Az Aquincum Hotel Budapest egy Magyarországon teljesen egyedülálló szolgáltatást dolgozott ki a náluk megszálló azon üzleti utazók számára, akik történetesen nők.

 

Egy üzletasszony mindennapjai

A Business Woman szobák és a hozzájuk tartozó speciális szolgáltatáscsomag 2015 óta érhető el Budapest egyik illusztris, budai szállodájában. „Az ötlet 2014-ben született meg, mikor egy női üzletasszonyoknak szóló konferenciának adott otthont a Szálloda – tudjuk meg Zsitva Esztertől, a hotel PR menedzserétől. – Egy éven keresztül dolgozott a PR, a Marketing és a Front office részleg azon, hogy összegyűjtsük mindazon igényeket amik egy üzletasszony útja során felmerülhet.”

A minden részletre kiterjedő figyelemmel és rendkívüli alapossággal összeállított szolgáltatás jelenleg a következőképpen néz ki. Amennyiben Budapesten átutazóban járó üzletasszonyok vagyunk, kérjük a Business Woman szobát, hogy tökéletesen a speciális élethelyzetünkre szabott szolgáltatásokat vehessünk igénybe. Kezdve mindjárt az Executive Lounge használatával, amely privát recepcióval és ugyancsak saját reggeliző helyiséggel spórol meg nekünk rengeteg értékes időt, de rendelkezésünkre bocsát különböző, a munkavégzéshez elengedhetetlen eszközöket is, mint számítógép, nyomtató, faxgép, fénymásoló és természetesen megfelelő WIFI-kapcsolat. 

Emellett pedig 16 fő befogadására alkalmas, exkluzív tárgyalóteremmel is rendelkezésre áll megbeszélések vagy sajtótájékoztatók lebonyolítsásához. A Business Woman szobában a szobaszervíz a nap 24 órájában ingyenesen elérhető, a reggelit pedig gondosan bio alapanyagokból állítják nekünk össze. 

 

 

Az életben ugyanakkor még a legnagyobb körültekintés mellett is érhetnek minket előre nem látható, váratlan meglepetések – egy üzletasszony mindennapjait azonban apró kellemetlenségek nem boríthatják fel. Zsitva Eszter avat be minket abba, miként próbáltak a szolgáltatás kidolgozásakor belehelyezkedni a munkaügyben sokat utazó nők helyzetébe:

 

“A szolgáltatás kialakításakor megpróbáltunk minden felmerülő élethelyzetre megoldást nyújtani, legyen az egy elszakadt harisnya vagy egy lemerült okostelefon, úgy, hogy az utazás a munka mellett kényelmes és olykor pihentető is legyen.” Eképpen “túlélőcsomagot” is rendelkezésre bocsátanak alapvető dekorkozmetikumokkal, a szobában pedig professzionális hajformázó eszközök segítenek a mindig makulátlan megjelenésben.

 

És a jól megérdemelt pihenés

Az Aquincum Hotel Budapest kivételes szolgáltatása ugyanakkor nem merül ki a hatékony munkavégzés feltételeinek megteremtésében – jól tudják, hogy az üzletasszony is emberből van, egy fárasztó nap után pedig nagy szüksége lehet a felüdülésre. Ezt a célt szolgálja a szobába bekészített Nespresso gép és teaválogatás, az exkluzív Germaine de Capuccini szépségápolási termékek és a nap végén testet-lelket kényeztető, relaxáló masszázs. 

Az unikális elképzelés működését nem csupén a megelőző hosszú ötletelés garantálja, hanem az is, hogy a Business Woman szobák a nyilvános bemutatkozás előtt átmentek egy igen komoly tesztelési fázison is, melyről Zsitva Eszter így mesél: “A koncepció kialakítást követően meghívtunk néhány hölgyet a Magyar Üzleti élet kiemelkedői közül, akik kipróbálták a szobát és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Ezt követően lett elérhető minden utazó üzletasszony számára 2015 őszétől a Business Woman szoba.”