Zsuzsa a Richter Gedeon Nyrt. PR és kommunikációs igazgatójaként a kollégáival együtt fontosnak tartja, hogy a Richter kivegye részét a társadalmi szerepvállalásból is. Alapvető a cégnél, hogy odafigyeljenek a nőkre, a problémáikra megoldást keressenek. Tudatos és határozott személyiségként tisztában van azzal, hogy miből fakad a sikere. A II. Womanity Fesztivál Sikeres nők kerekasztal beszélgetésén erről is mesél majd.

WOMANITY: A saját tapasztalatai alapján az erős, vezető pozícióban lévő nőktől tart a környezetük? Másképp kezdik el kezelni azt a nőt, akiről tudják, hogy olyan helyen állja meg a helyét, ahol általában férfiak tevékenykednek?

BEKE ZSUZSA: Nincs olyan tapasztalatom, hogy a vezető pozícióban lévő nőktől tartana a környezete. Ez szerintem erősen személyiség és kevésbé pozíció függő kérdés.

 

WOMANITY: A munkája során rengeteg női problémára keresnek megoldást és tartják össze a női közösséget. Tudatos volt a pályaválasztásnál, hogy olyan területen helyezkedjen el, ahol a nőtársait tudja támogatni közvetetten vagy közvetlenül?

BEKE ZSUZSA: A pályaválasztásnál ez nem volt szempont. Jelenleg a munkámnak, a Richter társadalmi szerepvállalásának  ez is fontos része, mivel a Richter számára fontosak a nők.

 

WOMANITY: A munkája során honnan meríti az inspirációt? Hogyan újul meg időről időre lelkileg?

BEKE ZSUZSA: Próbálok meríteni abból, hogy minden nap történnek jó és pozitív dolgok, csak észre kell venni ezeket. A humor, a nevetés, az önirónia akár, szintén fontos. És természetesen a fiaim, a barátaim, és a sport szintén a lelki megújulás forrásai. Szakmai motivációt pedig maga a Richter jelent, mivel ez egy olyan munkahelyi közeg, mely állandóan képes motiválni, ebben rejlik a sikere is.

 zsuzsa

WOMANITY: Miért döntöttek úgy, hogy a Richter Gedeon Nyrt. csatlakozik a Womanity Fesztiválhoz?

BEKE ZSUZSA: Mert számunkra a nők fontos célcsoport, így próbálunk minden olyan kezdeményezés mellé oda állni, mely számukra értékteremtő jelleggel bír.

 

WOMANITY: Ha fel kellene sorolnia öt olyan tulajdonságát, amelyek ön szerint a saját sikerének alapkövei, melyek lennének azok?

BEKE ZSUZSA: Az öt tulajdonság túl sok, annyi nincs. Amit mégis megemlítenék: kitartás, magas energia szint, empátia és nyitottság.

 

 Gyere el te is az ország legnagyobb női fesztiváljára!

Találkozz 120 kiállítóval, 30 előadóval, tanulj, inspirálódj, kapcsolódj ki!

oriasplakatkicsi

 

(szöveg: Hangai Lilla)