A Womanity Fesztivál pályázatot hirdet olyan hazai női egyesületek, közösségek, szervezetek, vállalkozások részére, amelyek szívükön viselik és aktívan dolgoznak a nők esélyegyenlőségének növelésén, lehetőségeik bővítésén vagy testi/lelki egészségük megőrzésén, munka-magánélet egyensúlyuk fenntartásán, a női szolidaritás éltetésén.

Olyan női közösségeket szeretnénk ösztönözni, amelyek fő tevékenysége a nők előrehaladásának támogatása, és sokat tesznek azért, hogy minél több összetartó, boldog, egészséges nő éljen Magyarországon. 

Fontosnak tartjuk, hogy a nők kezükbe vegyék saját lehetőségeik megteremtését, ne féljenek saját vagy egymás ambícióitól, és összefogjanak.

 

A pályázat célja, hogy a női élet sikeresebbé és boldogabbá alakításán lelkesen dolgozó közösségeknek támogatást és megjelenési lehetőséget, ismertséget nyújtson.

Pályázhatnak: olyan közösségek, amelyek a női lét kérdéseivel, megoldásaival és fejlesztésével foglalkoznak, valamint tevékenységükkel már bizonyították elkötelezettségüket a választott területükön. A pályázatban részt vehetnek bármilyen széleskörű tevékenységgel rendelkező női közösségek.

Pályázók köre:  női szervezetek, vállalkozások, alapítványok, egyesületek, klubok és művészeti együttesek. Pályázó lehet egy női fitneszterem vezetője, nőknek író blogger vagy akár egy divattervező is, ha missziója egyezik a fentebb leírtakkal. 

Nevezési díj: nincs.

A pályázat menete: 

I. FORDULÓ: a határidőre beérkezett pályázatokat a Womanity Fesztivál szervező csapata összesíti és az előválogatás során kiválaszt 15 pályázót.

II. FORDULÓ: a 15 kiválasztott pályázó 2017. 03. 04-én, a III. Womanity Fesztiválon minimum 4, maximum 10 fős csapattal (a közösség vezetője + kollégák és/vagy ügyfelek)  8 percben mutatkozhat be a Women for Women  – Beszélünk Róla(d)! szakmai zsűrije és a III. Womanity Fesztivál közönsége előtt.

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok: 
1. A szervezet rövid bemutatása, a szakmai célok és hitvallás összegzése, weboldal és/vagy Facebook oldal elérhetősége (maximum 1000 karakter)
2. Eddigi tevékenységet és eredményeket bemutató egyéb dokumentumok (pl. fotók, prezentáció stb.) 
3. Rövid munkaterv, mely tartalmazza a pályázat pénzdíjának felhasználására tervezett tevékenység leírását és a tevékenység lezárultával kívánt cél elérését (maximum 1000 karakter) 

Díjazás:

50.000 Ft pénzdíjazásban és további értékes ajándékokban részesülhet: 1 pályázó közösség a 15 továbbjutóból

A 15 továbbjutó közül a zsűri további két díjazottat, a közönség pedig egy különdíjas közösséget is kiválaszt.

Mind a 15 továbbjutóról bemutatkozó anyag készül a Womanity Magazin oldalára. 

 

A pályázat benyújtása: a pályázatokat az info@womanityfesztival.hu e-mail címre várjuk. 

Beérkezési határidő: 2017. 02. 15.
Az elbírálás határideje: 2017. 02. 20. Minden pályázót értesítünk az eredményről.

Érvénytelen a pályázat, amennyiben: 
– nem felel meg a kiírt pályázati feltételeknek, 
– benyújtása határidőn túl történik,
– a pályázati anyag hiányos vagy nem valós adatokat tartalmaz.

A pályázat elbírálása: a pályázatokat az első fordulóban a Womanity Fesztivál szervező stábja, a második fordulóban a Women for Women  – Beszélünk Róla(d)! pályázat prominens zsűrije bírálja el.

Az értékelés legfontosabb szempontjai: 

  • Társadalmi érték
  • Egyedi koncepció
  • Női közösségformáló erő
  • Őszinteség, hitelesség
  • Inspiráló szellemiség