Végre megérkezett a május és vele együtt küszöbön áll a Womanity TOUR első állomása. A Womanity csapata mindenekelőtt fogta a hazai wellness-térképet és hosszas böngészés után stílusosan az egyik legnépszerűbb célállomást választotta indulásul: a harkányi Dráva Hotel Thermal Resort**** már készül a páratlan élményre, mi pedig összeszedtünk néhány érvet arra, hogy mitől válik igazán különlegessé és utánozhatatlanná egy Womanity TOUR.

 

1. Mert a gondosan kiválasztott helyszín önmagában nagyon csábító: Harkány az ország egyik legnépszerűbb gyógy- és wellness-turisztikai célpontja, aki egyszer járt ebben a csodálatos adottságokkal rendelkező városkában, egyből a rabjává vált. A mélyből feltörő, gyógyvízű források otthonának nehéz ellenállni, ám Harkány még a termálvizekben különben gazdag Magyarországon is legendává nőtte ki magát.

 

2. Mert a Womanity TOUR alatt nem csupán egy vendég vagy a sok közül, hanem külön, kiemelt figyelem jár neked! Az érkezés és a távozás ez alkalommal nem puszta adminisztrációt, formális feladatot jelent majd a recepciós pultnál ácsorogva, hanem a plusz figyelmességek és a Womanity TOUR résztvevőinek összeállított köszöntő- és búcsú-ajándékcsomagok valódi exkluzivitást és VIP- hangulatot garantálnak – éld át, hogy végre te vagy a középpontban!

 

3. Mert három nap TARTALMAS feltöltődés vár! Imádjuk a gyógyvizet, a spa életérzést és az álmosan csordogáló, édes semmittevést, utóbbiban azonban meglepően hamar meg lehet csömörleni. Nem úgy a Womanity TOUR-on, hiszen itt folyamatosan extra programok várnak, amelyek együtt, egységet alkotva maradandó élményt kínálnak a paradicsomi környezetben.

 

4. Mert a teljes ellátásnak köszönhetően a gasztronómia szerelmeseinek sem kell beérniük a megszokott félpanziós svédasztal nyújtotta örömökkel! A nap közepén a könnyű és egészséges ebéd új lendületet ad majd a délutáni programokhoz, köztük éppen az interaktív főzőshow-hoz, amely mindenkihez közel hozza a gasztronómia örömeit, akkor is, ha valaki máskülönben soha nem vesz a kezébe fakanalat és akkor is, ha a főzés megszokott, hétköznapi rutin a számára.

 

5. Mert elkészülhet rólad életed fotója – méghozzá éppen a legideálisabb helyzetben, amikor végre a hatékony wellness-nyaralásnak köszönhetően tökéletesen kipihent vagy, ráadásul profi sminkes is a rendelkezésedre áll.

 

6. Mert HOSSZÚTÁVON is hozzáad az életedhez valamit! Érezted már úgy, hogy csodás a szálloda, kellemes a víz, jólesik lubickolni a habokban, de a nyaralás leteltével minden visszazökken a régi kerékvágásba, és te ugyanabban a mókuskerékben találod magad, amely túlhajtott és kiégett emberré fárasztott? A Womanity TOUR-on olyan hasznos tréningek várnak, amelyek hozzá szeretnének adni valamit a mindennapjaidhoz, amelyet elvihetsz magaddal és felhasználhatod ahhoz, hogy kézbe vedd az életed és ha kell, változtass az irányon!

 

JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓK:

http://womanitymagazin.hu/a-magazin-eletre-kel/womanity-tour-2017-tavaszi-allomas/

Kapcsolódó bejegyzések