A Dráva Hotel Thermal Resortról már tudjuk, hogy nagy vendégszeretettel és csodálatos SPA élményekkel várják a pihenni vágyókat, most azonban az is kiderült, hogy a csoportos rendezvényeknek is mesterei.

 

Szerezzünk együtt emlékeket!

Hardy Orsolya avat be minket a hotel képviseletében azokba a titkokba, amelyek egy kiemelkedően sikeres tréning helyszínének biztosítása vagy egy valóban maradandó emlékekkel záruló csapatépítés megszervezése mögött rejlik. Immár kereken tíz éve foglalkoznak ilyesféle rendezvények szervezésével, de a lelkesedés még mindig töretlen: évről évre kutatják az új lehetőségeket, az izgalmas témával érkező trénereket és a korral folyamatosan lépést tartó programötleteket. Ennek köszönhető, hogy ha éppen nincsen konkrét elképzelésünk egy ütős csapatépítő programhoz, a Dráva Hotel csapata egyből hadrendbe áll a kipróbált ötletekkel, amelyeket a megrendelő ízlése szerint és a leendő vendégeket ismerve alakíthat tovább.

 

 

 

„Minden általános ajánlat tartalmaz egy egyedülálló élmény,- és programcsomagot, gondolatébresztőként, hiszen ezzel a Vendégnek is jóval megkönnyítjük a dolgát, opciókat kínálunk neki. Imádjuk az együtt gondolkodást, a keretekből való kilépés lehetőségét, így bátran vállalunk szolgáltatás termék fejlesztést is”

 

– magyarázza Hardy Orsolya a részletes folyamatot. “A hotel közel 7 hektáros ősfás területe kiválóan alkalmas outdoor programok szervezésére, de a szállodán belül is rendkívüli lehetőségeink vannak. Vendégeink kimondottan kedvelik a Mini-Casinot, a boros csapatépítős játékokat, a főzőbemutatókat, főzőkurzusokat, az éjszakai privát wellness party-t, de akár említhetjük a profi trénerek által vezetett programokat is, valamint a környék nyújtotta lehetőségekkel kiegészített programcsomagokat is.”

 

 

Kis cég, nagy cég, esküvő vagy tábor?

A lehetőségek száma tehát gyakorlatilag végtelen, ha valaki kimondottan szereti a külső helyszíneken való aktív kalandozást, akkor éppúgy megtalálja itt a számításait, mint aki önfeledt relaxálással vagy kulináris örömökkel ajándékozná meg a munkatársait vagy vendégeit. Az igényeknek megfelelően az öt fős mikroméretű csoportoknak is levezényelnek workshopokat, minikonferenciákat, de a hotel jelentős kapacitásának megfelelően akár 220 fős rendezvények is flottul lezajlanak a Dráva Hotelben.

Hardy Orsolya sem tud egyetlen tipikus sikerrendezvényt kiemelni, sokkal inkább a szolgáltatások sokféleségére helyezi a hangsúlyt: “Különböző profilú cégek, egyesületek szavaztak bizalmat nekünk, és választottak minket, konferenciájuk, rendezvényük, vagy csapatépítő tréningjük helyszínéül. Ezek mellett rendeztünk már esküvőket, motoros találkozókat, teniszkupákat vagy akár különféle gyermek-, és felnőtt életmód, mozgás vagy élmény-táborokat is.” A lehetőségek e határtalansága mellett képtelenség nem jól éreznünk magunkat, hiszen a Dráva Hotel Thermal Resortban tapasztalatból tudják, mi a jó nekünk.