Nemrég adták át Hévíz legújabb szállodáját, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotelt, melyet személyesen is leteszteltünk. A négycsillagos superior szálloda 100 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el, mely hangulatos étteremmel, kulináris élményeket nyújtó bisztróval és látványos wellness részleggel várja az ide érkezőket. 

 

A wellness, a gyógyászat és a gasztronómia harmonikus egyvelegével a szálloda egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szállodai kínálatának palettáján. 90 kényelmes és tágas szoba, illetve lakosztály áll rendelkezésre. Számunkra a legkülönlegesebb a wellness-részleg kialakítása volt, a modern design-nal kialakított medencetérből és jacuzziból páratlan kilátás tárult elénk a sétálóutcára.

 

A pihenőteret a 30-40°C fokos tepidárium teszi különlegessé, ahol teljes nyugalomban tudnak feltöltődni a pihenésre vágyók a hőt kibocsátó meleg nyugágyakon, ezzel is javítva vérkeringésüket és elősegítve a regenerálódást. 

A szálloda nemcsak a hagyományos értelemben vett wellness szolgáltatásokat kínálja, hanem prevenciós és rekreációs központként is számos kezelést biztosít vendégei számára.

A tradicionális hévízi kezelések széles választéka is rendelkezésre áll, legyen szó fizikoterápiás kezelésekről, gyógymasszázsról, iszappakolásról, hidroterápiáról vagy súlyfürdőről. Különleges szolgáltatásuk az ún. hydrorider, mely tulajdonképpen egy speciális víz alatti bicikli. Manapság egyre gyakrabban alkalmazott eszköz a hidroterápiában, mely nem csak a fizikoterápia során kitűnően alkalmazható eszköz, de ugyanakkor egyéni edzésprogramba beépítve is remekül funkcionál.

Hévíz igazi „specialitásaként” nevezhető a súlyfürdő, mely a tradicionális gyógykezelések közé tartozik. Fő célja a gerincoszlop megnyújtása, a csigolyák egymástól való eltávolítása. Mivel a vízben a test meglehetősen ellazult állapotba kerül, így a kezelés a lehető legkíméletesebben végezhető el.

A vendégek használhatják a fedett gyógyfürdő medencéit, amelyet egy fedett, fűtött folyosón keresztül meg lehet közelíteni. Gyógykezeléseken kívül ugyanakkor lehetőség nyílik a beauty és fitness szolgáltatások (fitness terem és szervezett fitness programok) igénybevételére is.

 

Gasztro vonalon is erős

A szálloda nagy hangsúlyt helyez arra, hogy az étkezés is felejthetetlen élménnyé váljon. Hangulatos éttermük reggelis vagy félpanziós ellátást biztosít szállóvendégeink részére. A bőséges reggeli és vacsora kínálatukban megtaláljuk mind a hazai, mind a nemzetközi ízeket, illetve különösen pozitív tapasztalat, hogy az egészséges ételeket kereső vendégeknek is széles választékot biztosítanak.

Az étterem mellett a Brix Bistro is hozzájárul a hazai és nemzetközi ízutazás átéléséhez. Modern gasztronómia és egyedi kialakítás jellemzi a bisztrót, ételkülönlegességeik széles palettáján kívül rendkívüli italválaszték is hozzájárul a gasztro-kalandhoz.

 

Miért Hévíz?

Hévíz Nyugat-Magyarországon a legkedveltebb, és Budapest után a leglátogatottabb település hazánkban. Bátran állíthatjuk, hogy Hévíz Magyarországon a gyógyturizmus fellegvára, hiszen a városban egyedülálló természetes gyógytó található. Hévíz ugyanakkor számos egészségmegőrző és gyógyászati jellegű kezeléseket is kínál, melyek közül számos terápiás kezelés már a város „specialitásaként” is értelmezhető.

A városba érkezőknek azonban érdemes Hévíz egy másik arcát is felfedeznie, melynek középpontjában a bor és a gasztronómia szerepel. A település számos, magas színvonalon működő pincészete és étterme remekül visszaadja a borvidék jellegzetes borainak aromáját, valamint a zalai ízeket.

Főbb látnivalók:

 • Tófürdő
 • Schulhof Vilmos sétány
 • Sétáló utca
 • Muzeális Gyűjtemény
 • Árpád kori templom
 • Szentlélek templom
 • Református-evangélikus templom
 • Jézus szíve templom
 • Római katona sírja
 • Római kori romkert
 • Egregyi borozók

 

PRÓBÁLD KI ELSŐK KÖZÖTT A HOTELT, GYERE VELÜNK HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A NYÁRI WOMANITY TOUR-RA:

 

 

X