Rövid beszámoló a 2015-ös Womanity Fesztiválról
100%Összpontszám
Olvasói értékelés: (2 Szavazások)
100%

Amikor ilyen hosszú időn keresztül dolgozunk egy projekten és ilyen intenzitással fektetjük bele minden energiánkat, egy idő után megszemélyesítjük az eseményt. Önálló, lélegző, akarattal bíró, néha dackorszakát élő, hisztis kis lényként tekintünk rá. De pontosan úgy szeretjük, mintha a gyermekünk lenne.  

Bizonyos értelemben így is van. Mi hoztuk létre, közösen, és aztán mi nevelgettük, mi támogattuk a fejlődését, mi korrigáltuk a botlásait. Ebben a nagy készülődésben pedig reméltük, hogy mindenre odafigyeltünk, amire a „nevelésnél” oda kell figyelni; hogy semmit sem hagytunk figyelmen kívül. Amikor november 29-én, 9.30-kor készen álltunk arra, hogy megmutassuk őt a világnak, kinyitottuk az épület kapuit, Ti pedig kígyózó sorokban haladtatok át az ajtón. 

 

A Womanity Fesztivál számokban

Ha a Kis Herceg véleményét kérnénk, biztosan elkeseredne, amiért számokban is kifejezzük az eseményt, de engedjétek meg nekünk most ezt a felnőttes hozzáállást, mert annyira boldoggá tesz bennünket. 80  márkát mutattunk be a fesztiválon, szinte minden női érdeklődésre számot tartó területről.

A Gasztro Udvarban tartószítószer-mentes, magyar alapanyagokból készített gyors-ételeket, vega menüt, grill fogásokat, olasz süteményeket, a beltéri büfében pedig ősmagyar ételeket kóstolhattatok modern megvalósításban.

womanityfeszt1

21 előadó adta át a tudását és értékes gondolatait, köztük például Klein Dávid hegymászó, aki oxigénpalack nélkül mászta meg a világ nyolcadik legmagasabb hegycsúcsát, a Himalájához tartozó Manaslu-t, Béres Alexandra fitness világbajnok, Nagy Nóra hobbi világutazó. Három műsorvezetőnk, Jakupcsek Gabriella, Lippai Marianna és Dányi Krisztián voltak.

Rólatok sem feledkezünk meg, hisz 1047-en voltatok kíváncsiak a WOMANITY FESZTIVÁLRA, köszönjük Nektek! 

Még rengeteg dolgunk van, soha nem szem elől tévesztve a valódi célt: az olvasóknak többet adni, mint egyszerű reklám. Helyette élményt, közösséget és pozitív eszméket. Tavasszal találkozunk!

(szöveg: Hangai Lilla)