A Womanity Fesztivál látogatói már ismerhetik a ChargeN™ Prémium Mobiltöltő Pontját, amelynek hiánypótló szolgáltatása nélkül nem múlhat el igényes rendezvény. 

 

A töltőhöz kötve

Okostelefon nélkül egy tapodtat sem. Tetszik vagy sem, ez a XXI. század emberének alapvető igénye, a kommunikációs technológia ezen vívmánya szétszálazhatatlanul összeforrt a mindennapi életünkkel. Ugyanakkor nap mint nap keserűen vonjuk le a tanulságot: a mind nagyobb kijelzők és mind összetettebb felhasználói élmény – no meg a folyamatos online jelenlétünk – következtében az akkumulátor „menetideje” a gyenge pontja okoséletünknek.

Akár dolgozhatunk is a munkaeszközként használt mobilunkon a nap jelentős részében, de az is elég, ha a különféle alkalmazások segítségével a háztartást és a mindennapi élet teendőit vezetjük, vagy a szeretteinkkel és ismerőseinkkel tartjuk a kapcsolatot a közösségi média platformjain keresztül –  s akkor még egy szót sem említettünk az ugyancsak jogos igényként felmerülő szórakozási lehetőségekről –, a nap végére, vagy rosszabb esetben már a legsűrűbb közepén is felmondhatja a szolgálatot legkedvesebb eszközünk. S bár az élet mehet tovább lemerült mobillal, elképzelhető, hogy olyan sok mindenről kellene lemondanunk vele együtt, hogy azzal az erővel akár le is húzhatnánk a rolót aznapra…

 

 

Töltődj fel a megfelelő Ponton

Egyszóval, a mobiltöltöttség napjaink egyik mozgatórugójává vált. Egy igazán profi rendezvény viszont nem engedheti meg magának, hogy látogatói kényelmetlenül érezzék magukat a zsebükben hordott apróság miatt – a teljes, felhőtlen élmény érdekében ma már a bejáratnál elhelyezett esernyőtartó mellett illik ilyen módon is gondoskodni a vendégeink kényelméről. A Chargen™ Prémium Mobiltöltő Pont siethet ilyenkor a segítségünkre, akik a megrendelő prémium minőségű arculati megjelenését profin illesztik bele önmagukban is igényes, kitelepített állomásaikba, emellett pedig lenyűgöző rugalmassággal képesek mindenben a megrendelő igényeihez igazodni.

“Az idén számtalan nyilvános és zártkörű rendezvény is az általunk kínált hozzáadott érkékkel kényeztette látogatóit és mutatta meg a szolgáltatásainkon keresztül saját márkáját hazánkban új, eddig ismeretlen módon és szinten. Prémium mobiltöltő állomásaink gyakran a rendezvények VIP területének színvonalát emelik.”

– sorolja referenciáikat a cég társtulajdonosa és bővítési igazgatója, Varga Tibor.

 

 

Az érdeklődés folyamatosan nő a szolgáltatás iránt, s már olyan nagy rendezvényeket is kiszolgáltak állomásaikkal, mint a HVG Állásbörze az Arénában, a WTA Tour Hungarian Ladies Open VIP-jében, Ritmikus Gimnasztika Európabajnokság VIP-jében vagy most nyáron a “Haver Vagy!” partiján a 25. Sziget Fesztivál Mercedes-Benz VIP-jében. Ahogyan az okostelefonunk a hétköznapjaink elengedhetetlen részévé vált, úgy egyre inkább minden magára adó, igényes rendezvény – legyen az privát mint egy intim hangulatú esküvő vagy nyilvános mint egy hatalmas fesztivál – a mobiltöltő állomást fogjuk keresni. A IV. Womantiy Fesztiválon rögvest tehettek is egy próbát!