plakat tömöritett

Elsőként az egészségügyi szakdolgozók kategória négy jelöltjét mutatjuk be. Ismerjétek meg Dr. Némethné Dr. Ignácz Andreát, aki amellett, hogy a nagykanizsai Király Gyógyszertár vezetője, ennél lényegesen sokrétűbb szerepet is vállal a város életében.

DrNémethnéDrIgnáczAndrea_KepeFotó (3)

Andrea a gyógyszertárat egyfajta közösségi térnek tekinti, ahol fontos, hogy a betérőket kedves szóval fogadják, kérdéseikre pontos és érthető választ kapjanak, és az orvosokkal együttműködve mindenki számára megtalálják a személyre szabott ideális megoldást. Nem csoda, hogy az orvosok és betegek, kollégák és barátok egyaránt úgy gondolják, kevés empatikusabb, segítőkészebb embert ismernek, mint Andrea. Számára természetes, hogy keresi a lehetőségeket, hogyan segíthetne. „Jutalmunk, hogy tehetjük” a mottója. A prevenció, az egészségmegőrzés fontos terület a gyógyszerésznő életében, szerinte a gyógyszertáraknak, az ott dolgozóknak egyre nagyobb szerepük lesz abban, hogy aktívan segítsék az embereket a betegségek megelőzésében. Vallja, hogy a családban a bástya az anya, a nő. Ha ez a bástya kidől, akkor nagy baj van. Ezért hozta létre a különböző, sokakat érintő és érdeklő témákkal foglalkozó Király Női Klubot, ahol meghívott előadók közreműködésével kerülhet a vendégekhez közelebb egy-egy téma a nők egészségvédelme körében, távolabb pedig a betegség. A teltházzal működő, egyre nagyobb népszerűséget kivívó eseménysorozat egyik résztvevője szerint bár azt szokás mondani, hogy senki nem lehet próféta saját hazájában, Andreának ez mégis sikerül, és reméljük, a jövőben is így folytatja.

A Richter Aranyanyu díj 16 döntősére október 30-áig tudtok szavazni, a közönségdíjasok sorsa a ti kezetekben van! A négy kategória (pedagógus, orvosnő, egészségügyi, valamint szociális szakdolgozó) győztesei ugyanis azok a döntősök lesznek, akik a legtöbb voksot kapják.

Érdemes követni az Aranyanyu közösségi oldalát is, ahol érdekes hírekkel, kulisszatitkokkal, játékokkal és értékes nyereményekkel várnak titeket. A szavazás végén a www.aranyanyu.hu oldal szavazófelületén keresztül voksolók között egy tabletet sorsolnak ki, öt szerencsés pedig együtt izgulhat a döntősekkel a november 10-i Richter Aranyanyu díj ünnepélyes díjátadó gáláján, ahol fény derül a négy közönségdíjas, a négy zsűri díjas és a Ridikül különdíjas Aranyanyu személyére.

(x)