ideális férfiről egészen más elképzeléseink vannak, mint a mostanában divatos irányzatok? Kit érdekel, ha mások szerint illetlen dolog egy egész napot egy padon eltölteni és csak élvezni, hogy vagyunk? A párizsi nőt nem érdekli, mert a legfontosabb számára, hogy jól érezze magát a bőrében még akkor is, ha semmi konkrét oka nincs rá.

 

(szöveg: Hangai Lilla)