Sokan sokféleképpen képzeltük el az oltár előtt állás nagy pillanatát, ki-ki a saját habitusa, stílusa szerint. Templomban vagy a természetben, hatalmas násznéppel vagy szűk, családias hangulatban – legyen bármi is a szívünk vágya, a Granada Hotel mindegyiket egyszerre tudja.

 

A természet templomában

Bombabiztos választásnak tűnik a kecskeméti Granada Hotel, bármilyennek álmodtuk is meg a Nagy Napot. A szálloda hatalmas kertjében, a smaragdzöld gyepen, a szabad ég alatt mondhatjuk ki az igent, ezek a különleges helyszínek azonban gyakran nem jelentenek opciót azoknak, akik egyházi szertartást szeretnének, hiába vágynának máskülönben a természet adta gyönyörű, zöld háttérkörnyezetre. A Granadában meglepő módon ez sem lehetetlen, minthogy a kertjükben saját, kis kápolna található, amely tökéletesen alkalmas egyházi esküvői szertartások lebonyolítására.

 

 

A násznép mérete sem akadály, a szálloda tágas tereiben akár 200 főt is kényelmesen vendégül tudnak látni, ha pedig rajongunk a kültér varázsáért, a grillterasz segítségével modern és elegáns formában valósíthatjuk meg a kerti parti-hangulatot. A Granada Hotel stábja számtalan esküvői fogadást vezényelt már le, egyre nagyobb tapasztalatukban pedig bátran bízhatunk, akár ha a legapróbb részletekkel kapcsolatban merülne fel kérdésünk, akár professzionális segítségre lenne szükségünk egy-egy dilemma eldöntésében.

 

 

Egy családbarát szálloda az esküvőkön túl

A Granada Hotel az esküvők lebonyolítása mellett a teljes család önfeledt kikapcsolódásának is mestere, ezért ha családi nyaralást tervezünk, ugyancsak érdemes Kecskemét felé vennünk az irányt. A családbarát jelzőt itt igazán komolyan vehetjük, hiszen a szálloda személyzetének célja, hogy mindenki egyszerre érezze magát nagyszerűen, életkortól függetlenül. Ez azt jelenti, hogy a gyerekek a hotel saját kalandparkjában mozoghatják le felgyülemlett energiáikat, de akár pónin lovagolhatnak, esetleg bungee trambulinon pöröghetnek, míg a szülők végre kiszakíthatnak egy kis időt kizárólag saját maguknak is, ez egyszer a gyerekek programokkal és szórakozási lehetőségekkel való ellátásnak kényszere nélkül. A jól megérdemelt pihenés mindenkinek jár, egy élményekkel teli kikapcsolódás a Granada Hotelben pedig varázslatos, idegsimító hatással bír, legyen szó kicsiről vagy nagyról.