bannerwomanup

 

Az átalakulás, de mégis a lényeg változatlanságának kifejezése inspirálta Misurda Ágnes számára a Chameeleon márka létrehozását. Ági egyedileg átalakított bútorai Magazin Showroomunk egyik alapját adják, legyen szó a kovácsoltvas virágokkal körbefuttatott könyvespolcról, a pasztell kék vintage tároló szekrényről vagy a kényelmes, elegáns kanapéról.

 

“Mindig is szerettem a szép bútorokat – mondja Ági -, az átalakításuk egy lakásfestés során kezdődött, amikor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha lefesteném az asztalt. Azóta folyton tanulok, új technikákat próbálok ki, és figyelem, mások miket csinálnak, hogy különbözni tudjak tőlük.”  A bútorok eredeti stílusát meghagyva alakítja át őket, úgy, hogy azok akár egy modern lakás díszei is lehessenek. “Azt hiszem, a névben minden benne van. A kaméleon is marad ugyanaz, mégis képes megváltozni, ahogyan a bútorok is a kezeim között.”

 

 A MAGAZIN SHOWROOM-BÓL KI IS TUDOD KÖLCSÖNÖZNI A CHAMEELEON BÚTOROKAT! 

PRÓBÁLD KI OTTHON!

Antik hatás, virágmotívum és az a bizonyos plusz

Bár a márka még viszonylag frissnek számít, a Chameleeon néhány bútora már Amerikában is ismert. Ági legkedvesebb stílusa az úgynevezett shabby chic, a maga vidékies, antik hatásával, de közel áll hozzá a főleg mahagónival dolgozó, faragott díszeket kedvelő Chippendale-stílus, valamint a barokk és a klasszikus bútorok is. Szeret vadászni a különleges darabokra, nyaralása közben is a régiségboltokat járja, és nem is tér haza üres kézzel.

Ági sorsát egyébként egy fehér, virágos kárpitú szék megalkotása pecsételte meg: “ez volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, merre visz az utam tovább”.  Nagy örömünkre ez most a showroom-unkban van, mint ahogy Ági másik kedvenc darabja, a pasztell kékre festett, négyfiókos, remek tárolási felületet kínáló szekrény is. Praktikusan ki tudjuk használni – és még a szemet is gyönyörködteti. Azért olyan eset is előfordul, Ági szívéhez annyira hozzánő egy bútor, hogy nem tud megválni tőle: egy általa készített fekete-ezüst kis szekrény így az ő lakásának éke.

 

ági2

 

Chameleeon a showroomban

“Nagyon szeretem az egyedi ötleteket és az olyan újításokat, amik amellett, hogy kilógnak a sorból, értéket adnak, ahogy a magazin és a showroom is. Megtisztelő, hogy ilyen szuper termékek az általam készített bútorokon vannak kiállítva, amely egyben a döntést is megkönnyíti: a kiválasztott darab valóban kényelmes-e, befér-e a lakásba, tényleg úgy néz-e ki, mint a fotókon” – sorolja Ági, miért határozott úgy, hogy munkáit showroom-unkban szeretné kiállítani. “Az, hogy a magazinreklámok életre kelnek, olyan, mint egy nagy teszter. Bármely termék kipróbálható, szagolható, tapintható, így senki nem csalódhat vásárlás után. Az online magazin és a kézzel fogható showroom tökéletes egészet alkot.”

 

showroom8