Múlt szombaton ismét életre kelt a magazin: ezúttal az EXTRA Budapestben, ahol egy délutánon át igyekeztünk mindent a nők szolgálatába állítani, ugyanakkor egy intim, bensőséges környezetet is teremteni vendégeinknek. Ott voltál, és szívesen élnéd újra az élményeket? Nem tudtál eljönni, de kíváncsi vagy, hogyan zajlott az előrendezvény? Egy képes beszámolóval szeretnénk végigkalauzolni ezen az EXTRA napon.

 

  1.  A III. Womanity Fesztivál Előrendezvényének a belvárosi, egyszerre alternatív és divatos stílusú EXTRA Budapest adott otthon.

cikk1

 

2. A sajtó képviselőinek már délelőtt 11-kor megnyílt a rendezvény. A Womanity Media & Events Kft. alapító-tulajdonosa, az esemény egyik főszervezője, Czagány Alexandra mellett Mihályi Réka énekesnő, a fesztivál hivatalos dalának előadója, a kiállítóként jelen lévő Gulyás Judit, a Dr. Hauschka magyarországi ügyvezetője, S. Tóth Márta, a Lineo Cosulting Kft. ügyvezetője, aki egyik előadónk is volt és a szintén előadó Tonk Emil kapott helyett. Emil – egyedüli férfiként képviselve a másik nemet – nem felejtette el felhívni a hallgatóság figyelmét, hogy aznap egyébként éppen a Férfiak Napját ünnepeltük. 🙂 Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs igazgatója természetesen szintén a sajtóasztalnál ült. 

cikk2

 

3. Mihályi Réka, a Fonogram-díjas Group’N’Swing zenekar énekesnője mesélt az Összeköt minket a sors című dal megszületéséről. Mint mondta, egy washingtoni diplomáciai eseményre volt hivatalos előadóként, és rettenetesen izgult. A színpadra lépés előtt azonban volt alkalma megfigyelni a jelenlévő hölgyeket – női diplomatákat, felségeket, felszolgáló lányokat – és az izgalma elillant. Hiszen abban, ami számít, mindannyian hasonlóak vagyunk. A dal pedig ezt az érzést szeretné visszaadni.

cikk3

 

4. A nap háziasszonya Dombóvári Vanda volt, aki lendületével, humorával mindig mosolyt csalt vendégeink arcára. A rá jellemző vagánysággal már a sajtó képviselőit faggatni kezdte: miért jó nőnek lenni? Mint kiderült, a válasz egyáltalán nem olyan magától értetődő. Hiszen valljuk be, – többnyire egyéb szerepeinknek élve – keveset gondolkodunk ezen. Az egyik hölgy azért “megmentette” a helyzetet: számára az anyaság, és a nagymamaság jelenti azt az örömforrást, amiért jó nőnek lenni. Lánya éppen várandós, így most különösen nagy az öröm náluk.

cikk4

 

5. A CorLeonis Kiadó jóvoltából a sajtócsomagból sem maradhatott ki Lisa Nichols legfrissebb, jólLÉT Most című könyve, ahogyan a welcome csomagokban is várta új gazdáját. Reméljük, hasznosnak és inspirálónak találjátok majd az egyedülálló anyából lett sikeres vállalkozó történetét és tippjeit.

cikk5

 

6. Közel 800 adag finger foods menüt fogyasztottatok el a rendezvény alatt, ebből arra következtetünk, hogy elégedettek voltatok az ételekkel. 🙂 A képen éppen a kolbásznyársakat látjátok feta sajttal, fekete olívabogyóval, de még számos izgalmas ételvariációt kóstolhattatok meg. Az italokról szakképzett bartender, Horváth Zsolt, míg a kávékról jó barátja, a latte art-ban is jeleskedő profi barista, Cserhalmi Zsolt gondoskodott.

cikk12

 

7. Földszinti életkép: balra a Dr. Hauschka standját láthatjátok, ahol egész nap sminktanácsadás -és készítés zajlott, jobbra pedig a Lineo Consulting Kft.t. S. Tóth Márta, az ország egyik legjobb Coach-, és NLP-szakembere 20 perces díjmentes konzultációkkal segítette a hozzáfordulókat.

cikk6

 

8. Most először – a hazai top márkák felvonultatása mellett – megnyílik a Hello Italy! szektorunk is a III. Womanity Fesztiválon. Például az isteni szarvasgombás termékeiről ismert olasz Mugello Tartufi, vagy az EXTRO ITALY  is egyenesen Toszkánából érkezett az előrendezvényre. A háttérben a Mensa HungarIQa standja, akik remek fejtörős játékokkal készültek, elnökük, Bogdán Richárd pedig előadást is tartott.

cikk8

 

9. Rakovics Éva, HR Specialista standja rendkívül népszerű volt, és a többi kiállítónkra is büszkék vagyunk, hiszen egytől egyig interaktív lehetőségekkel és izgalmas aktivitásokkal mutatták meg a márkájukat közelebbről. Petroff Dóra naturkozmetikumaival volt jelen, Balázs Krisztina ingyenes energetikai felmérést és konzultációt tartott, ahogyan a Consilium Humánerőforrás Kft. szakmai vezetője, Darmó Magdolna is – többek között – egy egészen különleges, NASA-fejlesztésű technikát mutatott meg a látogatóknak. A Rayner Institute magas minőségű coach képzését Dobay Balázs és Tanner Anett coach-ok képviselték.

cikk9

 

 

10. Az Előrendezvény egyik legmotiválóbb kerekasztal-beszélgetése a Richter A Nőkért beszélgetés volt. 

cikk10

 

11. A másik beszélgetésben sikeres nőket ültettünk le egy “asztalhoz”, teljesen különböző területekről invitálva őket. Főszerkesztőnk és Vágási Emőke mellett meghívtuk Dr. Nagy Ágnes stresszterapeutát, Viszkok Fruzsit, az ország egyik legnézettebb vloggerét és a közönségjátékunk nyertesét, Széles Adriennt, a Vitiligo Közösség “arcát” is.

cikk11

 

12. Marisa Peer élő bejelentkezése egy kis technikai fennakadás után végre megvalósult, sokan voltatok rá kíváncsiak. Ezt követően még Tonk Emil és a ShareCard egyik alapítója, Varga István tartott előadást – amit a kiállítóink által felajánlott értékes nyeremények kisorsolása zárt.

 

Köszönjük, hogy velünk voltatok, nagy izgalommal várunk Benneteket a folytatásra 2017. március 4-én, a Várkert Bazárban.

 

 

/Fotók: Tábori Ádám/