Éppen kikecmergünk a télből – aminek fagyos csípősségét, szürkeségét, sötétjét februárra igazán meg lehet unni -, aztán mire kipattannak a rügyek és bukolikussá válik a táj, máris ránk tör a tavaszi fáradtság. Rosszabb esetben a nagytakarítás. Nem csoda, hogy minden évben éppen ilyenkor megmoccan bennünk az igény arra, hogy kikapcsolódjunk. Ha nem is nagyon messzire, de a megszokottból egy kicsit kiszakadva pihenni, feltölteni a lemerült energiakészleteket, és újult erővel nekivágni a tavasznak.

Valahogy sorsszerű, hogy ez az időszak a belföldi kikapcsolódások böngészgetésének ideje. Test és lélek várja a felüdülést a hosszabb utazás igénye nélkül. Ezekre az igényekre tökéletes megoldás a wellness-szállodák kínálta pihenés. Hazánk pedig termál nagyhatalom, vétek is volna kihagyni legcsodásabb vízforrásaink idegnyugtató szolgáltatásait. A déli országrészben Harkány számít az örök kedvencnek, s ezen nincs mit csodálkozni: a Villányi-hegység lábánál kivételesen gyönyörű vidéken található ez a nagy múltú fürdőváros.

S bár annyiféle különböző módon képzeljük el a tökéletes nyaralást, ahányan csak vagyunk, alighanem mindannyian közös nevezőre találunk abban, hogy kellemes termálvízben fürdeni, lazítani és aktívan vagy passzívan, de mindenképpen tartalmasan pihenni bizony mennyei boldogság.  A legváltozatosabb igényekre való ráhangoltsága okán, érdemes körbenéznünk a Dráva Hotel Thermal Resort**** háza táján.

Ebben a nagy és impozáns szállodában méretei ellenére nem személytelenség uralkodik, éppen ellenkezőleg: a 88 hotelszoba és 29 apartman adta lehetőséget kihasználva ez a szálláshely igyekszik mindenféle igényt egyszerre kielégíteni. Hagyományos, pihentető hétvégére vágyunk kettesben? Mi sem természetesebb. Nem cipelnénk át a kicsiket a kontinensen, mégis tartalmas családi nyaralást szeretnénk? Kézenfekvő megoldás. De bátran variálhatjuk tovább az igényeinket: a mozgáskorlátozott vendégek számára kialakított szobákat nagy gonddal rendezték be és csaknem minden elképzelhető szükségletre gondoltak. Ha pedig nem akarjuk otthon hagyni a családunk fontos részét jelentő házi kedvencet sem, itt nemcsak tárt karokkal, hanem extra szolgáltatásokkal is várják a négylábúakat. Ha valaki speciális diétát követ, ugyancsak jó helyen jár: a Dráva Hotel Thermal Resortban akár komplett léböjt- vagy vegán-táborokat le lehet szervezni.

Üzleti utazóktól az erdei iskoláig

Kíváncsiak voltunk, vajon kik keresik fel leggyakrabban a szállodát, kérdésünkre pedig Hardy Orsolya elmondta, hogy nem érdemes különbséget tenni,az egyéni és csoportos, üzleti és magáncélú utazókat egyaránt rabul ejti Harkány varázsa. Hozzátette viszont: “mindenkori missziónk, hogy egy igazán különleges élményben részesítsük az ide látogatókat.”

A gondos szervezésnek köszönhetően egyre népszerűbbek a családi összejövetelek és az esküvők lebonyolításában, szívesen adnak helyszínt konferenciáknak, csapatépítő programoknak, tréningeknek is – ahogyan azt nívós szálláshelyek esetében megszoktuk. Az igazán meglepő az, hogy az iskolás csoportok felé is barátsággal nyitnak.

Nagy örömünkre évről évre nagyobb sikereket érünk el az osztálykirándulások, táborozók körében is, hisz a kulturális, kulináris és természeti csodákban bővelkedő Baranya régió kellemes élményeket, és egy életre szóló emléket nyújt az ide látogatók számára.

Baranya, te csodás!

Aki pedig van annyira elszánt, hogy képes legyen kimozdulni a az aroma-masszázzsal, spa-élményekkel és kádfürdőkkel felvértezett wellness-paradicsom delejes csábításából, annak számos kalandban lehet része az aktív pihenés során. A közelben Villány a maga páratlan boraival, a történelmi múltú Pécs, a siklósi vár, egy kicsit odébb Eszék és Mohács. S minthogy a fesztiválok országa vagyunk, ez a térség minden elképzelhető témának szentel néhány napnyi szórakozást: a harkányi Gyermekáldás hete, a Harka hete, a Fürdőfesztivál, a Cukorborsó Fesztivál, Hőlégballon Fesztivál, a villányi boros fesztiválok, a siklósi várjátékok, vagy a harkányi Szüreti Fesztivál kínálatából már szinte az is nehezünkre esik, hogy egyet kiválasszunk a lehetőségek közül.

WOMANITY TOUR 2017 – rendkívüli utazások

Tölts velünk 3 kivételes napot a harkányi Dráva Hotel Thermal Resortban május 26-28. között! Megismételhetetlen kedvezmények, számos márka ajándéka, tréningek, gasztro programok és wellness. Jelentkezés ITT!

X